Horoscop 17  Noiembrie 2023 Nov17

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 17 Noiembrie 2023

Horoscop 17 noiembrie 2023, cu Neti Sandu. O zi frumoasă și echilibrată pentru toate zodiileHoroscop 17 noiembrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi frumoasă, echilibrată. Avem disponibilitate pentru munca de la slujbă, şi pentru cea din particular şi o să perfectăm şi comunicarea cu partenerul de viaţă.Vibraţia zilei este 8 şi n-o să dăm banii pe trot ce ne iese-n cale.


Horoscop 17 noiembrie 2023 – BERBEC – Se poate să luaţi o decizie referitoare la viaţa de cuplu şi să vă îndreptăţi spre căsătorie, vă cumpăraţi casa s-aveţi poate mai mult spaţiu, să fiţi separaţi de părinţi.Vi se recunosc nişte drepturi, poate printr-o sentinţă judecătorească, iar în cel mai bun caz prin bunăvoinţa celuilalt.
Horoscop 17 noiembrie 2023 – TAUR – Vi se fac oferte de afaceri şi dacă tot o s-aveţi de unde s-alegeţi o să vă gândiţi la varianta cea mai avantajoasă c-aveţi, deja un program încărcat.O să faceţi nişte eforturi financiare ca să luaţi tot ce trebuie pentru casa şi să aveţi şi pentru ieşirile din weekend.


Horoscop 17 noiembrie 2023 – GEMENI – Se poate să vă alăturaţi unui grup ca să lucraţi împreună fie pentru serviciu, fie pentru afacerile personale, dacă nu cumva e vorba despre un hobby, un sport preferat.Vă puteţi găsi şi altceva de lucru, chiar şi în alt oraş, altă ţară şi să lucraţi online, în mare parte.
Horoscop 17 noiembrie 2023 – RAC – E posibil să vi se propună ceva nou de lucru şi să daţi curs ofertei c-aveţi nevoie de un surplus financiar şi poate dezvoltaţi un alt busines în continuare.Vă scoate cineva la cafea şi poate va invita în weekend pe undeva ca să vă deconectaţi.


Horoscop 17 noiembrie 2023 – LEU – O să vă caute cineva care are gânduri mari cu voi şi poate o să construiţi o relaţie – pe viaţă! E cineva serios şi dacă n-aveţi nicio relaţie o să îndrăzniţi.Se poate să primiţi de undeva nişte bani şi să vă faceţi planuri de plecat în excursie de mâine ca să schimbaţi peisajul.
Horoscop 17 noiembrie 2023 – FECIOARĂ – Se poate să vă interesaţi de diverse lucruri de cumpărat pentru casa, poate daţi o zugrăveală, sau doar schimbaţi decorul ca să fie şi mai primitoare locuinţa.Se conturează o relaţie care vă poate face fericiţi şi o să ştiţi să păstraţi ritmul, să fie un echilibru, o constantă.


Horoscop 17 noiembrie 2023 – BALANŢA – Se poate schimba – în bine – viaţa voastră de cuplu şi să vă bucuraţi de o linişte interioară c-or fi fost turbulenţe în ultima vreme.
Poate ieşiţi la o parolă cu cineva care vrea să petreacă mai mult timp cu voi c-aveţi multe în comun – chiar şi profesional vorbind.
Horoscop 17 noiembrie 2023 – SCORPION – O să vă faceţi mai mulţi prieteni şi relaţii. vă lărgiţi cercul de cunoştinţe şi o să începeţi nişte colaborări, proiecte noi ca să atrageţi atenţia asupra voastră.E cineva căruia îi pasă de voi şi o să vă invite la relax în weekend ca să se vadă dacă există o atracţie, sau nu.


Horoscop 17 noiembrie 2023 – SĂGETĂTOR – Voi debordaţi de energie şi o să faceţi şi treaba şi o să puteţi ieşi în oraş, la distracţie, sau plecaţi într-o escapadă turistică pentru 2, 3 zile.O prezenţă neanunţată o să fie totuşi, binevenită c-o să petreceţi câteva ore împreună ca să uitaţi de rate, facturi şi obligaţii de tot felul.
Horoscop 17 noiembrie 2023 – CAPRICORN – Poate apare şi la voi acel cineva care să vă completeze frumos şi să trăiţi în bună înțelegere c-aveţi nevoie de stabilitate în plan sufletesc.Poate vi se mulţumeşte pentru ce-aţi muncit în ultima vreme şi o să aveţi cu ce să plecaţi şi voi într-un city break cu familia.


Horoscop 17 noiembrie 2023 – VĂRSĂTOR – Voi se poate să legalizaţi o situaţie şi să vă mutaţi la alt serviciu, ori în altă locuinţă, să începeţi o viaţă nouă să dovediţi că sunteţi puternici.Poate o să recuperaţi de undeva nişte bani şi-o să vă achitaţi de promisiunile făcute alor voştri şi să ieşiţi pe undeva în plimbare – zilele astea.
Horoscop 17 noiembrie 2023 – PEŞTI – Se poate să vi se aprobe împrumutul pe care l-aţi cerut unei bănci şi să vă luaţi o casă, ori să achitaţi taxa şcolară, ori să vă cumpăraţi o maşină.Se poate s-aveţi nişte idei de afaceri care să vă aducă profit c-o să le valorificaţi, şi-or să atragă nişte investitori.