Horoscop 16 Octombrie 2021 Oct15

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 16 Octombrie 2021

Horoscop 16 octombrie, cu Neti Sandu. Peștii fac rost de bani.Surprize plăcute azi. O să ne trezim cu o veste bună, cu o vizită plăcută, cu o invitație la plimbare ca să ștergem urmele de oboseală de pe chip.Vibrația zilei este 6 și armonia devine far călăuzitor. Să vedem acum ce se întâmplă în fiecare dintre zodii.


Horoscop 16 octombrie BERBEC – Prietenii insistă să vă faceți un timp comun, să ieșiți la o plimbare, sau să practicați un sport zilele-astea, dac-o să fie voie.Vi se face o ofertă de lucru, dacă nu cumva se reînnoiește, c-o fi una mai veche și o să vă lăsați convinși, se pare, de data asta.
Horoscop 16 octombrie TAUR – Se poate să vă oferiți un respiro și să vă ocupați și de voi, ca să vă recuperați, să vă scuturați de oboseală, de griji.Se-adună cum, necum niște bani în cont și o să cheltuiți o sumă pentru confortul familiei, ca să fie o atmosferă de armonie, să vă refaceți în spațiul casnic.


Horoscop 16 octombrie GEMENI – S-ar putea să faceți cunoștință cu cineva care să vă completeze frumos și să faceți casă bună împreună.Ați avea unde să vă duceți în excursie, la prieteni, sau la rude, să mai schimbați impresii, că aveți nevoie de mișcare, de alt aer, și de compania acelor oameni.
Horoscop 16 octombrie RAC – O să vă interesați și de bunăstarea altora, a rudelor apropiate care au nevoie de o mână de ajutor de la voi.O să recuperați bani și vă ocupați de conservele pentru iarnă și să faceți tot ce trebuie ca să nu le lipsească nimic alor voștri.


Horoscop 16 octombrie LEU – Într-un cerc de prieteni se poate să faceți cunoștință cu cineva care e dornic de o relație care să-i însenineze viața. Și voi la fel.Se va crea o conjunctură favorabilă muncii în echipă și succesul nu va întârzia să apară, trebuie doar să fiți pe aceeași lungime de undă cu grupul.
Horoscop 16 octombrie FECIOARĂ – Poate-ați comandat un fotoliu, o canapea, ceva de care să fie încântată toată familia și o să vă creați un spațiu de relaxare.Poate vă mai uitați pe oferte în weekend-ul ăsta și vedeți ce vi s-ar potrivi, că sunt niște colaborări care nu v-ar răpi prea mult și v-ar aduce bani.


Horoscop 16 octombrie BALANȚĂ – O să primiți un răspuns de la cineva de care v-ați legat sufletește, dar persoana respectivă nu avea reacție – acum s-a dezmorțit.
Încep să se lege frumos lucrurile și să vă bucurați de niște reușite pentru care ați muncit din greu și ați așteptat, că totul a fost complicat.
Horoscop 16 octombrie SCORPION – Se poate să găsiți ceva de lucru în particular și să o duceți mai bine cu banii, că au fost prea multe cheltuieli în ultima vreme.E bine să povestiți cu cineva, dacă sunt ceva probleme sufletești care vă macină, ca să fiți cu inima ușoară, să aveți un vibe pozitiv.


Horoscop 16 octombrie SĂGETĂTOR – Vă dați întâlnire cu niște oameni care au același hobby cu voi și o să faceți treabă bună împreună și spre folosul altora.Vi se face o propunere de afaceri și ca să nu vă pripiți mai așteptați până la-nceputul săptămânii viitoare, să mai reflectați, vă mai sfătuiți cu unul, cu altul.
Horoscop 16 octombrie CAPRICORN – Pot veni de undeva niște bani și o să vă mai relaxați din punctul asta de vedere, că aveți nevoie de stabilitate financiară.E nevoie de voi undeva, în cadrul unui eveniment, fie el și online, și o să vă descurcați admirabil, și poate se leagă o colaborare de durată.


Horoscop 16 octombrie VĂRSĂTOR – O surpriză plăcută din partea cuiva care vă admiră și se poate să fie și de la serviciu- conducerea, că e anul vostru special.Poate-abia acum o să ajungeți acolo unde voiați să vă duceți cu o lună, două în urmă și o să vă interesați dacă puteți rămâne peste noapte încă o zi, măcar.
Horoscop 16 octombrie PEȘTI – Se poate să dați de niște reduceri la piesele de mobilier și o să dați un plus de culoare interiorului locuinței.O să puteți face rost de bani, poate din colaborări, sau poate aduce partenerul de cuplu mai mulți bani în casă și până la sfârșitul anului n-o să duceți lipsă de bani.