Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 15 Mai 2021

Horoscop 15 mai, cu Neti Sandu. Balanțele primesc vești bune.Relaxare azi. O să ne bucurăm de un minim ajutor din partea altora și restul îl punem noi, c-avem de unde, resurse sunt.Vibrația zilei este 5 și o să prindem gustul aventurii turistice să ne destindem. Acum să vedem ce se întâmplă în fiecare zodie.


Horoscop 15 mai BERBEC – Poate-aveți un examen, sau or fi emoții pentru un interviu pe care-o să-l aveți de luni încolo, dar o să vă descurcați frumos.
Horoscop 15 mai TAUR – Se poate să vă deplasați spre o localitate, unde-aveți treabă, chiar și cu trenul, dacă e obositor să conduceți.


Horoscop 15 mai GEMENI – O să vă oferiți și vouă un respiro și poate plecați de astăzi pe undeva la odihnă, să mai vedeți și alte peisaje.
Horoscop 15 mai RAC – Poate vă cooptează niște cunoscuți să lucrați împreună, măcar două-patru luni, dacă nu mai mult ca să vă bucurați de câștiguri.


Horoscop 15 mai LEU – Se poate să apareți într-un public, c-aveți ceva de spus, de prezentat lumii și se poate și în video.
Horoscop 15 mai FECIOARĂ – O să încheiați o situație școlară și o să vă și relaxați, poate plecați vreo două zile pe undeva, la relax.


Horoscop 15 mai BALANȚĂ – Veștile bune n-or să se lase mult așteptate și o să vă alegeți o destinație ca să vă distrați și poate să vă și întâlniți cu cineva drag.
Horoscop 15 mai SCORPION – Vi se poate acorda un titlu, c-ați avut rezultate de top și că ați menținut ștacheta sus.


Horoscop 15 mai SĂGETĂTOR – Poate plecați într-o excursie c-aveți nevoie de aer, de spațiu, ca să faceți un mic de mișcare, să vă detensionați.
Horoscop 15 mai CAPRICORN – Se poate să vă gândiți la o casă, mai mare, în care să vă mutați, sau poate fi și cu chirie, la o adică.


Horoscop 15 mai VĂRSĂTOR – Poate plecați împreună cu niște prieteni, sau vă-ntâlniți într-o localitate anume, la odihnă, tratament.
Horoscop 15 mai PEȘTI – Poate o să reamenajați atât interiorul locuinței, cât și curtea, sau balconul, ca să ieșiți la aer.