Horoscop 14 Septembrie 2016 Sep14

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 14 Septembrie 2016

Horoscop 14 septembrie 2016, prezentat de Neti Sandu. O sa cam stim ce-avem de facut de-aici incolo ca sa ne mearga si mai bine, am vazut pe unde am gresit si cum am putea indrepta lucrurile..Horoscop 14 septembrie 2016. Leii isi rezolva problemele sentimentale si ar putea face rost si de bani.Vibratia zilei este 5 si o s-avem curaj sa acceptam un adevar asa cum e.

Horoscop 2016 BERBEC – Se poate sa dati ochii cu cineva care este interesat de voi si are intentii serioase, cel putin asa pare, sa formati un cuplu. Se pare c-o sa fiti implicati intr-un gen de colaborare care-o sa va suscite interesul si o sa fie rampa voastra de lansare spre o promovare in cariera.
Horoscop 2016 TAUR – Un fost partener de suflet inca mai spera la o continuare a relatiei care sa mearga bine de data asta. Poate va trebui sa le faceti un apropo sefilor ca sa va dea niste bani in plus la salariu, sau sa va dea ok-ul pentru un proiect la care visati de multa vreme.

Horoscop 2016 GEMENI – Poate ar trebui sa luptati si voi mai mult pentru relatia sentimentala, sa dati dovada de mai multa intelegere, sa comunicati ca lumea. Ati putea castiga un surplus financiar sau partenerul de cuplu are o luna mai banoasa si o sa va mai relaxati din punct de vedere financiar.
Horoscop 2016 RAC – Va puteti reface si voi viata cuplu, sa nu regretati mai tarziu ca n-ati facut tot ce se putea. O s-aveti de perfectat o situatie scriptica, si cu rabdare, o sa strangeti toate semnaturile, ca sa va puteti atinge obiectivul pentru care v-ati straduit atat.

Horoscop 2016 LEU – Se nuanteaza frumos sfera sentimentala, poate ati depasit un moment de cumpana si o sa va mearga mult mai bine. E cineva care insista sa lucrati impreuna si poate va reusi sa va convinga cu ceva care e in stilul vostru si de pe urma caruia ati putea castiga si bani frumosi.
Horoscop 2016 FECIOARA – E posibil sa luati bani si s-aveti de cheltuiala sa faceti aprovizionarea si sa le cumparati copiilor ce le trebuie pentru scoala, gradinita. O sa puteti recupera macar o parte din lucrurile care s-au ratacit , sau nici nu s-a pus problema sa vi le dea cineva, desi era dreptul vostru, acum insa intrati in normal.

Horoscop 2016 BALANTA – Va puteti gasi ceva de lucru in particular si o sa aveti bani si pentru lucrurile pe care de multa vreme nu vi le mai puteti permite. Vesti destul de bune , o sa rezolvati probleme legate de scoala, de serviciu, o sa va bucurati de ce-ati obtinut dupa multa munca si insistente.
Horoscop 2016 SCORPION – Se poate sa plecati in week-end cu alti prieteni, au intervenit schimbari, unii dintre prieteni nu mai pot veni, dar vin altii. E oarecare agitatie la locul de munca, iar daca sunteti liberi, inca in vacanta, o sa va ajunga la urechi un zvon de schimbare si poate o sa fiti pregatiti cu niste solutii.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Va cauta cineva care va place, va admira, si spera la o relatie, iar daca va doriti sa fiti impreuna ati putea incerca sa vedeti daca iese ceva. O problema importanta de rezolvat – poate are legatura cu o angajare sau cu o investitie, va luati masina, sau poate o casa.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Se poate sa va coste peste asteptari reparatia masinii, cu imbunatatiri cu tot, dar exista si varianta cealalta, sa luati una noua. Se poate sa fiti si mai cumpatati cu banii, sa reusiti, pe cat posibil, sa faceti un capital, sa aveti pentru situatii mai indraznete, poate o casatorie.

Horoscop 2016 VARSATOR – O s-aveti parte de surprize placute din partea celor dragi si voi aveti intotdeauna un raspuns pe masura. Un interes de afaceri va pune in legatura cu niste sponsori, colaboratori si v-ati putea lansa intr-o astfel de incercare de a face lucruri noi.
Horoscop 2016 PESTI – O sa reglati situatia din cuplu, seara, la o distractie in doi, poate iesiti la un restaurant, sa fiti pe teren neutru. O sa nimeriti un context favorabil lansarii intr-o noua aventura profesionala, veti gasi si un sponsor care sa va sustina demersurile.
Horoscop Azi 14 Septembrie 2016