Horoscop 15 Octombrie 2023 Oct14

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 15 Octombrie 2023

Horoscop 15 octombrie 2023, cu Neti Sandu. Vor fi mici cadouri de la viață pentru zodii.Horoscop 15 octombrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu noutăţi. O să ne bucurăm de câteva întâlniri care or să ne aducă zâmbetul pe buze, poate vor fi şi mici cadouri şi viaţa voastră o să fie şi mai frumoasă.Vibraţia zilei este 6 şi o să menţinem armonia în jurul nostru.


Horoscop 15 octombrie 2023 – BERBEC – E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva care vă seamănă, într-o oarecare măsură şi să descoperiţi, pe parcurs, cât de compatibili sunteţi.O să luaţi parte la o sindrofie şi-o să relaţionaţi cu nişte oameni care vă pot deveni parteneri de afaceri, colaboratori.
Horoscop 15 octombrie 2023 – TAUR – O să puteţi întâlni pe cineva care vă invită la o colaborare şi pare foarte ofertantă povestea şi dacă dispuneţi de timp liber şi aveţi nevoie de bani poate ziceţi DA.O revedere care o să vă ungă pe suflet – e ceva care trebuia spus, sau făcut şi o s-aveţi un astfel de prilej.


Horoscop 15 octombrie 2023 – GEMENI – Aveţi chef de distracţie, şi de stat acasă şi să chemaţi nişte prieteni pe la voi că sunteţi într-o perioadă în care vă simţiţi bine la voi acasă.Poate vă convoacă familia la o masă de duminică în familie, un prânz, sau o cină şi o să vă prindă bine, sufleteşte să refaceţi atmosfera.
Horoscop 15 octombrie 2023 – RAC – Poate aţi invitat nişte rude, sau prieteni să stea pe la voi în weekend şi să vă faceţi program de vizitat alte cunoştinţe, sau îi chemaţi pe toţi pe la voi.O apariție, o nouă cunoştinţă care vă simte lipsa şi scurtează distanţele, face tot posibilul să vă-ntâlniţi.


Horoscop 15 octombrie 2023 – LEU – Se poate s-aveţi o agendă încărcată şi o să vreţi să mulţumiţi pe toată lumea , că aşa i-aţi obişnuit şi n-o s-aveţi timp să vă plictisiţi.Se poate să luaţi parte la o competiţie, sau poate copiii voştri au meci, şi-i secondaţi de pe margine.
Horoscop 15 octombrie 2023 – FECIOARĂ – O reuniune cu oameni de care vă simţiţi într-un fel, sau în altul ataşaţi, şi o să consolidaţi relaţiile că sunt şi interese la mijloc, dar şi sentimente sincere.V-aţi putea duce într-o vizită şi să ajungeţi pe undeva prin împrejurimi dacă n-aveţi musafiri.


Horoscop 15 octombrie 2023 – BALANŢĂ – E sezonul petrecerilor, poate vă duceţi la o nuntă ori la un botez, sau vă sărbătoriţi ziua de naştere şi vin prieteni, rude, o să fie o atmosferă festivă.O să fie o cheltuială poate pentru că e ziua voastră de naştere, sau sărbătoriţi un succes recent, o reuşită a cuiva din familie.
Horoscop 15 octombrie 2023 – SCORPION – Se poate să plecaţi la drum şi să vă bucuraţi de o campanie agreabilă, o să vă destindeţi şi o să vă faceţi şi alţi prieteni pe care s-ar putea să-i întâlniţi pe drum.Se poate să vă scoată cineva la plimbare şi să vă eliberaţi de tot stresul că aţi avut o perioadă extrem de încărcată.


Horoscop 15 octombrie 2023 – SĂGETĂTOR – O să vă interesaţi de soarta unor prieteni, rude, vă duceţi în vizită şi o să schimbaţi impresii, cereţi un sfat ca să ştiţi ce să faceţi cu şcoala, cu serviciul.E cineva care va dă târcoale şi spera să vă cointereseze, cumva, să vă cunoaşteţi, să formaţi un cuplu.
Horoscop 15 octombrie 2023 – CAPRICORN – Se pare c-o să acceptaţi invitaţia la un brunch, la un suc, o prăjitură, ca să revedeţi nişte prieteni scumpi la vedere şi să petreceţi câteva ore împreună.Se poate să fie un eveniment care să vă acapareze cu totul şi să vă şi pună în valoare, c-o să primiţi o nominalizare.


Horoscop 15 octombrie 2023 – VĂRSĂTOR – Poate vă duceţi la un spectacol, un concert şi o să vă distraţi, că v-o fi ajuns şi pe voi oboseala şi o să alegeţi o variantă de destindere, ca să fiţi fresh de mâine încolo.Se poate să daţi o fugă la o oră, două distanţă, să vedeţi nişte prieteni de care vă e dor şi le e şi lor dor.
Horoscop 15 octombrie 2023 – PEŞTI – Se poate să vă treziţi cu nişte prieteni în vizită şi să vă faceţi programul în funcţie de preferinţele lor şi să vă bucuraţi de surpriză pe care v-au făcut-o.Poate vă suiţi în tren, avion şi vă duceţi acolo unde v-aşteaptă cineva şi se poate să nici nu anunţaţi că vă duceţi şi să aterizaţi acolo.