Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 15 Aprilie 2021

Horoscop 15 aprilie 2021, cu Neti Sandu. Scorpionii întâlnesc pe cineva așa cum și-au dorit.O zi cu noutăți. O să simțim mai multă căldură sufletească o bună bucată de vreme și o să ne meargă mai bine pe toate planurile.Vibrația zilei este 5 și să dăm dovadă de spontaneitate. Să vedem acum ce se întâmplă în fiecare zodie.


Horoscop 15 aprilie BERBEC – O să puteți rezolva diverse probleme, cu casa, cu serviciul, cu școala și să vă faceți ordine-n viață.
Horoscop 15 aprilie TAUR – Cineva care-nseamnă mult pentru voi vă caută și poate fi șansa voastră de a fi fericiți.


Horoscop 15 aprilie GEMENI – O să dați de un remediu numai bun pentru problemele voastre de sănătate și să vă recăpătați puterea de muncă.
Horoscop 15 aprilie RAC – Poate aflați vreo idee despre cum să investiți banii ca să nu scadă suma și să fie un profit, la un moment dat.


Horoscop 15 aprilie LEU – Poate ați mai aplanat niște conflicte din cele pe care le-ați avut cu anturajul și o să vă reuniți în jurul aceluiași tel.
Horoscop 15 aprilie FECIOARĂ – Poate vă luați un bilet de vacanță și să plecați fie de Paște, fie când o s-aveți liber cu toți ai voștri.


Horoscop 15 aprilie BALANȚĂ – Relația cu partenerul de cuplu poate deveni și mai stabilă dacă o să perfectați comunicarea, pentru că e o defazare acolo.
Horoscop 15 aprilie SCORPION – O să puteți întâlni pe cineva care să fie așa cum v-ați dorit și să construiți frumos o relație.


Horoscop 15 aprilie SĂGETĂTOR – O să faceți progrese la școală, poate vă prezentați și la vreun interviu pentru job, sau țineți un speech motivațional.
Horoscop 15 aprilie CAPRICORN – Poate sunteți puși pe schimbări acasă în pragul Paștelui, ca să fie ceva nou și frumos, în ton cu sărbătorile.


Horoscop 15 aprilie VĂRSĂTOR – Se poate să intrați și voi la cheltuială c-ați lăsat pe ultima sută de metri cumpărăturile en-gros de sărbători.
Horoscop 15 aprilie PEȘTI – Relația cu rudele apropiate devine și mai solidă, poate v-ajutați acum cu pregătirile de Paște și o să vă și vedeți, dacă e toată lumea sănătoasă.