Horoscop 15 Aprilie 2024 Apr14

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 15 Aprilie 2024

Horoscop 15 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care pot ateriza niște bani în cont.Horoscop 15 aprilie 2024, realizat de Neti Sandu pentru Știrile ProTV. Una caldă, alta rece, ne-om descurca noi! Resurse avem, bunăvoință și bune intenții avem, Slavă Domnului, și o să facem față tuturor provocărilor, oricât de îndrăznețe ar fi.Vibrația zilei este 6 și o să menținem atmosfera caldă, plăcută în familie.


Horoscop 15 aprilie 2024 – Berbec – Provocări la tot pasul și o să vă străduiți să faceți față onorabil, ca să vă puteți atinge obiectivele știute și pe cele neprevăzute, deloc puține.
Horoscop 15 aprilie 2024 – Taur – E bine să vă îngrijiți și de voi și de ai voștri, să nu ratați o șansă de afirmare, de a vă lansa pe firmament, pentru că n-o duceți bine cu sănătatea.


Horoscop 15 aprilie 2024 – Gemeni – E posibil să aterizeze niște bani care vin în completarea salariului și o să vă puteți mișca, chiar și în weekend să mai plecați pe ici pe colo.
Horoscop 15 aprilie 2024 – Rac – Vă pregătiți de o poziție mai la vedere și o să câștigați mai mulți bani, intrați și în atenția unor oameni care vă pot oferi sprijin, consiliere profesională.


Horoscop 15 aprilie 2024 – Leu – Poate vă încumetați să scoateți la iveală calitățile de lideri ca să se vadă care e adevărata voastră valoare – că la voi talentul se revarsă.
Horoscop 15 aprilie 2024 – Fecioară – Încă se mai fac presiuni să lucrați într-o altă combinație partenerială și, dacă vreți o schimbare, vă dați acordul. Dacă nu, e NU.


Horoscop 15 aprilie 2024 – Balanță – Se poate să aveți o discuție între patru ochi cu cineva care speră să vă petreceți viața împreună și o să vă spuneți și voi punctul de vedere.
Horoscop 15 aprilie 2024 – Scorpion – Vă curtează cineva care a tot încercat să vă convingă că are calitățile pe care le căutați voi la un partener de cuplu, dar voi încă sunteți sceptici.


Horoscop 15 aprilie 2024 – Săgetător – E o exuberanță molipsitoare pentru cei din jur și poate puneți în aplicare un proiect de timp liber, o plimbare de sărbători, sau în vacanța de vară.
Horoscop 15 aprilie 2024 – Capricorn – Se poate să dați un examen, vă duceți la interviuri și o să ieșiți în câștig că se caută o persoană valoroasă, ca voi.


Horoscop 15 aprilie 2024 – Vărsător – Apar niște restanțe de care trebuie să vă achitați și o să faceți o evaluare a banilor din cont și a celor care or să vă intre, să vedeți ce buget aveți de Paște.
Horoscop 15 aprilie 2024 – Pești – O inițiativă care o să fie susținută de un investitor și o să vă descurcați cu tot ce ține de afacerea respectivă, o să vă implicați trup și suflet.