Horoscop 16 Octombrie 2016 Oct16

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 16 Octombrie 2016

Horoscop 16 octombrie 2016. Astazi, Racii primesc invitatii in oras, iar Taurii se intalnesc cu cineva drag.Horoscop 16 septembrie 2016, prezentat de Neti Sandu. Sunt lucruri la care poate, nici nu visam ca ni se pot intampla intr-o clipa si sa trezeasca in noi resorturi nebanuite, rezerve de afectivitate care sa ne faca fericiti.

Horoscop 2016 BERBEC – Se poate sa faceti cunostinta cu cineva, in cercul de prieteni si sa iesiti o vreme pe la intalniri ca sa vedeti in ce masura va potriviti, ca sa vedeti daca puteti forma un cuplu.
Horoscop 2016 TAUR – Persoana de care va e dor va suna si daca aveti timp o sa va si intalniti in cursul zilei de azi, sa luati pulsul relatiei, sa aflati in ce stadiu se afla.

Horoscop 2016 GEMENI – Poate o sa alocati o suma de bani studiilor, sa va cultivati un talent, sa faceti in particular ce va place, sa va hraniti si mintea si sufletul.
Horoscop 2016 RAC – Invitatie de protocol la vreun versnisaj, se-ntampla ceva important de la care n-ar fi de dorit sa lipsiti si o sa fie un bun prilej de socializare.

Horoscop 2016 LEU – Poate faceti cumva sa-i strangeti pe toti ai vostri la o masa de pranz sau iesiti in oras la un restaurant, sa puneti la cale un eveniment de familie, o nunta, un botez.
Horoscop 2016 FECIOARA – O bucurie c-o sa revedeti pe cineva drag si care v-a inclus in programul lui pe termen lung si-o sa faceti cumva sa va-ntalniti, sa locuiti impreuna.

Horoscop 2016 BALANTA – Apar oameni noi in viata voastra si o sa va incarcati frumos sufleteste, c-o sa-i admirati pentru calitatile pe care le afiseaza.
Horoscop 2016 SCORPION – Va invita cineva la masa, la plimbare, sa schimbati impresii, sa-i dati poate un raspuns acestei persoane care si-a facut anumite planuri cu voi.

Horoscop 2016 SAGETATOR – O sa iesiti pe la mondenitati cu grupul si poate o sa va vedeti de-aici incolo, sa luati parte la diverse activitati care sa va puna in valoare aptitudinile.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Se pare c-o sa onorati invitatia la o plimbare in afara orasului, ajungeti poate intr-o statiune turistica si va-ntoarceti maine seara, daca veti gasi pe-acolo cazare.

Horoscop 2016 VARSATOR – O sa fie nevoie de voi la un eveniment festiv, sa va ocupati de pregatiri si o sa fiti si gazde si sa v-alegeti si voi cu o rasplata, bani, aprecieri.
Horoscop 2016 PESTI – Intrati la cheltuiala pentru c-o sa le luati unor sarbatoriti un cadou, sa fiti alaturi de ei intr-un moment important, o nunta, o casatorie, botezul unui copil.
Horoscop Azi 16 Octombrie 2016