Horoscop  17 Mai 2019 May17

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 17 Mai 2019

Horoscop 17 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii pot relua o relație mai veche.Horoscop 17 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. O zi cu surprize. Lucrurile la care am visat se pot întâmpla, oamenii de care ne e dor ne dau un semn de viaţă, şi o să ne echilibrăm, sufleteşte.Vibraţia zilei este 8 şi o să avem grijă să cheltuim cu cap, banii.


HOROSCOP 17 mai 2019 BERBEC – Poate aţi văzut o casă în care vreţi să vă mutaţi, sau o renovaţi pe cea în care locuiţi ca să fie confort sporit. Aveţi chef de plimbare, să daţi o fugă la malul mării sau altundeva, să schimbaţi aerul, peisajul, să spargeţi monotonia care va ucide ideile, inspiraţia.
HOROSCOP 17 mai 2019 TAUR – O să vă daţi întâlnire cu cineva care vrea să vadă dacă sunteţi compatibili pentru o relaţie de cuplu şi vrea să vorbiţi, să vă cunoaşteţi. Întâlniri care pot aduce noutăţi în sfera profesională şi poate reuşiţi să vă suplimentaţi veniturile, să aveţi un nivel de trăi mai ridicat.


HOROSCOP 17 mai 2019 GEMENI – E bine să vă-ngrijiți de sănătate şi să faceţi nişte investigaţii medicale şi să cereţi părerea unor specialişti să vedeţi cum să vă trataţi. E posibil să luaţi nişte bani şi s-aveţi de buzunar dacă vă duceţi în plimbare într-o staţiune de agrement, şi rămâneţi acolo şi peste noapte o zi două.
HOROSCOP 17 mai 2019 RAC – Se poate să vă implicaţi într-o activitate de grup şi care să vă scuture de stres şi de lucrurile de prisos, să vă remontaţi. O s-apară cineva care-şi doreşte să vă scoată în oraş ca să vă cunoască şi intenţiile şi ce simţiţi, să ştie dacă o să ieşiţi week-end-ul ăsta pe undeva împreună.


HOROSCOP 17 mai 2019 LEU – E posibil să revină cineva dintr-o fostă relaţie şi să ducă munca de lămurire cu noi să reluaţi povestea de dragoste dacă mai există. Aveţi câte ceva de lucru pe-acasă şi o să daţi zor să vă achitaţi de obligaţii ca să vă rămână timp de ieşit în lume, să daţi refresh stării de spirit.
HOROSCOP 17 mai 2019 FECIOARĂ – Se poate să vă duceţi într-o vizită, sau poate aveţi de discutat o chestiune de afaceri şi o să picaţi şi la înţelegere. O să daţi o fugă prin împrejurimi pe la rude să consolidaţi relatiiile, să puneţi la cale vreo nuntă sau un botez la care-aţi vrea să contribuie fiecare cu câte ceva.


HOROSCOP 17 mai 2019 BALANŢĂ – Poate-o să le faceţi o surpriză copiilor şi-i duceţi într-un parc de aventuri, sau la jocurile lor preferate ca să vă destindeţi cu toţii. Se poate să recuperaţi nişte bani şi să plecaţi într-o excursie, iar dacă sunt treburi urgente pe-acasă o să dedicaţi mare parte din timp preocupărilor casnice.
HOROSCOP 17 mai 2019 SCORPION – Cineva care vă iubeşte se va ţine de capul vostru până o să acceptaţi o ieşire în oraş, poate în alt oraş dac-o fi şi-o fi. E agitaţie, aveţi şi treaba, vreţi să o luaţi şi din loc să vizitaţi nişte locuri dragi, poate vă cheamă cineva în altă zonă a ţării şi o să vă duceţi.


HOROSCOP 17 mai 2019 SĂGETĂTOR – O să le fiţi cumva de ajutor unor prieteni care se mută sau pregătesc un party pentru mâine, poimâine şi o să faceţi treaba, nu glumă. O să faceţi cumva să-i strângeţi la un loc pe ai voştri, la un grătar, la un picnic, vă duceţi împreună la mare, la munte, în natură pe undeva.
HOROSCOP 17 mai 2019 CAPRICORN – Se pare c-o să vă acordaţi şi vouă un timp de distracţie, plecaţi cu grupul la munte, la mare, sau într-un club, găsiţi voi. Poate va trebui să daţi un răspuns cuiva care visează la o relaţie cu voi şi dacă simţiţi şi voi iubire o să porniţi pe acelaşi drum, o să vă-ntemeiați o familie.


HOROSCOP 17 mai 2019 VĂRSĂTOR – O excursie cu trenul ar fi ceva deconectant, dar se poate să plecaţi şi cu avionul într-un city break. Voi o să plecaţi în alt oraş, c-o fi o ceremonie la care trebuie s-ajungeţi mâine şi o să-i antrenaţi şi pe alţi prieteni, să lărgiţi cercul celor care vor fi prezenţi acolo.
HOROSCOP 17 mai 2019 PEŞTI – Poate vi se cer nişte explicaţii pentru ce s-a-ntâmplat în relaţia de cuplu şi o ieşire v-ar prinde bine, v-ar detensiona. O serbare, un spectacol, o întrunire cu colegi, prieteni, fie şi la iarbă verde o să vă dea sentimentul de echipă, c-aveţi atât de multe lucruri în comun.