Horoscop 15 Septembrie 2016 Sep15

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 15 Septembrie 2016

Horoscop 15 septembrie 2016. Sagetatorii fac renovari in locuinta, iar Taurii si-ar putea descoperi un nou hobby.O sa ne mai gandim si la sufletul nostru, sa aducem tot ce e mai frumos in viata noastra, sa dam deoparte lucrurile care ne fac nefericiti.Vibratia zilei este sase si o sa stim cum sa facem s-aducem armonia in viata noastra si s-o si pastram.

Horoscop 2016 BERBEC – Pe zi ce trece va sporiti sansele la fericire, sfera parteneriala va fi activata timp de un an de zile, profitati. Foarte posibil proiect nou la job si-o sa aveti ocazia sa dovediti ca sunteti cei mai buni si de-aici poate urma o promovare pana anul viitor, pe vremea asta.
Horoscop 2016 TAUR – E posibil sa va gasiti ceva de lucru in afara orelor de program, sa fie un hobby care sa va puna in valoare creativitatea. Se contureaza o suma de bani cu care va puteti permite si alte lucruri, in afara celor obligatorii si o sa va luati de imbracat sau altceva care va place.

Horoscop 2016 GEMENI – Puteti intalni pe cineva cu care sa faceti casa buna, dar e bine s-aveti rabdare pana va veti acomoda unul cu celalalt. Un demers in forta si o s-aveti castig de cauza. Veti lua poate si bani, asa cum la fel de bine puteti obtine semnaturi pe acte importante.
Horoscop 2016 RAC – E posibil sa luati niste bani de la serviciu sau din particular si o s-aveti pentru cheltuielile lunare, plus micile placeri vinovate. Le puteti dovedi celor de la serviciu ca sunteti cei mai buni si sperati chiar si la o marire de salariu sau sa vi se multumeasca in alt fel pentru rezultatele profesionale.

Horoscop 2016 LEU – Cu toate ca va propuneti un anumit buget de cheltuieli o sa-l depasiti pe ici pe colo, poate pentru ca n-o sa rezistati unor ispite! O comunicare mult mai buna cu partenerii de afaceri, o sa castigati bani si respectul lor, veti primi proiecte pe termen lung si o sa va dezvoltati frumos.
Horoscop 2016 FECIOARA – O sa treceti cu bine peste o neintelegere cu cineva tanar si puteti lucra din nou impreuna sau sa va continuati relatia de suflet. Or sa va reuseasca niste lucruri care v-au dat pan-acum serios de furca si o sa fie un progres in sfera profesionala, la slujba, la scoala.

Horoscop 2016 BALANTA – Pot aparea din senin ceva probleme de sanatate si daca nu va tratati la timp o sa tot aveti neplaceri pe parcursul anului. E o perioada incarcata, sunt cateva situatii de pus la punct si se vor gasi cativa apropiati care sa v-ajute, sa va achitati de toate obligatiile.
Horoscop 2016 SCORPION – O sa empatizati cu fiinta iubita si-i veti face o surpriza placuta, ceva cu care s-o dati gata. Se pare c-o sa mai triati prietenii, v-or fi dezamagit unii in ultima vreme si va luati o pauza, ii mai scanati un pic sa vedeti daca puteti ramane prieteni sau nu.

Horoscop 2016 SAGETATOR – O sa va puteti exprima un punct de vedere in public si sa se tina cont de parerea voastra si poate fi un punct de plecare intr-o aventura… profesionala. Poate-aveti chef de schimbat ceva pe-acasa, luati o mobila noua, decoratiuni care sa mai anime interiorul sau reamenajati terasa, balconul.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Se poate sa luati un rest de bani si sa va acopere niste cheltuieli pe care altminteri nu le puteati face. O veste buna si o sa va mai destindeti un pic, o sa faceti probabil, rost de bani sau de vreo aprobare si o sa va puteti vedea de alte treburi.

Horoscop 2016 VARSATOR – Se poate sa va invite cineva la masa si sa petreceti cateva ore minunate in compania cuiva care va iubeste. Va trec idei ingenioase prin minte si poate veti pune in aplicare vreo cateva. Pare sa se contureze un proiect la care lucrati mai demult si abia acum se-azeaza frumos lucrurile.
Horoscop 2016 PESTI – Invitatie la o cina romantica si o sa vi se faca o marturisire, o declaratie de dragoste, o sa fie o seara speciala. Se poate sa primiti o veste buna, un cadou, va vedeti cu cineva de care va leaga niste sentimente profunde si o sa aveti parte de niste clipe unice si viata voastra poate lua o intorsatura fericita.
Horoscop Azi 15 Septembrie 2016