Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 17 Aprilie 2021

Horoscop 17 aprilie, cu Neti Sandu. Vărsătorii au parte de o recompensă.Rezolvări azi. O să ne bucurăm de oportunitatea de a scăpa de lucrurile care ne incomodează și să ne-apropiem de scopul pe care-l avem și pe care vrem să-l atingem cât mai curând.Vibrația zilei este 7 și o să dăm dovada de înțelepciune dacă avem de făcut alegeri. Acum să vedem ce se întâmplă în fiecare zodie.


Horoscop 17 aprilie BERBEC – Se pare c-o să dispuneți de niște bani și dați o raită pe la magazine sau le vizitați online pentru cadouri.
Horoscop 17 aprilie TAUR – Poate-o fi bine să țineți un pic de regim alimentar, să vă odihniți mai mult ca să nu apară vreun dezechilibru energetic, să fiți în formă.


Horoscop 17 aprilie GEMENI – Se poate să v-apucați de niște cursuri, poate aveți și examene, sunt niște emoții, dar se observă și succes.
Horoscop 17 aprilie RAC – Se poate să ieșiți pe piață cu ceva nou care să v-aducă stima celor din jur și să vă mențineți în top.


Horoscop 17 aprilie LEU – O s-aveți o discuție între patru ochi cu ființa iubită să știți ce anume o să faceți de Paște, dacă vă duceți undeva, sau nu.
Horoscop 17 aprilie FECIOARĂ – Poate faceți un drum prin împrejurimi ca să vă luați câteva alimente fără chimicale, sau poate să le duceți părinților, bunicilor, ce au nevoie.


Horoscop 17 aprilie BALANȚĂ – Se vine cu o ofertă de lucru și care o să sune bine, încât să nu o ocoliți – vedeți!
Horoscop 17 aprilie SCORPION – Vă socotiți banii ca să mai cumpărați una, alta prin casa, ori pregătiți și terasa, grădina, cu mobilier de exterior.


Horoscop 17 aprilie SĂGETĂTOR – O să vă bucurați de prezența cuiva care vine cu o invitație de ieșit pe undeva, în doi și e măgulitor.
Horoscop 17 aprilie CAPRICORN – Se pare că n-o să vă mai simțiți singuri, ci o să fie lângă voi o persoană cu care să vă completați frumos.


Horoscop 17 aprilie VĂRSĂTOR – Poate vi se dă vreo recompensă pentru calitatea produselor la care ați lucrat, poate vorbiți în rețelele de socializare și-o s-aveți priză la public.
Horoscop 17 aprilie PEȘTI – Se poate să le faceți o vizită nepoților, rudelor apropiate c-aveți preocupări comune, și fiecare o să contribuie cu ce poate la un eveniment.