Horoscop 15 August 2023 Aug15

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 15 August 2023

Horoscop 15 august 2023, cu Neti Sandu. Mai multe zodii o să recupereze banii și alte lucruri de la datornici.

Horoscop 15 august 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. O zi cu rezolvări. O să întâmpinăm diverse piedici nimic de zis dar ele o să ne facă să fim şi mai puternici, stăpâni pe noi.Vibraţia zilei este 6 şi o să dozăm energia să ne-ajungă pentru tot ce-avem de făcut.


Horoscop 15 august 2023 – BERBEC – O să vă ocupaţi, printre picături, şi de casă, de reparaţii, să zugrăviţi un pic poate, şi de pregătirile pentru o mini aniversare, e ceva care trebuie sărbătorit.Se rezolvă un aspect care ţine de sănătate şi o să scăpaţi de nişte temeri, şi-o să vedeţi că nu e nimic grav.
Horoscop 15 august 2023 – TAUR – E momentul vostru de glorie, şi o să străluciţi pe firmament, munca o să vă fie recunoscută, va depăşi graniţele obişnuite şi o să fie un triumf.Poate vă aşezaţi şi voi la casa voastră, o s-aveţi şi copii, vă cumpăraţi o locuinţă încăpătoare.


Horoscop 15 august 2023 – GEMENI – Se poate să daţi de nişte piese pentru locuinţa, mai ieftine pe cine ştie ce site-uri şi faceţi o economie, după ce aţi tot avut cheltuieli.O să le faceţi o vizită nepoţilor, rudelor apropiate ca să le daţi o mână de ajutor, dacă au cumva nevoie şi o să fie toată lumea mulţumită.
Horoscop 15 august 2023 – RAC – Vin acei bani pe care i-aţi tot cerut, dar datornicii se făceau ca nu v-aud, acum aţi găsit ac de cojocul lor şi o să-i constrângeţi să vi-i dea.Poate plecaţi împreună cu grupul de prieteni, sau cu fraţii, surorile acolo unde v-aţi dorit de multă vreme să ajungeţi.


Horoscop 15 august 2023 – LEU – Apar tot felul de provocări şi o să fiţi pe fază că pot fi tot atâtea şanse de a vă bucura de succes în cariera şi să câştigaţi prestigiu şi bani.Poate a sosit momentul să vă îngrijiţi de corpul fizic, de faţă, să vă duceţi la masaj la cosmetică, să urmaţi un tratament pentru păr, unghii.
Horoscop 15 august 2023 – FECIOARĂ – O să vă recuperaţi banii, cât şi bunurile că datornicii n-or să mai aibă încotro şi vor să vireze banii în cont.O invitaţie prin lume, pe undeva, ca să vă întâlniţi cu cineva care vă poate face fericiţi, dacă n-aveţi pe nimeni.


Horoscop 15 august 2023 – BALANŢA – Poate faceţi o programare la doctor să vedeţi cum staţi, mai ales dacă simţiţi vreun disconfort şi plecaţi şi în concediu – nu puteţi lăsa lucrurile aşa.O să puteţi face rost de bani în plus poate pentru că o să lucraţi în particular.
Horoscop 15 august 2023 – SCORPION – O să vă puteţi găsi şi voi perechea de suflet şi să vă gândiţi şi la căsătorie că vreţi să fiţi şi voi cu cineva, să împărtăşiţi bune şi rele.O să vi se facă o ofertă de lucru şi s-ar putea s-o acceptaţi de la bun început că nu v-ar strica nişte bani.


Horoscop 15 august 2023 – SĂGETĂTOR – O invitaţie prin străinătate, poate aţi promis mai demult cuiva că vă duceţi şi o să porniţi la drum că vouă vă place să călătoriţi şi nu refuzaţi o astfel de ocazie.Un proiect nou la serviciu, dar lăsaţi totul pentru toamna că mai aveţi de luat o porţie de relaxare.
Horoscop 15 august 2023 – CAPRICORN – Relaţia cu partenerul de suflet devine şi mai stabilă şi poate luaţi decizia să vă căsătoriţi, că e singura persoană pe care v-o doriţi în viaţa voastră.O să rezervaţi câteva zile ca să plecaţi măcar în weekend pe undeva, dacă nu pentru o săptămână, două.


Horoscop 15 august 2023 – VĂRSĂTOR – O să revină nişte parteneri de afaceri care vor să vă propună un proiect cu bătaie lungă şi să vă ocupaţi de el de la A la Zet şi voi chiar sunteţi în stare de aşa ceva.O să revină la sentimente mai bune cineva care nu v-a preţuit acum câtva timp, dar a realizat ce-a pierdut.
Horoscop 15 august 2023 – PEŞTI – Sunt câteva persoane care vă pot da de lucru, dar dacă aveţi, deja, o agendă încărcată n-o să vă luaţi niciun angajament. de-abia când o să vă mai eliberaţi.E cineva care vă face ochi dulci, dar dacă sunteţi într-o relaţie serioasă n-are cum să vă intereseze.