Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 16 Iunie 2021

Horoscop 16 iunie, cu Neti Sandu. Leii vor afla de ce a dispărut persoana iubită din viața lor.Horoscop 16 iunie, cu Neti Sandu. Avem energie şi bunăvoinţă să facem tot ce trebuie ca să ne fie bine şi nouă şi celorlalţi şi se vor deschide nişte uşi.Vibraţia zilei este 6 şi o să simţim armonia care pluteşte în aer.


HOROSCOP 16 IUNIE 2021 BERBEC – E bine să verificaţi actele, să vedeţi care-au expirat, ca să nu vă treziţi cu surprize neplăcute. Poate vă pregătiţi de un job şi faceţi o practică, daţi o probă şi o să experimentaţi lucruri noi ca o să fiţi acaparaţi de domeniul respectiv.
HOROSCOP 16 IUNIE 2021 TAUR – Anturajul feminin o să vă susţină iniţiativele şi o să alegeţi nişte activităţi de grup care să vă facă să petreceţi un timp împreună. Din banii strânşi poate mai luaţi nişte mobilă prin casă, ori aparatură ca să lucraţi de-acasă, iar copiii să poată învăţa şi o să vă interesaţi şi de soarta maşinii – dacă funcţionează ca lumea.


HOROSCOP 16 IUNIE 2021 GEMENI – Se revine cu o ofertă de afaceri care vă poate aduce acea garanţie financiară de care-aveti nevoie şi vă gândiţi. Încep să se rezolve acele probleme care vă ţin pe loc de multă vreme şi o să vă puteţi dezvolta frumos, c-aveţi resurse nebănuite.
HOROSCOP 16 IUNIE 2021 RAC – O să aveţi de unde să luaţi bani şi să înlocuiţi un telefon, o tabletă, cu altele noi, pentru voi, pentru copii. S-a mai degajat atmosfera la voi, şi la serviciu, şi acasă, parcă toată lumea e amabilă, înţelegătoare şi-o să puteţi lucra şi voi în termeni buni.


HOROSCOP 16 IUNIE 2021 LEU – Se poate să aflaţi de ce a dispărut, o vreme, din viaţa voastră cineva pe care-l iubiţi – şi lucrurile se pot îndrepta. O să aflaţi noutăţi despre o colaborare care v-ar ajuta să puneţi acolo suflet, creativitate, să puteţi atinge un alt nivel, c-aveţi pretenţii mari de la voi.
HOROSCOP 16 IUNIE 2021 FECIOARĂ – Vă pregătiţi de o nouă postură, poate vi s-a încredinţat o funcţie şi o să munciţi pe rupte, dar e vocaţional la voi. O să mai aveţi de făcut nişte retuşuri pe ici, pe colo şi o să vă puteţi lansa cu ceva nou care să v-aducă o reuşită pe care-o meritaţi, c-aţi muncit în mod constant.


HOROSCOP 16 IUNIE 2021 BALANŢĂ – E posibil să apară cineva care vă poate fi un bun suport pentru ce-aveţi voi de făcut în perioada asta şi o să fie salvator ajutorul. Poate aveţi de dat un examen, să susţineţi un interviu, să ţineţi vreun speech motivaţional ca să vă faceţi cunoscute valențele, să puteţi promova.
HOROSCOP 16 IUNIE 2021 SCORPION – Vă cheamă cineva în vizită şi o să vedeţi când găsiţi câteva zile libere să vă duceţi cu ai voştri într-o vacanţă. O să găsiţi cea mai bună soluţie referitoare la banii de care aveţi nevoie. Poate cereţi un împrumut la bancă sau cineva apropiat – o să vă dea bani.


HOROSCOP 16 IUNIE 2021 SĂGETĂTOR – Poate o să luaţi şi mai în serios o ofertă de muncă pentru c-aţi analizat beneficiile şi nu sunt deloc puţine. Se repară o prietenie, o relaţie profesională, o căsnicie, daţi uitării trecutul şi porniţi cu forţe proaspete să vă atingeţi obiective noi.
HOROSCOP 16 IUNIE 2021 CAPRICORN – E cineva care-şi face curaj să se-aproprie de voi şi poate-i acordaţi şi voi atenţia cuvenită, c-aţi putea încropi o relaţie. Poate o să mai ieşiţi şi voi în lume, simţiţi nevoia de puţină socializare, mai ales, c-aveţi de schimbat păreri pe marginea unor proiecte de viaţă personală.


HOROSCOP 16 IUNIE 2021 VĂRSĂTOR – O să vă bucuraţi de prezenţa cuiva care vrea să fie în preajma voastră şi poate vă uniţi forţele pentru o colaborare. Oţi fi tot amânat nişte lucruri care vi se păreau greu de făcut, dar poate mai cereţi ajutorul cuiva ca să nu rămâneţi cu ele nefăcute.
HOROSCOP 16 IUNIE 2021 PEŞTI – Poate angajaţi o firmă să repare, să zugrăvească, ori să vă redecoreze apartamentul şi costă. Sunt solicitări din toate direcţiile şi cei de-acasă au nevoie de tot felul de lucruri de la voi, prietenii vă cheamă şi ei pe la câte-un eveniment sau la o cafea, dar starea voastră e una bună.