Horoscop 15 Ianuarie 2024 Jan15

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 15 Ianuarie 2024

Horoscop 15 ianuarie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care va primi astăzi bani din mai multe surse.Horoscop 15 ianuarie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi a visării, ca să ne destindem mușchii corpului și ai sufletului. Avem multe de făcut, să ni le proiectăm frumos, întâi de toate, și apoi să le punem în practică.Vibrația zilei este 6 și o să ne ancorăm în realitatea pe care ne-o dorim.


Horoscop 15 ianuarie 2024 – BERBEC – Vi se recunosc niște merite și o să vă treziți cu bani, sau alt gen de răsplată, poate vi se dau niște zile libere ca să vă întoarceți cu forțe proaspete.Se poate să vi se facă o ofertă de job și să nu vă lăsați până nu bateți palma ca să vă și apucați de treabă.
Horoscop 15 ianuarie 2024 – TAUR – O să se vadă un salt calitativ la școală, o să treceți cu bine de examene, poate ardeți niște etape și ajungeți în alt an de studiu, că veți fi peste nivelul celorlalți.Ați putea pleca într-o excursie, la invitația cuiva, fie acum, dacă aveți concediu, fie la sfârșit de săptămână – un city break.


Horoscop 15 ianuarie 2024 – GEMENI – Vă pregătiți de o relansare și o să vă găsiți și asociați ca să meargă treaba mai repede și să vă rămână timp și energie să lucrați și în paralel la ceva.Poate faceți o investiție, vă luați casă pentru că vă gândiți la căsătorie, să aveți copii, dacă nu sunteți căsătoriți.
Horoscop 15 ianuarie 2024 – RAC – O să recuperați toți acei bani pe care-i așteptați de luna trecută și o să vă reglați de-acum încolo cu banii și o să vă puteți plăti dările lunare, taxele.O să vă consultați cu familia ca să vă puneți de acord în privința evenimentelor care vor avea loc în familia lărgită în perioada care urmează.


Horoscop 15 ianuarie 2024 – LEU – Se anunță o perioadă de împlinire sufletească și o să puteți ajunge și la căsătorie dacă lucrurile se petrec așa cum ați visat, că e o comunicare de la inimă la inimă.Sunteți în cărți pentru o promovare și, fie că dați concurs, fie sunteți numiți, o să fiți încântați de postură.
Horoscop 15 ianuarie 2024 – FECIOARĂ – Poate vi se face o ofertă de colaborare și ar fi perfect, că v-ar rotunji veniturile, și n-ati mai sta cu grija zilei de mâine, că vreți o constantă financiară.O invitație pe care o puteți onora când o să puteți ca să vă duceți la cineva care vă iubește și care vă așteaptă cine știe de când.


Horoscop 15 ianuarie 2024 – BALANȚĂ – Se pare că o să vă implicați într-un proiect care o să vă aducă bani și o să vă faceți planuri de călătorie, poate plecați în străinătate să vizitați diverse locuri.Se poate să vă luați lucruri noi prin casă, poate pentru că ați dat de reduceri și vreți să dați refresh interiorului.
Horoscop 15 ianuarie 2024 – SCORPION – Relația cu partenerul de cuplu e mult îmbunătățită, poate pentru că-i acordați credit și nu mai lăsați pe nimeni să se interpună, că doar voi doi contați.Vă pregătiți de o deplasare, poate e treabă de serviciu și o să vă descurcați cu toate manevrele pe care va trebui să le faceți.


Horoscop 15 ianuarie 2024 – SĂGETĂTOR – O să vă îngrijiți de voi, vă schimbați garderoba, vă duceți la o sală de sport, la SPA, mai mergeți la un spectacol, faceți ceva și pentru sufletul vostru.O să mai umblați la niște detalii ambientale, ca să arate totul mult mai bine la voi acasă, că vreți confort vizual sporit.
Horoscop 15 ianuarie 2024 – CAPRICORN – O să faceți progrese atât în plan personal, cât și profesional, și o să vă asigurați o constantă financiară, că vor veni bani din mai multe direcții.O să vă găsiți timp pentru preocupări extraprofesionale și o să descărcați acolo stresul acumulat, ca să dați randament bun la slujbă și peste tot.


Horoscop 15 ianuarie 2024 – VĂRSĂTOR – Vin de undeva niște bani și o să vă descurcați cu cheltuielile lunare ca să vă rămână ceva pentru ieșirile din weekend, pentru distracție.E o răscolire interioară, că poate ați rămas datori cuiva cu o vorbă, un gest, o promisiune și n-ați apucat să faceți ceva.
Horoscop 15 ianuarie 2024 – PEȘTI – O veste bună, o invitație poate pentru sfârșitul de săptămână, să plecați prin țară, în vizită la cineva, și mai rămâneți eventual o zi în plus pe acolo.Vă scoate cineva la o cafea, poate sunt chestiuni importante de povestit, de pus la punct și poate luați niște decizii.