Horoscop 17 Decembrie 2016 Dec17

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 17 Decembrie 2016

Horoscop 17 decembrie 2016. Taurii vor lega o prietenie frumoasa, iar partenerul Balantei ar putea sa-i divulge o surpriza.E o efervescenta care ne prinde bine, ne trece prin toate registrele de buna dispozitie si o sa putem face si treaba, sa ne-ntalnim si cu prietenii, sa reparam acele relatii care si-au pierdut prospetimea si uneori chiar esenta.Vibratia zilei este 8 si ar fi bine sa fim chibzuiti cu fiecare banut pe care-l cheltuim.

Horoscop 2016 BERBEC – O sa va straduiti sa va-ncadrati cu bugetul de sarbatori ca sa va puteti lua tot ce v-ati propus si s-aveti si de buzunar daca plecati din localitate in zilele libere.
Horoscop 2016 TAUR – Se poate sa legati o prietenie frumoasa cu cineva pe care-l veti cunoaste in grupul cu care iesiti pe la mondenitati.

Horoscop 2016 GEMENI – O sa va-ntalniti iarasi probabil cu cineva care si-ar dori sa aveti o relatie, dar voua vi se pare ca-i lipseste ceva acestei relatii – deocamdata.
Horoscop 2016 RAC – Foarte posibil rendez-vous si poate va faceti planuri nu numai de sarbatori, ci cu bataie lunga, de casatorie chiar!

Horoscop 2016 LEU – Va-ntalniti cu prietenii care impartasesc acelasi hobby cu al vostru si o sa va puteti distra daca ati incheiat, cat de cat, maratonul cumparaturilor.
Horoscop 2016 FECIOARA – Se poate sa revedeti o persoana care traverseaza o perioada grea si-o s-o sprijiniti, ii tineti companie si-o sa-i fie de folos.

Horoscop 2016 BALANTA – Partenerul va pregateste o surpriza, dar e posibil sa nu se poata abtine pana la Craciun si sa se autodemaste, s-o divulge.
Horoscop 2016 SCORPION – E cineva care va da tarcoale in speranta c-o sa raspundeti avansurilor pentru ca intentiile sunt serioase, oricum s-a-ndragostit sincer.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Se poate sa iesiti diseara pe undeva intr-o companie agreabila si sa fie un inceput de drum intr-o relatie.
Horoscop 2016 CAPRICORN – O persoana de care v-ati despartit nu demult vrea sa va recucereasca, dar o sa vedeti ce simtiti cand o sa fiti fata-n fata.

Horoscop 2016 VARSATOR – O initiativa de toata lauda, poate vreti sa faceti cuiva drag o surpriza si chiar o sa va iasa pasienta.
Horoscop 2016 PESTI – O veste care o sa va ia prin surprindere – poate vine cineva care v-a dus dorul si de care si voi aveati nevoie ca de aer.
Horoscop Azi 17 Decembrie 2016