Horoscop  16 Mai 2019 May16

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 16 Mai 2019

Horoscop 16 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Săgetătorii încep o nouă relație și primesc bani.O zi cu reuşite. Vor ieşi la iveală nişte lucruri care ne vor asigura succesul pentru care am muncit şi înseamnă că efortul nostru n-a fost în zadar.Vbrația zilei este 7 şi o să facem alegeri înţelepte.


HOROSCOP 16 MAI 2019 BERBEC – Poate vă asociaţi cu cineva ca să valorificaţi nişte produse, să desfăşuraţi o activitate care v-ar aduce profit. Se poate să le daţi o mână de ajutor prietenilor sau unor rude care se mută şi o să vă rămână timp şi de-o cafea ca să mai şi schimbaţi o vorbă, nişte idei.
HOROSCOP 16 MAI 2019 TAUR – Relaţia de cuplu promite să fie şi mai armonioasă, iar dacă sunteţi singuri aveţi toate şansele să-ntâlniţi pe cineva. Se profilează o zi încărcată şi o să vă străduiţi să nu amânaţi nimic din ce v-aţi propus, să vă achitaţi şi de obligaţiile de serviciu şi de cele de familie.


HOROSCOP 16 MAI 2019 GEMENI – E an bun de căsătorie pentru voi şi o s-apară fiinţă potrivită pentru voi, iar pentru cei căsătoriţi o să fie o şi mai bună înţelegere în cuplu. Voi vă pregătiţi să atacaţi un nou domeniu de activitate, poate mai aveţi încă o specializare pe care puteţi merge şi să vă suplimentaţi veniturile, sau o colaborare.
HOROSCOP 16 MAI 2019 RAC – Cineva pe care nu l-aţi putut uita va căuta şi o să vă sincronizaţi de data asta să faceţi casă bună împreună. O să puteţi rezolva multe lucruri, dintre cele pentru care v-aţi zbătut destul de mult în ultimii doi ani şi o să vedeţi rezultatele – care ar trebui să fie de top.


HOROSCOP 16 MAI 2019 LEU – Se poate să fiţi invitaţi pe la diverse mondenităţi, poate plecaţi din localitate zilele astea şi o să fie deconectant. Se pare c-o să se lumineze un aspect care ţine de sănătate, de starea psihică poate şi o să aveţi spor la treabă, chef de viaţă, o să fie un reviriment pe mai multe planuri.
HOROSCOP 16 MAI 2019 FECIOARĂ – Poate vă alăturaţi unui grup să plecaţi undeva într-o excursie, sau să practicaţi un sport de echipă. Apar nişte schimbări pe acasă, poate vă luaţi mobilă, aparatura electrocasnică, o fi vorba şi despre maşina, ceva se-ntâmplă şi or să se cam ducă banii din cont.


HOROSCOP 16 MAI 2019 BALANŢA – Prezenţa cuiva o să vă alimenteze speranţa de viaţă armonioasă în cuplu şi că o să petreceţi mai mult timp împreună. O veste bună despre bani, o muncă suplimentară care va asigura un câştig care va permite să vă mişcaţi în week-end să mai vizitaţi nişte locuri care să vă clătească retina.
HOROSCOP 16 MAI 2019 SCORPION – O sumă de bani, un cadou, poate ieşiţi la un restaurant c-aţi fost invitaţi la un moment festiv. O reuşită la şcoală, la un examen, poate ați câştigat un proces şi o să-ncepeti lucruri noi de care să fiţi încântaţi, că aţi depăşit o perioadă de stagnare.


HOROSCOP 16 MAI 2019 SĂGETĂTOR – Se poate să începeți o viaţă nouă, s-aveţi o relaţie care să ducă la căsătorie anul ăsta sau celălalt. Se poate să fie o perioadă încărcată la serviciu, sunt şi promisiuni de bani mai mulţi şi o să mai faceţi un pas în cariera – va fi o promovare.
HOROSCOP 16 MAI 2019 CAPRICORN – O să luaţi nişte bani şi o s-aveţi cu ce să ieşiţi la cafea, la shopping cu prietenii sau în doi. O să petreceţi un timp prin audienţe, poate o să aveţi vreun proces sau daţi concurs pentru vreun post, vă duceţi la interviuri pentru angajare.


HOROSCOP 16 MAI 2019 VĂRSĂTOR – Poate o să faceţi un efort financiar să vă luaţi o maşină, dacă reparatul în service nu vă mai dă siguranţă. Se pare că nu puteţi scăpa de nişte obligaţii de serviciu şi-atunci va trebui să le luaţi în serios ca să nu vi se poată reproşa nimic şi să vă încasati banii la timp.
HOROSCOP 16 MAI 2019 PEŞTI – E rost de plecat cu grupul de prieteni pe undeva sau măcar pe lângă casă, ar fi de ieşit, ca să faceţi mişcare, să socializaţi. Aţi putea regla o situaţie contractuală şi să cereţi alţi bani sau să puneţi alte condiţii, dacă simţiţi că ceva vă nemulţumeşte de o vreme încoace.