Horoscop 15 Ianuarie 2017 Jan15

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 15 Ianuarie 2017

Horoscop 15 ianuarie 2016. Taurii reiau o relatie iar Racii au parte de clarificari.Destindere azi. O sa stim cum sa ne facem o bucurie, sa le oferim mici atentii celor din jur, sa ne mearga tuturor la inima, s-avem resurse sa dam curs provocarilor pe care le vom intalni la tot pasul.Vibratia zilei este 6 si o sa re-crean armonia acolo unde s-a mai pierdut pe drum.

Horoscop 2017 BERBEC – E an bun pentru parteneriat, in special pentru voi si poate intalniti sufletul – pereche, si sa va completati frumos.
Horoscop 2017 TAUR – Ati putea da o fuga la cineva caruia ii e dor de voi si ar fi un schimb emotional benefic, un reviriment afectiv.

Horoscop 2017 GEMENI – Poate va duceti intr-o vizita, le-oti fi ramas datori unor prieteni si se mai poate sa iesiti in oras, dac-asa va convine mai mult.
Horoscop 2017 RAC – O persoana tanara are ceva de-mpartit, de vorbit cu voi si se lamuresc niste aspecte care v-au deranjat in ultima vreme.

Horoscop 2017 LEU – Vi se multumeste pentru un gest facut candva, intr-un moment de criza pentru cineva aflat in impas-poate primiti un cadou.
Horoscop 2017 FECIOARA – O sa va faca ochi dulci o persoana care-a incercat si cu alta ocazie sa va cucereasca, vedeti, ce sentimente va-ncearca.

Horoscop 2017 BALANTA – o prezenta placuta o sa va calce pragul si veti petrece cateva ore minunate, veti scapa de tot stresul din oase.
Horoscop 2017 SCORPION – Se poate s-aveti o explicatie cu cineva cu care n-ati fost de acord intr-o privinta, la un moment dat si va-mpacati.

Horoscop 2017 SAGETATOR – E posibil sa faceti niste cumparaturi pentru casa, redecorati vreun coltisor, aduceti un plus de confort ca sa va simtiti si mai bine la voi acasa.
Horoscop 2017 CAPRICORN – E cineva care spera sa va recucereasca si o sa reuseasca, daca nu puteti trai fara acea persoana.

Horoscop 2017 VARSATOR – E posibil sa aflati despre o colaborare la petrecerea la care veti ajunge, ca e pe-acolo o persoana interesata de voi.
Horoscop 2017 PESTI – Se poate sa va simtiti atrasi de cineva care intruchipeaza, cel putin la prima vedere, idealul vostru in dragoste, dupa care mai vedeti.
Horoscop Azi 15 Ianuarie 2016