Horoscop 15 Februarie 2017 Feb15

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 15 Februarie 2017

Horoscop 15 februarie 2017. Gemenii au succes la un interviu pentru job, iar Racii ies miraculos dintr-o incurcatura baneasca.O zi destul de buna! O sa putem recupera o serie de lucruri care ne-au apartinut, dar nu fara eforturi si consum nervos si o sa-i putem readuce si pe niste oameni in viata noastra. Vibratia zilei este 6 si o sa ne-nconjuram de oameni pozitivi, optimisti.

Horoscop 2017 BERBEC – Acel cineva de la care nu va puteti lua gandul, ca v-a ramas sufletul acolo, va suna si relatia sentimentala o sa prinda iarasi contur.
Horoscop 2017 TAUR – Poate vi se platesc in sfarsit niste ore suplimentare sau o lucrare pentru care nu fusesera bani la vremea respectiva.

Horoscop 2017 GEMENI – Va descurcati frumos la scoala, la interviurile pentru un job sau pentru ocuparea unui post, sa capatati o functie.
Horoscop 2017 RAC – Or sa aterizeze in cont niste bani care sa va scoata dintr-o incurcatura financiara, sa respirati usurati, s-aveti pentru urgente.

Horoscop 2017 LEU – Poate va trebui sa faceti un efort suplimentar sa asimilati o materie sa puteti lua un examen, sa va repozitionati in cariera.
Horoscop 2017 FECIOARA – Le puteti cere niste inlesniri celor de la serviciu si sa va bucurati de o crestere de salariu sau bonuri valorice, aparatura noua.

Horoscop 2017 BALANTA – Poate luati o decizie referitoare la viata in doi, pe care i-o puteti comunica partenerului in weekend, la un tete a tete in oras.
Horoscop 2017 SCORPION – Visati in continuare la cineva care v-ar putea insoti de-a lungul vietii si e posibil sa vina sa locuiti impreuna.

Horoscop 2017 SAGETATOR – E o rascolire in plan sufletesc, dar se vor limpezi apele daca o sa faceti in cele din urma alegerea potrivita ca sa fiti impacati cu voi insiva.
Horoscop 2017 CAPRICORN – Primiti o invitatie la un eveniment care v-ar propulsa in cariera si o sa folositi ocazia ca sa va reinventati.

Horoscop 2017 VARSATOR – Poate aflati cine va cheama intr-un weekend in afara orasului sa va distrati ca sa duceti relatia la alt nivel.
Horoscop 2017 PESTI – Cu partenerul de cuplu o sa ajungeti la o intelegere, sa puneti capat unui conflict, poate ati ajuns chiar in instanta si o sa cadeti la pace, in sfarsit.


Horoscop Azi 15 Februarie 2017