Horoscop 17 Aprilie 2024 Apr16

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 17 Aprilie 2024

Horoscop 17 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care primește o ofertă de muncă pe salariu mare.Horoscop 17 aprilie 2024, realizat de Neti Sandu pentru Știrile ProTV. Avem energie, chef și de treabă și de distracție și o să ne dozăm timpul să ne ajungă pentru toate cele.Vibrația zilei este 8 și cu banii s-avem grijă să nu-i aruncăm pe tot ce ne iese-n cale.


Horoscop 17 aprilie 2024 – Berbec – E multă muncă și o să dozați energia să vă ajungă pentru treburile de serviciu, poate mai aveți și în particular și vă mai invită și prietenii la o cafea.
Horoscop 17 aprilie 2024 – Taur – Ați tot amânat niște lucruri, dar va trebui să vă ocupați de ele, să parafați niște acte, să luați la raport niște obiecte de prin casă, ori mașina.


Horoscop 17 aprilie 2024 – Gemeni – O să vă luptați pentru niște bani cuveniți, să vi-i luați odată și să faceți și o selecție pentru ofertele de colaborare, că aveți un standard pe care vi-l respectați.
Horoscop 17 aprilie 2024 – Rac – O să vă străduiți să nu depășiți bugetul alocat cheltuielilor, să vă chivernisiți banii că aveți multe de luat în perioada sărbătorilor pascale și vreți să vă ajungă.


Horoscop 17 aprilie 2024 – Leu – Se poate să luați startul într-o nouă competiție care să vă deschidă o altă perspectivă în plan profesional și o să vă bucurați de succes, că poate fi momentul vostru de glorie.
Horoscop 17 aprilie 2024 – Fecioara – Vă reușesc demersurile care țin de acte, poate aveți de semnat un contract și se rezolvă chestiuni care țin de școală, poate mai sunt și taxe de achitat.


Horoscop 17 aprilie 2024 – Balanța – Vi se propune ceva nou la serviciu și o să vă gândiți dacă vă încumetați la așa ceva, sau nu e de voi c-aveți o agendă încărcată. E tentant, totuși!
Horoscop 17 aprilie 2024 – Scorpion – Se poate să faceți presiuni să vă recuperați banii pe care-i cereți de ceva vreme și să-i primiți, în sfârșit, că s-a găsit finanțare.


Horoscop 17 aprilie 2024 – Săgetator – Au rămas, se pare, niște lucruri nespuse în relația cu partenerul de cuplu și ați face bine să extrnașizați o suferință, ca să fiți și voi fericiți.
Horoscop 17 aprilie 2024 – Capricorn – Vă încântă cineva cu un job care v-ar aduce bani frumoși, dar trebuie văzut cum stați cu timpul că s-ar putea să fie o formă de colaborare.


Horoscop 17 aprilie 2024 – Vărsător – Se observă cheltuieli, dar și o promisiune de bani, că e un proiect la orizont, cu o perspectivă mai amplă și vă descurcați de minune.
Horoscop 17 aprilie 2024 – Pești – Se poate să primiți o invitație de Paște prin țară, sau pe afară și dacă nu v-ați făcut deja un program, o să vă duceți, că aveți chef de plimbare.