Horoscop 16 Septembrie 2021 Sep15

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 16 Septembrie 2021

Horoscop 16 septembrie. Scorpionii au probleme de sănătate.O zi destul de bună. O să ne socotim finanțele ca să vedem ce ne putem permite să cumpăram și ce nu și să rămânem în nota de cumpătare.Vibrația zilei este 6 și să facem tot posibilul să aplanăm tensiunile din familie. Să vedem acum ce se întâmplă în fiecare zodie.


Horoscop 16 septembrie BERBEC – Încep să se-adune banii și o să vă bucurați de o lejeritate în mișcare, dați o fugă la munte, la mare, în week-end.O să vă consultați cu niște parteneri de afaceri ca să dați drumul unei activități care v-ar repune pe o hartă de succes, c-o să bateți concurența.
Horoscop 16 septembrie TAUR – Vă mai ocupați, printre picături, de casă, de familie, ca să vă simțiți și mai bine la voi acasă, c-aveți nevoie de confort și vizual.Vi se propune ceva nou la serviciu și de care vă simțiți în stare, că o să vă puneți amprenta personală și pe care șefii o vor aprecia.


Horoscop 16 septembrie GEMENI – Se-anunță o perioadă reușită la serviciu, dar vor urma niște schimbări, și-ar fi bine să fiți pe fază – să conteze ce vreți și voi.O să le acordați maximum de atenție copiilor, o să vă pliați pe cerințele lor și o să vă bucurați de un timp, comun, de calitate.
Horoscop 16 septembrie RAC – O să vă-nțelegeți mult mai bine cu partenerul de cuplu și o să umpleți frumos timpul liber comun – că pân-acum făcea fiecare altceva.Vă luați lucruri noi prin casă, e posibil chiar să vă mutați că aveți nevoie de spațiu și de alte condiții – și costă. Recurgeți la economii.


Horoscop 16 septembrie LEU – Poate-ați descoperit niște decorațiuni pentru casă și n-o să ratați ocazia să luați ceva frumos, mai ales dacă sunt și promoții.Poate-ncepeți niste cursuri, sau oricum, o să fiți mult mai ocupați cu diverse treburi după orele de serviciu și o să vă puneți în valoare niște calități.
Horoscop 16 septembrie FECIOARĂ – O să vă dați întâlnire cu niște colegi, parteneri de afaceri, să aduceți unele îmbunătățiri activităților în care sunteți implicați.Se poate să primiți oferte de colaborare și s-alegeți ceva, să vă asigurați banii pentru rate, facturi și taxe școlare, să creșteți calitatea vieții voastre.


Horoscop 16 septembrie BALANȚĂ – Poate v-ați decis să vă schimbați mașina, să vă mutați altundeva, măcar pentru o vreme și sunteți în priză.E momentul să vă reinventati, poate vreți să lucrați la altceva, să vă apucați de studii, sunt lucruri la care visați de multă vreme și pe care le-ați tot amânat.
Horoscop 16 septembrie SCORPION – Pot apărea probleme de sănătate dacă au fost ceva semne vizibile cărora nu le-ați dat nicio atenție – fuga la medic pentru un control.Vă consultați cu familia ca să știți dacă vă puteți angaja într-o colaborare, sau e nevoie de voi acasă, cel puțin în perioada asta, după care mai vedeți.


Horoscop 16 septembrie SĂGETĂTOR – Se poate să vă asociați cu cineva, un grup, o fundație ca să fiți de ajutor unor oameni care se află în dificultate.Se observă și bani și cheltuieli, totul e să nu aruncați cu banii pe fereastră, că n-o să fie ușor să-i puneți la loc, să luați ce vă trebuie și-atât.
Horoscop 16 septembrie CAPRICORN – Prezența cuiva va fi un adevărat combustibil care să v-ajute să rezolvați până și cele mai complicate treburi, ca să vă eliberați.E cineva care v-așteaptă în alt loc de țară sau de lume ca să împărtășiți bucuriile, și faceți cumva să vă duceți, c-aveți nevoie de acea persoană ca de aer.


Horoscop 16 septembrie VĂRSĂTOR – Poate vă gândiți la un credit bancar ca să luați ceva scump, o mașină, poate, dar vă puteți și răzgândi dacă nu vă-ncântă ideea rambursării banilor.Voi o să mai puteți da o fugă pe undeva prin stațiunile turistice ca să vă recreați, să veniți de acolo cu idei ingenioase.
Horoscop 16 septembrie PEȘTI – Poate faceți o mișcare inteligentă cu banii și scăpați de niște datorii ca să vă permiteți o plecare în excursie de vineri încolo.Voi sunteți în cărți pentru un nou proiect și o să aveți de câștigat dacă vă dați acordul pentru o muncă bănoasă și poate fi și de durată.