Horoscop 17 Septembrie 2016 Sep17

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 17 Septembrie 2016

Horoscop 17 septembrie 2016, prezentat de Neti Sandu. O sa putem face lucruri care ne plac, de care ne-a fost dar sau sa ne facem mai nimic, daca asta ne relaxeaza, pare sa fie un program – de voie !. Varsatorii isi intalnesc marea dragoste, iar Gemenii au parte de o zi speciala.Vibratia zilei este 8 si am putea face o economie, si totusi sa ne simtim in largul nostru.

Horoscop 2016 BERBEC – Poate plecati intr-o excursie si o sa realizati cat de serioasa e relatia voastra ca fiinta iubita, si-o sa fiti stapani pe situatie. O sa faceti rost de bani, luati din fondul de rulment al casei sa ajungeti intr-o vizita, poate chiar mai departe de casa, in alt oras din tara sau din strainatate.
Horoscop 2016 TAUR – Omul iubit va scoate la o cina romantica si o sa puteti trece peste o intelegere care a umbrit, intrucatva, relatia. Se pare c-o sa puteti repara o poveste de dragoste care intrase intr-o zona de ceata si sa va acordati toate sansele posibilie de data asta.

Horoscop 2016 GEMENI – Se poate sa primiti ceva in dar si sa va bucurati impreuna cu ai vostri de lucrurile nou aparute in viata voastra sau or fi oameni. Poate fi o zi speciala si sa-i chemati pe niste prieteni pe la voi sau, ii scoateti la un restaurant, ca sa fie atmosfera mai festiva decat acasa.
Horoscop 2016 RAC – Niste rude care locuiesc mai departe pot trece intr-o vizita si o sa v-adunati cu totii sa va bucurati de aceasta revedere. Se intrevede o intalnire amicala si o sa schimbati impresii cu anturajul, puneti la cale diverse evenimente care va pot repune in lumina reflectoarelor.

Horoscop 2016 LEU – Poate adunati niste oameni in jurul vostru ca sa faceti sport impreuna, sa petreceti cat mai frumos timpul liber. Poate mai dati o fuga in statiunea preferata sa faceti un pic de miscare, poate il sarbatoriti pe unul dintre ai vostri, din grup, si sa revedeti si locurile dragi, sa retraiti amintiri placute.
Horoscop 2016 FECIOARA – Se poate sa revina cineva dintr-o relatie “inghetata” pentru o vreme ca sa va mai acordati o sansa, poate-poate. O sa revedeti o serie de prieteni cu prilejul unei nunti sau poate e ziua voastra de nastere, ori poate va duceti la un botez, chiar si prin tara, pe undeva.

Horoscop 2016 BALANTA – O sa sporeasca numarul prietenilor, ajungeti pe la diverse sindrofii si o sa-i recrutati de pe-acolo. Va invita cineva la plimbare, poate plecati intr-o excursie si o sa va-ntoarceti cu amintiri frumoase de la munte sau de la mare, sa va faceti plinul – emotional.
Horoscop 2016 SCORPION – Un raspuns din partea cuiva care va iubeste, dar aveti nevoie sa vi se spuna, asa, din cand in cand, de reconfirmare. O sa va alaturati unui grup sa faceti miscare, sa va puneti in valoare niste calitati ca sa cultivatoi stari pozitive, sa va mearga mai bine din toate punctele de vedere.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Voi veti prefera odihna activa, unui program de relas acasa, ori la un spa, ca vreti sa descarcati stresurile. O puteti lua din loc, daca n-ati plecat de ieri si sa le faceti o vizita rudelor care locuiesc in alt oras, sa schimbati o vorba, un sentiment, sa reincalziti niste relatii.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Se-anunta o reuniune mondena la care o sa va faca placere sa va duceti datorita anturajului – de calitate! La insistentele cuiva drag o sa luati parrte la niste mondenitati, si n-o sa regretati, c-ati putea face rost de un extrajob de la un angajator aflat printre invitati.

Horoscop 2016 VARSATOR – Ar fi nemaipomenit sa va dea cineva inapoi o datorie si sa aveti de buzunar ca sa iesiti la un film, la o plimbare, intr-un club. E posibil sa va intalniti marea dragoste la un party intr-o excursie si sa vi se schimbe toata viata-ntr-o clipa, sa lasati in urma poate experientele neplacute.
Horoscop 2016 PESTI – O iesire in lume, ca sa revedeti oameni dragi, sa consolati o relatie de prietenie, sa va bucurati de reusitele comune. Se-aduna rude si prieteni ca sa puneti la cale o petrecere cu numerosi invitati, o nunta, un botez si sa stabiliti ce-aduce fiecare ca sa fie masa bogata.
Horoscop Azi 17 Septembrie 2016