Horoscop 17 Mai 2024 May16

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 17 Mai 2024

Horoscop 17 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se anunță niște bani de care nu știa.Horoscop 17 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu sare și piper. Sunt multe de făcut, dar o să găsim energia necesară să le ducem la bun sfârșit și să ne ocupăm și de noi și de ai noștri.Vibrația zilei este 8 și ne-ar prinde bine să fim ceva mai cumpătați cu banii.


Horoscop 17 mai 2024 – BERBEC – întrevedere cu un partener de afaceri care se grăbește să vă convingă să lucrați împreună ca să fie cu spor, să faceți lucruri de calitate extra și rapide.O să vină ceva bani fie de la serviciu, fie din particular și o să puteți da o fugă la malul mării, zilele astea.
Horoscop 17 mai 2024 – TAUR – Se poate să aveți o serie de reușite-n lanț și o să vă croiți drum spre vârful ierarhic de la slujbă ca s-au contorizat succesele de până acum. Ați creat un palmares.O întrevedere cu cineva care vă propune un biznis și o să vă gândiți până săptămâna viitoare dacă acceptați, sau nu.


Horoscop 17 mai 2024 – GEMENI – O să fiți cooptați într-un grup ca să vă puneți și voi amprenta creativă să vă arătați adevărata valoare ca o să conteze la concluzia finală.Se poate să întâlniți într-un cerc de cunoștințe pe cineva care să fie pe structura voastră sufletească și să vă încercați șansele într-o relație.
Horoscop 17 mai 2024 – RAC – O să schimbați, probabil traiectoria de minivacanță ca e cineva care nu vă mai poate însoți și alegeți o altă destinație.Poate aveți vreun examen, un interviu, vă duceți la un eveniment și o să vă bucurați de rezultate.


Horoscop 17 mai 2024 – LEU – Se anunță niște bani despre care nu știați și o să vă luați ce aveți nevoie pentru o plecare de două, trei zile undeva, ca vreți să vă limpeziti creierii.Apar cheltuieli neprevăzute care vă cam dau bugetul peste cap, dar o să fiți și voi cu băgare de seamă să nu vă dezechilibrați financiar.
Horoscop 17 mai 2024 – FECIOARĂ – E o zi cu de toate pentru voi, unele lucruri se rezolvă, altele se descurcă, e bine să aveți răbdare ca o să ajungeți cu bine la liman și o să vă puteți trage sufletul.Vă caută cineva care așteaptă un răspuns de la voi, poate i-ați făcut o promisiune și o să vă străduiți să vă respectați cuvântul dat.


Horoscop 17 mai 2024 – BALANȚĂ – Sunt niște tensiuni între voi și șefi, dar puteți ajunge la o înțelegere ca o să știți cum să puneți problema ca aveți tot interesul să vă lase să funcționați cum credeți de cuviință.O să fie un crescendo financiar, c-or să vă intre de undeva niște bani și o să vă descurcați altfel cu banii, n-o să mai fiți în pană de bani.
Horoscop 17 mai 2024 – SCORPION – Se poate să vă treziți cu niște oferte de colaborare, dacă nu chiar de job permanent și o să analizați ofertele să vedeți care din ele e cea mai potrivită pentru voi.Partenerul de cuplu preferă un program anume de week-end și dacă o să veniți și voi o să fie minunat, dacă nu faceți un mic compromis.


Horoscop 17 mai 2024 – SĂGETĂTOR – Vi se lansează invitația să luați trenul, avionul și să o porniți spre o destinație de vacanță și vouă vă e foarte ușor să ziceți da, ca sunteți amatori de excursii.Poate faceți un drum să vă întâlniți cu familia largită c-o fi ziua cuiva de naștere și vă prinde bine să fiți cu toții prezenți.
Horoscop 17 mai 2024 – CAPRICORN – O să vă faceți programul în funcție de prieteni, c-or să vrea la plimbare și o să le țineți isonul ca sunt o sursă de energie sufletească.Poate o să vă apucați de niște reparații pe-acasă, angajați o firmă să vă facă și curățenie și o să vă bucurați de confort și aprecieri.


Horoscop 17 mai 2024 – VĂRSĂTOR – Poate vă face surpriză partenerul de cuplu și rezervă o cameră la munte, sau la mare, acolo unde știe că vă place și o să vă încânte faptul că-i pasă de voi.O să treacă pe la voi cineva și să și rămână peste noapte dacă n-o să plecați voi într-un city break.
Horoscop 17 mai 2024 – PEȘTI – Se poate să aveți treabă cu grupul și să lucrați ceva în folosul altora ca v-ar prinde bine să dați dovadă de generozitate și v-ar aduce o mulțumire de sine.O să dați ochii cu cineva care vă profită de ocazie să reinnoade firul unei relații care vă poate fi un balsam sufletesc.