Horoscop 14 Septembrie 2021 Sep13

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 14 Septembrie 2021

Horoscop 14 septembrie, cu Neti Sandu. Berbecii obțin mai mulți bani la salariu.O zi a provocărilor. Să fim pe poziţii, că pot să apară diferite situaţii care să ne ofere şanse de a face un salt calitativ.Vibraţia zilei este 4 şi să fim cât se poate de ancoraţi în realitate.


HOROSCOP 14 SEPTEMBRIE BERBEC – E cineva care insistă să vă-ntâlniţi, c-aveţi nişte aspecte de lămurit, referitoare la relaţia voastră şi daţi cărţile pe față.E rost de mai bine la slujbă, relaţia cu şefii devine lejeră, o să le puteţi cere nişte avantaje, mai mulţi bani la salariu şi o să vă simţiţi în elementul vostru.
HOROSCOP 14 SEPTEMBRIE TAUR – Apare un proiect incitant la serviciu şi o să vă angajaţi într-o astfel de provocare că aveţi idei cu care să ieşiţi la înaintare.O să mai ieşiţi la mondenităţi, la o cafea cu anturajul care e pe lungimea voastră de undă şi care vă inspiră – să faceţi lucruri de care să se mire lumea din jur.


HOROSCOP 14 SEPTEMBRIE GEMENI – Se poate să-ntâlniţi şi voi persoana potrivită şi să construiţi frumos o relaţie de durată, c-aveţi nevoie de stabilitate afectivă.Lucrurile vă ies mai uşor în perioada asta, se deznoadă ițele unor afaceri şi o să vă lansaţi pe o altă traiectorie şi-o să vă bucuraţi de succes.
HOROSCOP 14 SEPTEMBRIE RAC – Sufleteşte pare să vă fie mai bine, dar trebuie avut grijă că situaţia se poate schimba-ntr-o clipă dacă nu sunteţi receptivi la starea de spirit a partenerului.Parc-ar veni bani de undeva şi o să aveţi de cheltuială, că-ncepe şcoala şi poate va trebui să le luaţi copiilor ce au nevoie şi-or fi şi taxe de achitat.


HOROSCOP 14 SEPTEMBRIE LEU – O să vă interesaţi de şcoală, de taxele şcolare şi de restul treburilor ca să fie totul în ordine.Se va regla situaţia financiară şi o să vă bucuraţi de o lejeritate, şi-o să puteţi cumpăra şi lucruri care să vă facă plăcere, că destul aţi dat banii numai pe ce trebuie, pentru casă pentru familie.
HOROSCOP 14 SEPTEMBRIE FECIOARĂ – Vă pregătiţi de o lansare, poate e un proiect nou la care-aţi muncit în ultima perioadă şi vreţi să iasă totul perfect.E multă treabă de făcut, dar o să vă descurcaţi fără probleme, trebuie doar să vă menajaţi un pic, să nu v-ajungă oboseala – sănătatea de ţinut sub observaţie.


HOROSCOP 14 SEPTEMBRIE BALANŢA – O să vă interesaţi de şcoală, de taxele pe care urmează să le plătiţi şi de ratele la bancĂ – să amânaţi una, două.Sunt chestiuni pe care le-aţi tot amânat şi acum trebiuie, vrând, nevrând, să le daţi de capăt, să vă daţi acordul pentru nişte contracte.
HOROSCOP 14 SEPTEMBRIE SCORPION – O să vă-ngrijiți de voi, să vă duceţi la o sală de sport, la tuns, la stilist, să daţi un refresh, că v-aţi cam neglijat.Apar cheltuieli neprevăzute şi o să vă străduiţi să vă-ncadrați în bugetul zilnic, să nu fie nevoie să vă-mprumutați.


HOROSCOP 14 SEPTEMBRIE SĂGETĂTOR – Poate v-aţi propus o schimbare de regim, să faceţi un dozaj alimentar, ca să puteţi controla greutatea.Veştile sunt amestecate şi-ar trebui să mai aşteptaţi ca să se aşeze apele – de la sfârşitul lui octombrie poate o să vă luaţi avânt să accedeţi spre vârf.
HOROSCOP 14 SEPTEMBRIE CAPRICORN – O să vă fie apreciată munca, o să vă bucuraţi de nişte bani, fie de bonuri valorice, tichete, diverse alte compensaţii.Poate mai aveţi câteva zile de concediu pe care o să le legaţi de un week-end să mai daţi o fugă pe undeva la aer curat, să vă revigoraţi.


HOROSCOP 14 SEPTEMBRIE VĂRSĂTOR – O să vă socotiţi banii să vedeţi dacă v-ajung pentru o escapadă turistică la sfârşit de săptămână.Se poate să vă interesaţi de nişte cursuri, de taxe şcolare, de multe alte lucruri legate de învăţământ şi o să aveţi spor, totul merge ca uns.
HOROSCOP 14 SEPTEMBRIE PEŞTI – Se pare c-o să puneţi punctul pe i în relaţia de cuplu şi n-or să se mai repete acele greşeli care au pus un zid între voi.O să puneţi pe roate o afacere, şi se pot definitiva proiecte mai vechi c-o să primiţi o mână de ajutor din partea unor oameni care vă apreciază munca, eforturile.