Horoscop 16 Octombrie 2023 Oct15

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 16 Octombrie 2023

Horoscop 16 octombrie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care dă de o afacere bănoasă.Horoscop 16 octombrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu noutăţi.O să facem o selecţie, s-alegem lucrurile cu adevărat valoroase şi să ne bucurăm de gesturile de omenie din partea celor care ne iubesc.Vibraţia zilei este 7 şi o să dăm dovadă de înţelepciune în situaţii delicate.


Horoscop 16 octombrie 2023 – BERBEC – Cineva cu care oţi fi avut vreo neînţelegere vine să vă împăcaţi şi o să daţi deoparte toate necazurile, vorbele mai dureroase şi o să vă continuaţi relaţia.Se poate bateţi palma pentru un job mai bine plătit şi să şi treceţi la treabă că e în interesul vostru să câştigaţi mai mulţi bani.
Horoscop 16 octombrie 2023 – TAUR – Noi provocări la serviciu – poate pentru că apare un proiect incitant, sau aveţi alţi şefi şi nu ştiţi la ce să vă aşteptaţi de la ei.Relaţia cu partenerul de cuplu poate deveni tensionată din te miri ce, nu trebuie să fie motiv serios şi cel mai bine e să aplanaţi tensiunea.


Horoscop 16 octombrie 2023 – GEMENI – Se poate s-aveţi o discuţie între patru ochi cu fiinţa iubită şi să luaţi o decizie, de comun acord, să rămâneţi împreună, să vă căsătoriţi.Aveţi unde pleca şi cu cine şi o să fie distracţie, o să uitaţi de toate belelele.
Horoscop 16 octombrie 2023 – RAC – Vă ocupaţi în continuare de casă c-ar mai fi nişte lucruri de făcut şi o să fie indicat să aveţi grijă atât de sănătatea voastră, cât şi de cea a alor voştri să fiţi toţi în formă.Poate vă apucaţi de ceva nou, încolţeşte ideea unei afaceri şi căutaţi sponsori şi alte relaţii care să v-ajute.


Horoscop 16 octombrie 2023 – LEU – O să ieşiţi cu grupul de colegi c-aveţi o preocupare comună care va destinde, poate practicaţi un sport, sau vă duceţi la un film, la un spectacol să vă distraţi.Poate le întindeţi o mână de ajutor unor oameni care nu se descurcă prea bine şi pentru voi e o nimica toată ce faceţi pentru ei.
Horoscop 16 octombrie 2023 – FECIOARĂ – Se poate să vă sporiţi banii din cont că aţi dat de o colaborare bănoasă şi dac-o să meargă bine o să prelungiţi contractul.Se poate să vă puneţi de acord cu fiinţa iubită în privinţa banilor pe care să-i investiţi fie în casa fie să călătoriţi.


Horoscop 16 octombrie 2023 – BALANŢĂ – Se poate să legalizaţi un act care să vă confere alt statut, să puteţi face nişte investiţii, sau să practicaţi o meserie care să v-aducă bani frumoşi în cont.O să vă ocupaţi şi de voi, să arătaţi mai bine, să vă refaceţi fizic şi psihic, să daţi randament mai bun şi la slujbă, şi în general.
Horoscop 16 octombrie 2023 – SCORPION – E posibil să cheltuiţi nişte bani ca să rezolvaţi o problemă de sănătate şi să vă duceţi câteva zile la odihnă, să vă refaceţi tonusul şi să vă limpeziţi creierii.Poate faceţi nişte schimbări în viaţa voastră, vă luaţi casă, maşina, poate pentru c-o să vă căsătoriţi.


Horoscop 16 octombrie 2023 – SĂGETĂTOR – O să se organizeze o ieşire cu prietenii şi o s-aveţi o contribuţie la o activitate, care poate fi benevolă şi ceva pe care, oricum, să-l faceţi cu plăcere.O să puteţi definitiva o situaţie, să vi se dea dreptate într-o cauză anume, la tribunal, să obţineţi bani, proprietăţi, ce-i al vostru.
Horoscop 16 octombrie 2023 – CAPRICORN – Noutăţi – se poate să vă găsiţi altceva de lucru, poate fi şi o colaborare, dar nu e exclus să fie un job permanent, la o adică.O să treceţi cu bine de un examen, un interviu şi se poate să căpătaţi o funcţie, să ajungeţi în top.


Horoscop 16 octombrie 2023 – VĂRSĂTOR – Păreţi interesaţi de o materie de studiu şi o să vă înscrieţi la o şcoală, poate fi şi online, în străinătate – găsiţi voi ceva care să vi se potrivească.O să descurcaţi ițele unei situaţii care v-a zădărnicit avansarea la job, sau n-aţi putut termina nişte lucrări şi daţi zor să le daţi de capăt.
Horoscop 16 octombrie 2023 – PEŞTI – Poate aţi făcut un împrumut la bancă şi v-a fost aprobat şi o să puteţi da avansul pentru casă, ori aveţi nevoie ca să plecaţi prin lume, în plimbare, ori pentru şcoli diverse.O invitaţie de nerefuzat! vă cheamă nişte prieteni din altă ţară şi o să găsiţi câteva zile să vă duceţi – poate un city break.