Horoscop 15 Ianuarie 2022 Jan15

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 15 Ianuarie 2022

Horoscop 15 IANUARIE 2022, cu Neti Sandu. Racii cheltuiesc ceva bani, la shopping ori online. O să ne ocupăm şi de treburile casnice, dar o să ne acordăm şi nouă un respiro, să ne decuplăm de la sursele de stres.Vibraţia zilei este 5 şi o să dăm de un sâmbure de înţelepciune.


HOROSCOP 15 IANUARIE 2022 BERBEC – Se poate să v-aştepte cineva departe de casă, poate aţi rezervat un loc într-o staţiune de agrement, sau la nişte prieteni, dacă vă simţiţi în siguranţă. O să faceţi ceva anume care să vă pună în valoare, poate vă faceţi singuri reclamă, şi o să vă bucuraţi de admiraţia celor din jur.
HOROSCOP 15 IANUARIE 2022 TAUR – Se poate să ieşiţi la rampă cu ceva care v-aduce popularitate şi să mai urcaţi o treaptă socială. Poate încercaţi ceva nou, o activitate, un hobby, nişte cursuri practice, ca să vă dezvoltaţi nişte calităţi, pentru că voi, oricum, sunteţi doldora de talente.


HOROSCOP 15 IANUARIE 2022 GEMENI -Poate vă mai uitaţi inc-o dată pe oferta contractuală pe care aţi primit-o în decembrie şi luni daţi email de răspuns. O plimbare scurtă până la părinţi, în alt oraş, le-ar prinde bine şi lor, şi vouă, poate au nevoie să le aduceţi ceva şi să le alinaţi dorul de voi.
HOROSCOP 15 IANUARIE 2022 RAC – Se poate să cheltuiţi nişte bani, poate faceţi comandă dacă n-aveţi curaj să ieşiţi la shopping, pentru că vă protejaţi. O să interacţionaţi cu nişte oameni, fie şi doar în vorbă, şi se pot naşte proiecte frumoase- sunt promisiuni de bani şi o să stabilți acum ce şi cum.


HOROSCOP 15 IANUARIE 2022 LEU – O să luaţi mult mai în serios relaţia cu partenerul de viaţă şi o să vă gândiţi şi la căsătorie, unii dintre voi. E cineva care vă duce dorul şi rămâne de văzut cum o să procedaţi ca să vă-ntâlniţi, poate rămâneţi o vreme împreună, sau doar un dus-întors v-ar motiva.
HOROSCOP 15 IANUARIE 2022 FECIOARĂ – Se poare să faceţi cunoştinţă cu cineva care se va dovedi interesat de voi şi o să puteţi începe o relaţie, dacă n-aveţi partener de viaţă. Vă pregătiţi de reuniune cu câteva dintre rudele apropiate, c-aveţi fie de sărbătorit pe cineva, fie trebuie dat o mână de ajutor la nişte treburi gospodăreşti.


HOROSCOP 15 IANUARIE 2022 BALANŢA – O discuție-ntre patru ochi cu fiinţa iubită ar clarifica o chestiune care a cam erodat relaţia. Poate aveţi de gând să vă mutaţi cu cineva, să schimbaţi locuinta, reamenajaţi şi un spaţiu de lucru de-acasă, și viaţa voastră o să devină mai frumoasă.
HOROSCOP 15 IANUARIE 2022 SCORPION – O să vă-nțelegeți mult mai bine cu fraţii, cu surorile, va fi o apropiere, după care tânjeaţi demult. E momentul să vă faceţi curaj să spuneţi lucrurilor pe bune, să nu-l mai lăsaţi pe partener să ghicească ce vă deranjează – trebuie spus direct.


HOROSCOP 15 IANUARIE 2022 SĂGETĂTOR – Se poate să vină cineva în vizită, mamă, bunica, soacra sau sora şi o să petreceţi câteva ore.Poate-o s-alegeți un alt grup cu care să lucraţi ceva în particular, poate vă adunaţi online, vine fiecare cu o idee şi iese un proiect de succes.
HOROSCOP 15 IANUARIE 2022 CAPRICORN – O să vă scotociţi de nişte bani ca să luaţi ce vă trebuie, poate pregătiţi o masă mai specială, cu un prilej anume. Apar câteva ocazii să plecaţi undeva, să ieşiţi măcar la o plimbare, şi dacă vă simţiţi în formă o să ieşiţi la aer, să vă bucuraţi şi de compania cuiva.


HOROSCOP 15 IANUARIE 2022 VĂRSĂTOR – Se poate să vă invite cineva la o plimbare, ori la o cafea, aşa, din mers, ca să mai schimbaţi o vorbă.
E o efervescență la voi, poate vreţi să organizaţi ceva festiv, dar sunt reguli care vă-ncurcă şi o să vă limitaţi la câţiva apropiaţi care să fie cu voi.
HOROSCOP 15 IANUARIE 2022 PEŞTI – Poate vi se-aduce aminte de o colaborare în care aţi zis c-o să implicaţi şi partenerii vă-ntreabă dacă v-aţi decis. O stare de bine poate pentru că vine cineva, sau vă transmite o emoţie puternică la telefon, şi relaţia va deveni şi mai bună, se va suda frumos.