Horoscop 16 Aprilie 2024 Apr15

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 16 Aprilie 2024

Horoscop 16 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se rezolvă niște chestiuni legate de casă.Horoscop 16 aprilie 2024, realizat de Neti Sandu pentru Știrile ProTV. O să le dăm de capăt situațiilor delicate și o să facem loc noilor provocări care ne pot schimba viața în bine. Vibrația zilei este 7 și o să gândim de două ori înainte de a spune și a face ceva.


Horoscop 16 aprilie 2024 – Berbec – Se poate să vi se probe, în sfârșit, o cerere și să vă luați o casă, o mașină, să primiți despăgubiri în urma unui proces, să vi se facă dreptate!
Horoscop 16 aprilie 2024 – Taur – Vi se recunoaște munca și poate primiți și altceva de lucru, și pot fi bani mai mulți de aici înainte sau o să beneficiați de niște facilități.


Horoscop 16 aprilie 2024 – Gemeni – O să primiți undă verde pentru o investiție și veți explora și alte posibilități de a spori banii din cont, că o să primiți oferte de colaborare.
Horoscop 16 aprilie 2024 – Rac – Se poate să vă ia prin surprindere funcția propusă de șefi, poate e ceva care vi s-a mai propus, dar pe care n-ați acceptat-o la vremea respectivă.


Horoscop 16 aprilie 2024 – Leu – E momentul vostru de afirmare și trebuie profitat la maximum de ce oferte se perindă prin fața voastră și să alegeți ce vi se potrivește în etapa asta de viață.
Horoscop 16 aprilie 2024 – Fecioară – O reușită, dacă nu cumva o să fie mai multe, vi se plătesc niște bani și din urmă și o să aveți de cheltuială că aveți o listă lungă de cumpărături.


Horoscop 16 aprilie 2024 – Balanța – E multă lume care vă caută, e nevoie de voi, dar și voi aveți nevoie de socializare, ca să vă reîncărcați bateriile, să păstrați prospețimea.
Horoscop 16 aprilie 2024 – Scorpion – E un angajator care vă face curte asiduă să lăsați totul și să lucrați pentru el că are încredere în resursele voastre care n-așteaptă decât să fie scoase la iveală.


Horoscop 16 aprilie 2024 – Săgetător – Vi se dă o recompensă de serviciu, poate și afacerea voastră particulară care o să vă aducă profit și se observă prosperitate, câștiguri.
Horoscop 16 aprilie 2024 – Capricorn – Se rezolvă niște chestiuni legate de casă și vă puteți muta, chiar și cu chirie și o să începeți o viață nouă, poate întemeiați o familie, unii dintre voi.


Horoscop 16 aprilie 2024 – Vărsător – Vi se face o ofertă de lucru și dacă nu sunteți mulțumiți de actualul serviciu, vă consultați și cu familia și vedeți dacă primiți încurajări să vă mutați sau nu.
Horoscop 16 aprilie 2024 – Pești – Vă aflați în pragul unei decizii legate de viața de cuplu și dacă relația a atins acel nivel de intimitate o să vă faceți curaj să legalizați relația.