Horoscop  16 Aprilie 2019 Apr15

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 16 Aprilie 2019

Horoscop 16 aprilie 2019. Zodia care va primi o mărire de salariu.Vom găsi câte ceva de spus şi de oferit celor care înseamnă ceva pentru noi şi să încercăm lucruri inedite care să ne facă să iubim şi mai mult viaţa.Vibraţia zilei este 8 şi dacă o să cheltuim cu măsură banii o să fim câştigaţi.


BERBEC – Vi se pot aproba un credit bancar, o mărire de salariu sau să-ncepeti o colaborare care să vă suplimenteze veniturile. Se poate să-ncepeti un proiect care să v-aducă bani mai mulţi şi o avansare, o ascensiune în carieră, cu eforturi prelungite, nu va fi deloc uşor însă.
TAUR – Or să vă intre nişte bani şi ar fi bine să vă-ngrijiti sănătatea, să vă compuneţi şi alt look – Venus este stilista voastră în perioada asta. Poate intraţi într-o rundă de negocieri ca să prelungiţi un contract sau să-ncepeti un proiect nou-nouţ, care să v-aducă bani şi aprecieri din partea şefilor.


GEMENI – Le-aţi putea da o mână de ajutor părinţilor, bunicilor şi să-şi pună şi ei casa la punct, să repare, să construiască, s-aducă unele îmbunătăţiri. Vă puteţi asocia cu nişte oameni care vor lucra cot la cot cu voi şi o să iasă un lucru de calitate, dar rezultatele se vor vedea peste vreo trei luni şi ceva.
RAC – Relaţia cu partenerul de cuplu trece printr-o etapă de reacomodare, după o serie de tensiuni care-au cam destabilizat-o. Se poate să luaţi parte la o şedinţă, o negociere, să vă puneţi de acord cu cei care vor să lucraţi împreună şi s-ajungeţi chiar la un consens, în cele din urmă.


LEU – Poate puneţi umărul la un eveniment festiv care va avea loc în weekend, vreo petrecere surpriză pentru cineva drag. Puteţi schimba multe lucruri în bine şi să atingeţi un alt nivel social, să frecventaţi şi alte medii, să deschideţi un alt orizont, o să fie o emancipare.
FECIOARĂ – E posibil să revedeţi pe cineva care vine de departe, să reînnodaţi o relaţie care promite să ducă la căsătorie. O să investiţi nişte bani în casă, poate vă luaţi chiar una nouă, cu ajutor de la bancă, poate vă aşezaţi la casa voastră, mai ales dacă vreţi să aveţi şi copii.


BALANŢĂ – O să reveniţi la una dintre preocupările de timp liber ca să depăşiţi o stare de epuizare sau să combateţi şi o depresie. O să tot primiţi oferte să lucraţi în altă parte, dar aşteptaţi, parcă altceva sau chiar nu sunteţi pregătiţi pentru o schimbare – sunteţi mai conservatori.
SCORPION – E cineva care se-ntoarce după o absenţă care v-a afectat şi e posibil să faceţi că relaţia să meargă mai departe, dar să îmbunătăţiţi comunicarea. Se poate să fie o zi bănoasă şi poate reuşiţi să puneţi ceva de-o parte pentru concediu, sau vreţi să-i faceţi o surpriză partenerului de cuplu, un cadou.


SĂGETĂTOR – E posibil să-ntâlniţi pe cineva care să vă fascineze şi să lăsaţi vechiul stil de viaţă la o parte, să împărţiţi bune şi rele cu această persoană. Poate cochetaţi cu ideea să plecaţi în alt oraş, în altă ţară să lucraţi ca să vă descurcaţi şi mai bine cu taxele, impozitele şi cu restul cheltuielilor.
CAPRICORN – O ieşire la un eveniment monden după orele de program şi o să vă faceţi noi cunoştinţe, pe care o să le-ntretineti, o să vă vedeţi şi cu alte ocazii. Se poate să fiţi cooptaţi într-o activitate care să v-aducă atât satisfacţii profesionale cât şi bani pe măsura eforturilor şi să daţi curs ofertei de colaborare.


VĂRSĂTOR – Poate pregătiţi o cină în doi sau dacă sunteţi prea obosiţi, lăsaţi pe sâmbătă seara întâlnirea cu fiinţa iubită să savuraţi momentul. Apar noi provocări şi poate vă găsiţi ceva nou de lucru, care să atragă toate privirile asupra voastră, să fie un salt în carieră, c-aveţi detentă.
PEŞTI – E posibil să plecaţi într-o călătorie, poate fi şi de afaceri şi să vă prindă bine şi sufleteşte! Vi se poate semna o cerere, să-ncepeti şi munca la ceva care va place, şi să vă asiguraţi un venit constant pentru o perioadă mai lungă de timp, măcar până la sfârşitul anului.