Horoscop 17 Octombrie 2021 Oct17

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 17 Octombrie 2021

Horoscop 17 octombrie 2021, cu Neti Sandu. În viața Berbecilor va reveni cineva după o pauză de relaţie.Horoscop 17 octombrie 2021, cu Neti Sandu. Să ne mai şi relaxăm c-om fi obosit de-atâta treaba şi de-atâtea gânduri! Să visăm frumos!Vibraţia zilei este 8 şi s-avem grijă să nu ne cheltuim toţi banii pe diverse.


HOROSCOP 17 OCTOMBRIE 2021 BERBEC – E posibil să revină cineva, după o pauză de relaţie, să vă ceară scuze şi o a doua şansă! Şi să iasă şi bine. Se pot regla relaţiile cu anturajul, puteţi vorbi şi la telefon, dacă nu puteţi să vă-ntâlniţi, oricum, e momentul să lichidaţi toate conflictele.
HOROSCOP 17 OCTOMBRIE 2021 TAUR – O stare de bine, se va umple golul sufletesc c-o să apară cineva şi pentru cei care-şi caută jumătatea. Poate daţi o mică petrecere că vreţi să fie şi câţiva prieteni lângă voi când sărbătoriţi nişte ani de căsnicie, sau c-aţi început o afacere, sau nişte studii.


HOROSCOP 17 OCTOMBRIE 2021 GEMENI – Poate va dat un timp de gândire cineva cu care v-aţi întâlnit o vreme şi-acum se-ntreabă ce-aţi decis. Încotro.O să daţi curs unei invitaţii la o cafea, sau la o cină romantică, pentru că vă puteţi întâlni fiinţă visurilor voastre şi să aveţi o căsnicie reuşită.
HOROSCOP 17 OCTOMBRIE 2021 RAC – O să le dedicaţi mare parte din timp copiilor, îi supravegheaţi atât la lecţii, cât şi la joacă – poate-aveți timp şi de parc. Poate le faceţi safteaua lucrurilor pe care le-aţi cumpărat pentru interiorul locuinţei şi o să daţi şi voi o prăjitură, o cafea, să bifaţi momentul în familie.


HOROSCOP 17 OCTOMBRIE 2021 LEU – Se poate să-i faceţi o surpriză cuiva care vă e aproape sufleteşte şi să devină o zi specială pentru amândoi. O să reluaţi o prietenie, o relaţie sentimentală, se poate repara o căsnicie şi o să vă meargă mult mai bine de-aici înainte, că s-a reglat comunicarea.
HOROSCOP 17 OCTOMBRIE 2021 FECIOARĂ – Se poate să vă pice cineva cu tronc, chiar şi la a doua vedere, nu numai la prima şi să-nceapă o frumoasă poveste de dragoste. Vă puteţi plimba cu ai voştri pe-afară, dar o să vă tihnească şi statul în casă, c-aveţi tot ce vă trebuie ca să vă refaceţi, să vă oferiţi un respiro.


HOROSCOP 17 OCTOMBRIE 2021 BALANŢĂ – E cineva pe care-l vreţi în viaţa voastră şi v-aţi luptat ca să-l aveţi, dar mai sunt nişte aspecte de lămurit. O să faceţi un lucru pe care vi l-aţi propus cu ceva timp în urmă, dar nu s-au întrunit toate condiţiile şi aţi renunţat – poate vă duceţi într-o vizită.
HOROSCOP 17 OCTOMBRIE 2021 SCORPION – Se apropie cineva de voi şi poate încropiţi o colaborare ca să vă asiguraţi banii de care-aveți nevoie. Are de unde să vă fie ceva mai bine, măcar sufleteşte, că s-au dus conflictele mai vechi şi s-a luminat totul, vă puteţi înţelege de minune.


HOROSCOP 17 OCTOMBRIE 2021 SĂGETĂTOR – Vă puteţi bucura de prezenţa cuiva care-o să vă facă să uitaţi de rate, facturi şi alte stresuri. O să ieşiţi cu mare drag la plimbare dacă vă invită cineva şi o să descărcaţi acumulările care v-au luat elanul, cheful de treabă şi o să fiţi fresh.
HOROSCOP 17 OCTOMBRIE 2021 CAPRICORN – Poate veţi fi martori la căsătoria religioasă – în cadru oricât de restrâns, la prietenii voştri, sau la o rudă, cineva apropiat. Se poate să ocupaţi un loc de cinste în cadrul unui eveniment şi să v-alegeţi cu un premiu, c-o să lăsaţi calităţile să vorbească în locul vostru.


HOROSCOP 17 OCTOMBRIE 2021 VĂRSĂTOR – Aţi putea da o fugă în alt oraş, că v-aşteaptă cineva şi e de profitat de invitaţie dacă tot n-aveţi alt program. O să cheltuiţi nişte bani, chiar dacă staţi acasă, c-o să comandaţi nişte delicatese de mâncare – ca să nu mai gătiţi, sau pentru că sărbătoriţi pe cineva.
HOROSCOP 17 OCTOMBRIE 2021 PEŞTI – E un moment festiv pe undeva şi dacă nu vor fi restricţii o să treceţi pe-acolo, că sunt oameni de care vă pasă. Voi o s-aveţi parte de surprize plăcute, vine cineva, primiţi un cadou, sau doar o veste bună care să vă ridice moralul, dacă eraţi, cumva, într-un declin.