Horoscop 17 Septembrie 2023 Sep16

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 17 Septembrie 2023

Horoscop 17septembrie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care decide azi să se căsătorească.Horoscop 17 septembrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu surprize. O să ne bucurăm de un gest oricât de mic venit din partea celor dragi şi o să le întoarcem şi noi gestul.Vibraţia zilei este 8 şi să n-aruncăm cu banii pe fereastră. Să fim cumpătaţi.


Horoscop 17septembrie 2023 – BERBEC – O să vă lăsaţi luaţi pe sus, la mare, la munte, o plimbare nu vă strica, oricum, voi nu sunteţi monotoni şi energia voastră îi molipseşte şi pe ceilalţi.Cineva cu care nu v-aţi înţeles într-o relaţie de cuplu revine, în speranţa că, de data asta, o să vă meargă bine. Voi decideţi.
Horoscop 17septembrie 2023 – TAUR – Viaţa voastră sentimentală se poate schimba într-o clipă dacă se-ntoarce omul în care v-aţi pus toate speranţele şi dacă sentimentele voastre faţă de el nu s-au schimbat.Se poate să vă treziţi cu un reminder că acel cineva care v-a oferit un job aşteaptă răspunsul de la voi.


Horoscop 17septembrie 2023 – GEMENI – Poate plecaţi cu grupul într-o aventură turistică şi o să vă-ntoarceţi cu bateriile încărcate să rezistaţi la provocările care apar de mâine încoloPoate aveţi ceva de sărbătorit şi fie îi chemaţi pe prieteni, rude, pe la voi, fie vă duceţi la un restaurant, la o terasă.
Horoscop 17septembrie 2023 – RAC – Se poate să faceţi cunoştinţă abia acum cu cineva care e pe lungimea voastră şi să vă regăsiţi în acest gen de relaţie, să vă acomodaţi.O să vă facă plăcere să ieşiţi cu prietenii la masă, vă duceţi la un spectacol, un meci, un concert.


Horoscop 17septembrie 2023 – LEU – Împăcarea cu fiinţa iubită va fi un adevărat pansament sufletesc şi o să duceţi un trai liniştit, echilibrat, că asperităţile din relaţie s-au topit.Poate-i faceţi o surpriză partenerului de cuplu şi o să ajungeţi la malul mării sau să luaţi prânzul în oraşul vecin, ori altundeva.
Horoscop 17septembrie 2023 – FECIOARĂ – O să treceţi în revistă evenimentele de prin oraş, poate vă duceţi la o nuntă, ori la un botez dacă nu ajungeţi la vreun concert – e animaţie şi o să vă placă.O să puneţi punctul pe i într-o chestiune de ordin sentimental şi se va aplana un conflict, o să fie armonie în relaţie.


Horoscop 17septembrie 2023 – BALANŢA – E cineva care vrea să vă cunoaşteţi şi dacă n-aveţi partener de viaţă o să fiţi şi voi interesaţi de ce fel de persoană e aceasta şi o să-nceapă o tatonare.Se poate să vă invite cineva la o plimbare la malul mării, un dus-întors şi o să vă prindă bine ca să vă mai spălaţi gândurile.
Horoscop 17septembrie 2023 – SCORPION – Se poate să iasă la iveală un adevăr care să v-ajute să treceţi peste o ceartă, nişte neînţelegeri cu cineva la care ţineţi.Relaţia cu partenerul de cuplu poate atinge acel grad de maturitate încât să vă doriţi să legalizaţi relaţia, să vă căsătoriţi.


Horoscop 17septembrie 2023 – SĂGETĂTOR – O invitaţie la un eveniment monden o să spele toată oboseala acumulată şi o să vă consolidaţi şi relaţiile amicale, chiar şi de afaceri cu ocazia asta.Se poate să aveţi o petrecere în familie şi să vă ocupaţi de pregătiri, pentru că fac parte din bucuria evenimentului.
Horoscop 17septembrie 2023 – CAPRICORN – Vă iau prietenii într-o excursie şi o să vă priască atmosfera şi faptul c-au avut ei iniţiativa, că voi poate aţi fi preferat să rămâneţi acasă.Poate vă duceţi la ziua cuiva de naştere, chiar şi prin ţară, pe undeva, şi vă-ntoarceţi până la noapte.


Horoscop 17septembrie 2023 – VĂRSĂTOR – Se poate să reparaţi o relaţie de prietenie, sau de dragoste şi să vă vină inima la loc, că nu aţi fost în apele voastre fără persoana respectivă.Cineva o să revină cu un telefon ca să afle dacă v-aţi răzgândit şi o să acceptaţi o ofertă de colaborare.
Horoscop 17septembrie 2023 – PEŞTI 0 Se poate să vă invite rudele apropiate la o masă festivă şi o să mai puneţi la cale şi alte evenimente la care o să contribuie fiecare cu ce poate.Apar surprize, sunt apropiaţi care vor să vă scoată la plimbare, la un meci, la film, la piscină şi o să fie o zi condimentată.