Horoscop 17 Noiembrie 2016 Nov17

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 17 Noiembrie 2016

Horoscop 17 noiembrie 2016. Astazi, Capricornii primesc functii de conducere, iar Sagetatorii incaseaza bani.Horoscop 17 noiembrie 2016. Astazi, Capricornii primesc functii de conducere, iar Sagetatorii incaseaza bani.

Horoscop 2016 BERBEC – O sa va invite cineva la masa, la un eveniment monden poate si o sa va faceti noi prieteni si se va mari grupul. O sa faceti echipa cu cineva care va impartaseste o pasiune si o sa fie un castig sufletesc si poate pastrati acest bun obiectiv, va mai intalniti si cu alte ocazii.
Horoscop 2016 TAUR – Poate-ajungeti la o intelegere cu niste oameni, pot fi si apropiati care sa va fi chemat in instanta si totusi sa treceti cu usurinta peste un conflict. O sa interactionati cu niste oameni care va pot da de lucru, sa intrati intr-o colaborare ca sa va suplimentati veniturile si pe cat se poate sa fie pe termen lung.

Horoscop 2016 GEMENI – O sa comunicati cu mai multa usurinta cu persoanele din anturaj, dar si cu fiinta iubita, care vrea sa-i acordati un plus de atentie. O sa comunicati cu mai multa usurinta cu persoanele din anturaj, dar si cu fiinta iubita care vrea sa-i acordati un plus de atentie.
Horoscop 2016 RAC – Se poate sa fie mai mult de lucru la serviciu, dar o sa v-alegeti cu un supliment salarial, tocmai bun pentru cadourile de sfarsit de an. Va puteti bucura de prezenta unor persoane care au un gand bun, o vorba buna pentru voi si o sa desfasurati activitati care sa va deconecteze si in care sa predomine spiritul de echipa.

Horoscop 2016 LEU – Poate aflati vesti bune despre un copil care vine pe lume si-o sa fie minunat mai ales daca v-ati dorit acest lucru. E bine sa va temperati orgoliile, sa nu stricati o relatie nici profesionala, nici de suflet, si sa colaborati in cei mai buni termeni cu toti cei cu care aveti de-a face.
Horoscop 2016 FECIOARA – Se-anunta rezultate bune la teste, la examene, in sfera intelectuala se-anunta succese si conteaza la palmares. Poate va mobilizati cat inca mai e cald afara sa faceti niste reparatii pe-acasa, mai schimbati cate ceva sa va puneti casa la punct pana de sarbatori.

Horoscop 2016 BALANTA – Voi va aflati intr-un plin de forma si o sa va valorificati la maximum toate resursele c-aveti un as in maneca, pe Jupiter, mare benefic. Va pregatiti de plecare, poate v-asteapta cineva in alta zona a tarii si o sa o luati din loc maine iar pana atunci o sa vreti sa lasati totul in ordine acasa.
Horoscop 2016 SCORPION – O problema de sanatate trebuie rezolvata ca sa nu se agraveze si sa va puteti bucura de tot ce se-ntampla in viata voastra. O convocare in biroul sefilor si poate vi se da ceva nou de facut, or fi aparut niste urgente si trebuie sa faceti fatza cu brio, sa va puteti lua banii la timp.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Se poate sa va caute cineva care-si doreste sa fiti impreuna si o sa va spuna inima ce raspuns sa-i dati. Se poate sa fie zi de salariu sau sa va luati bani dintr-o sursa particulara si sa rezolvati diverse lucruri legate de casa, de vacanta de iarna si a voastra si a copiilor.
Horoscop 2016 CAPRICORN – O discutie intre patru ochi cu fiinta iubita v-ar reda increderea in viitorul relatiei, ca ati facut o alegere buna. E posibil sa intrati in vizorul sefilor pentru o functie, pe care o puteti primi si mai tarziu si ramane de vazut daca o sa dati si concurs sau ati fost alesi, deja.

Horoscop 2016 VARSATOR – Poate stabiliti impreuna cu prietenii traseul excursiei din week-end sau destinatia, ca sa fie pe gustul vostru, al tuturor. Poate cereti un credit ca sa va luati casa ori le oferiti un ajutor copiilor, sa urmeze o scoala si le platiti taxele, sau dati avansul pentru o masina.
Horoscop 2016 PESTI – Se pare c-o sa descoperiti niste proceduri medicale sa scapati de niste dureri si sa va recapatati starea de sanatate, echilibrul. Se pare c-o sa va luptati pentru drepturile cuvenite si o sa si invingeti, cu conditia sa dati dovada de diplomatie, c-o sa va simtiti cam incorsetati, la un moment dat.
Horoscop Azi 17 Noiembrie 2016