Horoscop 17 Octombrie 2023 Oct16

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 17 Octombrie 2023

Horoscop 17 octombrie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care trebuie să aibă grijă de sănătate.Horoscop 17 octombrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Provocări azi. Ies la iveală acele lucruri ţinute la secret şi o să ne fie clar ce avem de făcut în continuare.Vibraţia zilei este 8 şi e bine să ne economisim banii, să fim cumpătaţi.


Horoscop 17 octombrie 2023 – BERBEC – E lume multă care vă solicită în fel şi chip şi o să vă descurcaţi c-aveţi disponibilitate pentru toată lumea şi n-o să simţiţi oboseala.O s-aveţi o bună comunicare cu partenerul de cuplu şi relaţia va deveni şi mai stabilă şi poate-o să vă căsătoriţi, dacă nu sunteţi.
Horoscop 17 octombrie 2023 – TAUR – Se poate să devină mai pretenţioşi şefii şi să trebuiască să vă daţi peste cap să-i convingeţi că sunteţi harnici şi talentaţi.O apariţie care o să vă stârnească fluturaşi în stomac dacă sunteţi în căutarea fericirii, iar dacă aţi găsit-o să vă meargă şi mai bine.


Horoscop 17 octombrie 2023 – GEMENI – O să vă descoperiţi o nouă vocaţie – poate vă pregătiţi de un job care să vă pună în valoare nişte valenţe despre care nici măcar voi, nu ştiaţi.O reuşită care se cere sărbătorită şi poate-i chemaţi pe prieteni să le împărtăşiţi bucuria şi să-i cinstiţi cu suc, şampanie.
Horoscop 17 octombrie 2023 – RAC – Poate ieşiţi cu grupul de colegi să mai puneţi la cale câte ceva care v-ar fi de ajutor la serviciu, p;ot fi nişte preocupări extraprofesionale care v-ar aduce succes.Poate mai investiţi nişte bani în casă şi o să vă simţiţi cu toţii bine, că o să fie, poate, mai mult spaţiu.


Horoscop 17 octombrie 2023 – LEU – Se observă un câștig în plan birocratic, luaţi ok-ul pentru nişte acte care se plimbă de multă vreme prin nişte birouri şi o să se rezolve chestiuni mai vechi.Vi se fac promisiuni de angajare şi poate va şi apucaţi de treabă, că ajungeţi rapid la o înțelegere.
Horoscop 17 octombrie 2023 – FECIOARĂ – Vin bani, fie de la serviciu, fie din surse particulare şi o să vă echilibraţi din punct de vedere financiar ca o să fiţi chivernisiţi şi banii rămân în cont.O să vă achitaţi de toate datoriile lunare, anuale, taxe, impozite ca să scăpaţi de toate grijile.


Horoscop 17 octombrie 2023 – BALANŢA – Sunteţi în tratative cu nişte parteneri de afaceri şi o să puneţi în balanţa să vedeţi care-ar fi avantajele voastre şi dacă merită să intraţi în această combinaţie.Se poate să bateţi palma pentru o vânzare-cumpărare şi să deveniţi proprietari, să vă mutaţi la casa voastră.
Horoscop 17 octombrie 2023 – SCORPION – Noutăţi, care să vă ţină în priză şi să vă ofere şansă de a fi într-o combinaţie partenerială care să vă pună într-o altă lumină, una favorabilă.Se poate să luaţi nişte bani şi să vă bucuraţi de o sesiune de cumpărături dacă nu cumva păstraţi banii pentru plecarea din weekend.


Horoscop 17 octombrie 2023 – SĂGETĂTOR – O să vă daţi întâlnire cu grupul de prieteni ca să desfăşuraţi diverse activităţi care să vă pună în valoare nişte aptitudini şi o să atingeţi noi performante.Sunt ceva probleme de sănătate pe care să le verificaţi la medic şi să vă asiguraţi că luaţi tratamentul adecvat.
Horoscop 17 octombrie 2023 – CAPRICORN – Par să vă fie recompensate nişte merite şi să căpătaţi un titlu, să vă bucuraţi de o promovare după o lungă perioadă de muncă susţinută.Prietenii vă pot întinde o mână de ajutor la nevoie şi o să vedeţi cu ocazia asta care dintre ei vă sunt devotaţi şi care nu.


Horoscop 17 octombrie 2023 – VĂRSĂTOR – Se observă progrese în plan intelectual, la şcoală şi o să puteţi obţine poate, în ritm galopant o diplomă, să vă puteţi angaja acolo unde v-aţi dorit.Poate se iveşte oportunitatea să vă mutaţi într-o locuinţă mai spaţioasă şi să vă simţiţi mult mai confortabil acasă.
Horoscop 17 octombrie 2023 – PEŞTI – O să vă recuperaţi banii pe care-i aşteptaţi de multă vreme, poate fi chiar împrumutul bancar pe care l-aţi cerut cu ceva timp în urmă şi să vă fie de mare folos.Apare cineva care vine cu sufletul deschis spre voi şi poate se naşte o frumoasă poveste de dragoste.