Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 16 Iulie 2021

Horoscop 16 iulie, cu Neti Sandu. Racii încep să culeagă roadele muncii.Horoscop 16 iulie, cu Neti Sandu. O să realizăm că suntem capabili de atât de multe lucruri, de care nu ne-am fi crezut în stare și asta ne dă forță.Vibrația zilei este 6 și o cultivăm o stare de bine în jurul nostru.


HOROSCOP 16 IULIE 2021 BERBEC – O reușită în plan personal, poate ați găsit o mașină la mâna a doua și foarte ieftină. Se poate să stați la niște discuții cu un angajator, dar destinși, pentru că aveți un as în mânecă- faptul că vă e bine la actualul serviciu. Trebuie să vă ofere mult mai mult ca să acceptați.
HOROSCOP 16 IULIE 2021 TAUR – O să le oferiți copiilor un respiro și să-i trimiteți într-o excursie, ori poate într-o tabără dac-aveți încredere. Oți fi dat de niște meseriași pricepuți care să vă repare, să vă amenajeze locuința, să aveți un alt confort, unul sporit, mai ales dacă mai și lucrați, ori poate învățați acasă.


HOROSCOP 16 IULIE 2021 GEMENI – O veste de bun augur de la cineva care vă iubește și nu concepe să trăiască fără voi restul vieții – vedeți ce răspuns îi dați! Apar surse suplimentare de venit, care nu sunt de neglijat, găsiți voi ceva care să vi se potrivească și să nu vă solicite din cale afară, dacă tot se poate și mai lejer.
HOROSCOP 16 IULIE 2021 RAC – O să vă bucurați de prezența unor oameni, de veștile pe care vi le-aduc și o să puneți în aplicare o idee care să vă revigoreze. O să culegeți roadele muncii voastre, vin bani, o să va extindeți relațiile, poate captați un alt statut și o să fie un câștig pe mai multe planuri.


HOROSCOP 16 IULIE 2021 LEU – E o revenire asupra unei decizii legată de partenerul de suflet și poate mai stați de vorbă încă o dată înainte de a trage concluzia finală. O să se adune ceva lume în jurul vostru și o să vă centrați pe un obiectiv pe care, în mod sigur, îl puteți atinge în această formulă de grup.
HOROSCOP 16 IULIE 2021 FECIOARĂ – Poate vi se propune ceva nou de lucru, dar din septembrie sau oricum din toamna, că vin concediile și nu e cel mai potrivit moment. Apar bani, pot veni și din proiecte particulare și să vă descurcați, frumos cu vacanța și treburile gospodărești c-o să mai aveți de cumpărat câte ceva pe-acasă.


HOROSCOP 16 IULIE 2021 BALANŢĂ – O invitație la sfârșit de săptămână chiar și la o cafea v-ar hrăni speranțele pentru o relație de suflet, stabilă. Vi se promit niște beneficii c-ați avut vânzări bune, c-ați prezentat vreo lucrare de anvergură și nu aveți rival, oricum, vă aflați într-un vârf de formă.
HOROSCOP 16 IULIE 2021 SCORPION – Vi se dă Ok-ul pentru un job, o plecare, ca să luați diverse lucruri, și în rate, dacă cumpărați mai multe odată. E de plecat pe undeva și o să va bucurați de un confort care să v-ajute să vă destindeti și o să puteți întoarce refăcuti, că oboseală s-a șters, a dispărut.


HOROSCOP 16 IULIE 2021 SĂGETĂTOR – Poate vă alăturați unui grup cu care să plecați în vacanță, fie în țară, fie pe-afară dacă aveți curaj să va aventurați. O ieșire, măcar de două, trei zile, la malul marii sau la munte v-ar mai spală grijile și v-ați face planuri cu bătaie lungă ca să vă reinventați.
HOROSCOP 16 IULIE 2021 CAPRICORN – E posibil să luați niște bani cu împrumut de la bancă și să rezolvați problemele de familie care-și așteptau rândul. Se va crea un context favorabil unei întâlniri cu șefii și o să le puteți cere ce-aveți nevoie, fie că veți lucra de-acasă, fie că vă duceți la serviciu.


HOROSCOP 16 IULIE 2021 VĂRSĂTOR – O să vă sporiti gradul de confort de-acasă și o să se cam subțieze contul bancar, dar nu-i băi, c-o să va redresați curând. O să cochetati cu ideea unui nou job, poate fi un proiect care să vă dea prilejul să vă etalați și acele calități pe care nu le-ați mai scos la-naintare.
HOROSCOP 16 IULIE 2021 PEŞTI – Sufletește ar avea de unde să va fie mai bine și să faceți ordine-n viață, dacă erați cumva, nemulțumiți. Vi se pot împlini unele așteptări, când vă pierduserati orice speranța și o să dați un nou sens vieții voastre că vreți s-o rupeți, neapărat, cu trecutul.