Horoscop 16 Noiembrie 2016 Nov16

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 16 Noiembrie 2016

Horoscop 16 noiembrie 2016. Astazi, Taurii primesc bani, iar Racii isi repara relatia sentimentala.Horoscop 16 noiembrie 2016, prezentat de Neti Sandu. O sa fim expeditivi cu treburile curente, ca s-avem timp si de noi, de sufletul nostru, sa mai vedem un film, o piesa de teatru, sa mergem la un concert, o expozitie, sa alegem si hrana spirituala.

Horoscop 2016 BERBEC – Poate castigati o suma de bani care va permite o escapada turistica in week-end, pentru ca, altfel, o sa fie mai greu cu iesitul din casa, fara bani. O sa va puneti de acord cu partenerii de afaceri in privinta conditiilor contractuale si sa va asigurati de-aici incolo ca toata lumea respecta regulile.
Horoscop 2016 TAUR – Ar fi minunat sa va-ngrijiti mai in amanunt de sanatate, ca sa fie totul sub control, sa nu va treziti cu surprize neplacute. Se-anunta o zi banoasa, asta nu inseamna ca pana diseara o sa ramaneti cu banii in buzunar, c-aveti niste lucruri obligatorii pe care vreti sa le cumparati.

Horoscop 2016 GEMENI – O prezenta placuta, e cineva care va face curte si o sa vedeti ce sentimente va-ncearca vis a vis de persoana respectiva. O sa-i puteti convinge pe sefi ca meritati postul pentru care va luptati de multa vreme si o sa intrati intr-o alta etapa profesionala si-o sa fiti multumiti de noul statut.
Horoscop 2016 RAC – E posibil sa reparati o prietenie, o casnicie si sa lasati in urma trecutul cu toata amaraciunea pe care-ati trait-o. Apar noutati la serviciu, poate fi ceva care sa va stimuleze creativitatea, sa fiti inventivi si sa primiti aprecieri la scena deschisa, c-o sa fie ceva de calitate.

Horoscop 2016 LEU – Poate-a sosit momentul sa le cereti sefilor un salariu mai bun, o recompensa, oricat de neinsemnata, dar care sa arate ca sunteti pretuiti. Poate vi se implineste marea dorinta sa aveti copii si o sa faceti niste schimbari in viata voastra, sa acoperiti toate capitolele, sa nu neglijati nimic din ce e important.
Horoscop 2016 FECIOARA – O sa va simtiti mult mai atrasi de lucruri din sfera artistica, poate aveti vreo inclinatie pe care vreti s-o cultivati intr-un cadru organizat. Din banii stransi o sa luati cate ceva pentru casa si o sa scapati de o grija, c-aveti de mult gandul asta sa reparati ceva, sa inlocuiti niste piese uzate.

Horoscop 2016 BALANTA – Se-anunta succes la scoala, la interviuri, concursuri si alte incercari de a promova intr-o etapa superioara si o sa fie o validare a calitatilor pe care le aveti. O sa semnati un act valoros si poate va mutati sau va uniti destinul cu al fiintei iubite, se-ntampla ceva minunat care sa va faca fericiti.
Horoscop 2016 SCORPION – O sa va focalizati atentia pe lucruri care sa va puna in valoare, sa creasca stima de sine, sa va repuneti in valoare. O sa explorati mai multe surse de venituri si o sa faceti rost de bani pentru cheltuielile casei, ale familiei, sa aveti un nivel de trai mai ridicat.

Horoscop 2016 SAGETATOR – E cineva care vrea sa petreceti mai mult timp impreuna, s-aveti o relatie si tot ce conteaza e sa va doriti si voi acest lucru. Intrevedere cu cineva care vrea sa lucrati impreuna, poate fi o colaborare sau chiar un contract cu titlu permanent si daca vi se potriveste o sa-i dati drumul, acceptati.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Poate o sa reganditi un pic lista cheltuielilor curente, sa nu va treziti cu goluri in buget, c-ati depasit baremul – ca riscuri sunt de acest gen. O stare de bine, e o acalmie in relatia de suflet si-nseamna ca se aseaza lucrurile, o sa ajungeti la un grad inalt de comunicare – sufleteasca.

Horoscop 2016 VARSATOR – Se poate sa va gasiti un extra job care sa v-aduca banii pentru cheltuielile suplimentare pe care le-ati amanat la nesfarsit. E posibil sa va curteze mai multi oameni care vor fiecare cate ceva de la voi, sa lucrati impreuna, sa va implicati in diverse proiecte din care si voi si altii ar avea de castigat.
Horoscop 2016 PESTI – Va faceti timp de mondenitati, sa mai respirati un pic, dupa atata munca si sa mai veniti de-acolo cu noutati. Poate va invita niste prieteni in week-end in alt oras si-o sa va prinda bine sa mai schimbati locul, sa fie un schimb afectiv cu acei oameni care v-asteapta cu tot dragul.
Horoscop Azi 16 Noiembrie 2016