Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 16 Mai 2021

Horoscop 16 mai, cu Neti Sandu. Leii vor să se așeze la casa lor și să facă un copil.Horoscop 16 mai, cu Neti Sandu. Sunt tot felul de întâmplări mărunte care ne pot aduce bucurie pe chip şi să ne-ncărcăm bateriile pentru o săptămâna-ntreagă.Vibraţia zilei este 6 şi o să ne putem conecta la armonia din jur.


HOROSCOP 16 MAI 2021 BERBEC – Se poate să vă pregătiţi de un botez sau de o zi de naştere a unui copil, nepot, din familie şi să gătiţi ceva delicios. Se poate să reluaţi o preocupare de timp liber, alergare în parc, pe stadion, mergeţi cu rolele, cu bicicleta ca să vă dezmorţiţi şi să se activeze şi celula nervoasă.
HOROSCOP 16 MAI 2021 TAUR – O să primiţi ceva în dar de ziua voastră sau poate s-a-ntâmplat altceva care merită sărbătorit cu mai mult sau mai puţin fast. E animaţie la voi, sunt evenimente, chiar dacă acasă, în familie, atmosfera o să fie încărcată cu emoţii pozitive.


HOROSCOP 16 MAI 2021 GEMENI – Se poate să faceţi nişte achiziţii la un preţ convenabil şi să rezolvaţi acele probleme care ţin de confort. Se poate să vă deplasaţi, nu fiindcă trebuie, ci pentru că simţiţi nevoia şi o să faceţi cunoştinţă cu alţi oameni, cu care-aţi putea şi colabora.
HOROSCOP 16 MAI 2021 RAC – E cineva care vrea să daţi un răspuns referitor la relaţia care traversează o perioadă de sincope şi trebuie reglată. Poate plecaţi şi voi într-o plimbare, ca să le faceţi o vizită unor rude, e posibil să vi se ceară şi ajutorul şi să vă prindă bine revederea unor persoane dragi.


HOROSCOP 16 MAI 2021 LEU – Poate sărbătorile pascale au schimbat ceva înăuntrul vostru şi o să vreţi să vă aşezaţi la casa voastră, s-aveţi un copil. Le-aţi rămas datori cu o vizită, o ieşire în parc unor prieteni şi se poate să vă duceţi şi singuri dacă ei sunt ocupaţi cu alte treburi.
HOROSCOP 16 MAI 2021 FECIOARĂ – Poate-o să luaţi parte la un eveniment, chiar şi în zoom, dar e posbil şi afară, undeva, la aer curat. V-au rămas nişte treburi de terminat şi se poate să vă şi relaxaţi două, trei ore după-amiază, ar fi bine să vă faceţi timp şi pentru voi.


HOROSCOP 16 MAI 2021 BALANŢĂ – E loc de mai bine în relaţia de cuplu şi poate vă faceţi un timp comun ca să se sudeze relaţia, să fie armonie. O să vă caute cineva care e în vizită prin oraş şi poate vă faceţi timp, sau măcar fixaţi o altă zi de întâlnire.
HOROSCOP 16 MAI 2021 SCORPION – Poate e momentul să faceţi cunoştinţă cu familia partenerului de cuplu cu care vreţi să vă căsătoriţi. Poate în timp ce vă vedeţi de ale casei o să vă gândiţi şi la oferta de muncă, fie ea şi de colaborare ca să puteţi da luni răspunsul.


HOROSCOP 16 MAI 2021 SĂGETĂTOR – O să vă faceţi timp pentru o ieşire la cafea cu cineva pe care nu l-aţi întâlnit decât în online şi se poate înfiripa o relaţie. E un anturaj care strigă adunarea şi dacă nu vă puteţi vedea cu toţii, atunci măcar pe bucăţele, c-aveţi o preocupare comună.
HOROSCOP 16 MAI 2021 CAPRICORN – E cineva cu care v-aţi putea lămuri o chestiune de principiu, c-or fi apărut probleme într-un parteneriat de afaceri. O să vă bucuraţi de revederea cuiva şi poate fi debutul unui proect particular şi care să v-aducă vizibilitate şi bani.


HOROSCOP 16 MAI 2021 VĂRSĂTOR – O problemă legată de casă se poate rezolva şi o să v-apucaţi de o consttructie, o anexă, un garaj, extindeţi locuinţa. Se-ntâmplă ceva care să vă atragă atenţia, o prezentare pe net, o dezbatere la care aţi putea contribui cu ceva care să vă crească vouă prestigiul.
HOROSCOP 16 MAI 2021 PEŞTI – Poate vă scoateţi maşina la plimbare, dacă i-oți fi făcut reparaţiile necesare, sau poate-i faceţi rodajul că e nouă. Poate aveţi un sărbătorit în familie, ori poate vine un musafir şi preparaţi ceva mai special, pentru că şi persoana e una scumpă la vedere.