Horoscop  15 Mai 2019 May15

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 15 Mai 2019

Horoscop 15 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele au șansă de bani.Horoscop 15 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Bani, casă, familie, fericire, pe toate ni le dorim ca să nu cultivăm nicio frustrare, să ne meargă bine pe toate fronturile.Vibraţia zilei este 6 şi o să ne baricadăm într-o stare de armonie.


HOROSCOP 15 mai 2019 BERBEC – Poate duceţi maşina la reparat sau vă luaţi altă nouă – depinde acum de starea în care se prezintă şi de finanţe, bineînţeles. O să strângeţi banii care stau împrăştiaţi pe ici, pe colo ca să ştiţi pe ce capital contaţi, că vreţi să plecaţi într-un city break şi nu sunteţi dispuşi să faceţi economie la sânge.
HOROSCOP 15 mai 2019 TAUR – O să vă implicaţi în mai multe activități care să v-ajute să vă manifestaţi, să descărcaţi tensiuni şi să faceţi ce va face plăcere. Intuiţia o să vă spună cum să faceţi rost de bani, şi spre ce colaborări să vă-ndreptaţi să daţi de oameni care să muncească pe rupte, ca şi voi.


HOROSCOP 15 mai 2019 GEMENI – O să puteţi întâlni pe cineva care să se plieze pe felul vostru de a fi şi să formaţi un cuplu stabil, e an bun de căsătorie. Vouă iniţiativele nu vă lipsesc şi o să daţi drumul unor afaceri în care veţi coopta mai mulţi oameni care să fie la fel de motivaţi ca şi voi să dea tot ce e mai bun.
HOROSCOP 15 mai 2019 RAC – O să vă pregătiţi de o nouă postură, poate vă căsătoriţi şi o să deveniţi părinţi, pentru că vă doriţi foarte mult copii. Se poate să fiţi invitaţi să luaţi parte la nişte manifestări mondene, poate au legătură şi cu serviciul vostru şi o să veniţi cu idei, o să puneţi în funcţiune toate resursele.


HOROSCOP 15 mai 2019 LEU – O să ajungeţi la un eveniment care-o să vă pună şi pe voi în valoare, să vă etalaţi nişte calităţi care vă vor fi apreciate. E posibil să luaţi mai mulţi bani în perioada asta şi să apară nişte beneficii de la cei de la care nu v-aţi fi aşteptat şi să aveţi cu ce să ieşiţi la plimbare, la distracţie în week-end.
HOROSCOP 15 mai 2019 FECIOARĂ – Se pare c-o să vă ajute cineva la o treabă mai complicată şi-o să vă puteţi ocupa şi de restul chestiunilor solicitante din perioada asta. E o şansă de bani, poate fi chiar o mărire de salariu şi să vă gândiţi la o excursie pe care vreţi s-o faceţi şi pentru care până acum nu vă ajungeau banii.


HOROSCOP 15 mai 2019 BALANŢA – Vă vor mai intra nişte bani din surse paralele cu serviciul şi o să vă gândiţi la o maşină nouă, poate, sau la o locuinţă nouă! Se-anunţa o vizită, e cineva care ţine la voi, poate fi o atracţie reciprocă şi să se consolideze o relaţie dacă o să vedeţi c-aveţi multe în comun şi intenţiile sunt dintre cele mai serioase.
HOROSCOP 15 mai 2019 SCORPION – Poate o să intraţi în vizorul şefilor, dar o să fie în avantajul vostru pentru că vor vedea că vă ţineţi de treabă şi că meritaţi o promovare. O să vă-nțelegeti mult mai bine cu partenerul de cuplu, iar dacă n-aveţi pe nimeni poate să-şi facă apariţia cineva care să vă atragă să fie o persoană seducătoare.


HOROSCOP 15 mai 2019 SĂGETĂTOR – O să vă lansaţi într-o aventură de afaceri la care ingeniozitatea o să vă conducă să faceţi slalom printre situaţiile de tot felul. Poate vă veți susține cauza într-o chestiune care ţine de un parteneriat, poate fi vorba şi despre căsnicie pe care vreţi s-o salvaţi şi să vă meargă şi mai bine în doi.
HOROSCOP 15 mai 2019 CAPRICORN – Problemele de sănătate n-or să dispară numai pentru că n-aveţi chef de ele, pentru că au mai fost semnale şi nu le-aţi băgat în seamă. O să faceţi o schimbare, poate vă-ndreptaţi spre o altă meserie sau vă duceţi la alt loc de muncă, pentru că ați primit o ofertă care se potriveşte cu felul în care vă apreciaţi.


HOROSCOP 15 mai 2019 VĂRSĂTOR – O problemă de serviciu pare să capete alte proporţii şi să vă consume mai mult timp şi nervi, ca s-o rezolvaţi. Se pare c-o să investiţi nişte bani în locuinţă, fie ca s-o renovaţi, fie ca să vă luaţi una nouă, c-o să aveţi nevoie de mai mult spaţiu poate pentru că se măreşte familia.
HOROSCOP 15 mai 2019 PEŞTI – Relaţia sentimentală o să traverseze o perioadă mai agitată, dar o să aflaţi ce simte cu-adevărat partenerul de suflet. O s-aveţi rezultate bune la slujbă, la şcoală, la examene, poate obţineţi un transfer care vă oferă nişte beneficii de care-o să profitaţi din plin.