Horoscop 15 Octombrie 2016 Oct15

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 15 Octombrie 2016

Horoscop 15 octombrie 2016. Astazi, Racii isi salveaza relatiile, casniciile, iar Pestii primesc vesti bune.Horoscop 15 octombrie 2016, prezentat de Neti Sandu. Pot aparea situatii cu totul neasteptate si o sa avem prilejul sa reparam o relatie daca sentimentele sunt reciproce si se sting orgoliile care-au sabotat o casnicie, o prietenie.

Horoscop 2016 BERBEC – Poate va invita cineva la masa si o sa luati in discutie un eveniment care va avea loc in viitorul apropiat si la care ati vrea sa contribuiti cu tot ce puteti.
Horoscop 2016 TAUR – Posibil sa organizati o intrunire familiala, dar se poate sa aibe loc si o casatorie, cineva dintre ai vostri va face pasul cel mare.

Horoscop 2016 GEMENI – Ca sa iesiti din starea de tensiune v-ar prinde bine sa practicati un sport, sa iesiti pe la evenimente culturale, sa fiti conectati la viata societatii.
Horoscop 2016 RAC – O sa aveti o idee, sa puteti aduce un plus de prospetime in relatia de cuplu si sa va-ntelegeti mult mai bine, practic, sa va salvati o casnicie..

Horoscop 2016 LEU – Prietenii v-au rezervat un loc in masina, in tren, in avion, ca sa plecati impreuna la distractie intr-o statiune turistica, poate peste granita, unii dintre voi.
Horoscop 2016 FECIOARA – Va faceti timp si pentru familie si o sa fiti receptivi la problemele pe care le au ai vostri si de care nu pot scapa fara ajutorul vostru, dupa care va vedeti si de ale voastre.

Horoscop 2016 BALANTA – Or sa va rasfete prietenii, poate va scot in oras si-o s-aveti o zi plina de momente inedite, alfati vesti bune si puneti la cale niste proiecte incitante.
Horoscop 2016 SCORPION – O sa va duceti intr-o vizita si-acolo veti da de oameni care se ofera sa v-ajute sa duceti la bun sfarsit niste probleme de familie, cu parinti, bunici sau poate va mutati.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Poate dati o fuga la cineva din alt oras, sa stati la o parola, poate va asociati in vederea unei afaceri care sa v-aduca o suma importanta de bani.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Intalnire emotionanta si poate luati o decizie importanta, sa va casatoriti, sa va cumparati o locuinta si sa deveniti parinti.

Horoscop 2016 VARSATOR – Voi o sa refaceti cercul de prieteni cu care plecati in excursii si sa nu ratati ocazia de a pleca pe undeva sa luati o gura de aer proaspat.
Horoscop 2016 PESTI – O veste buna, care sa va lumineze sufletul, poate are legatura cu fiinta pe care o iubiti sau vi se-ntoarce copilul de pe undeva, a fost plecat – asta o sa aflati..
Horoscop Azi 15 Octombrie 2016