Horoscop 14 Octombrie 2023 Oct13

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 14 Octombrie 2023

Horoscop 14 octombrie 2023, cu Neti Sandu. Luna Noua aduce o veste bună de la cineva plecat.Horoscop 14 octombrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Lună Nouă cu veşti bune. Am putea lua o decizie, şi să aflăm şi veşti care să ne schimbe o părere greşită şi viaţa voastră să meargă mai departe, frumos! Vibraţia zilei este 5 şi o să ne facem curaj să începem lucruri noi.


Horoscop 14 octombrie 2023 – BERBEC – Apare cineva care are gânduri serioase cu voi şi o să vă bucuraţi de o comunicare bună, o să vă asortaţi pe mai multe planuri.O să vă duceţi la un eveniment festiv şi o să fie distracţie, o să vă bucuraţi de revederea unor oameni de care v-a fost dor.
Horoscop 14 octombrie 2023 – TAUR – Vi se lansează invitaţia să vă-ntâlniţi cu ai voştri şi dacă nu se poate azi, poate v-adunaţi mâine, la un prânz sau la cină, depinde cum se va putea.Poate le faceţi o vizita unor persoane care n-o duc prea bine cu sănătatea şi o să fie un efort minim pentru voi.


Horoscop 14 octombrie 2023 – GEMENI – O ieşire în doi, cu fiinţa iubită, ar aduce o nouă lumină asupra relaţiei pe care-o aveţi de ceva vreme şi o să se vadă dacă puteţi rămâne împreună, sau nu.Poate pregătiţi o petrecere a copiilor că să vă respectaţi o promisiune pe care le-aţi făcut-o şi o să fie animaţie, o să fie distractiv.
Horoscop 14 octombrie 2023 – RAC – Poate-i chemaţi pe prieteni, pe fraţi şi surori ca să-i cinstiți c-ați repurtat un succes, şi trebuie sărbătorit ca să vă bucuraţi cu toţii.E posibil să faceţi cunoştinţă , la vreo petrecere, cu cineva care e interesat de voi, şi poate ieşiţi la plimbare, vă duceţi la un spectacol.


Horoscop 14 octombrie 2023 – LEU – O să faceţi program cu grupul de prieteni ca să vă dezmorţiţi, poate plecaţi împreună pe undeva şi o să vă sincronizaţi, ca să vă priască plimbarea.Poate vă duceţi la o cununie civilă, religioasă şi o să vă placă atmosferă, o să fie distracţie.
Horoscop 14 octombrie 2023 – FECIOARĂ – Apar de undeva nişte bani, poate din propriile economii şi o să aveţi de buzunar să vă duceţi la shoping, la spectacol, sau într-o staţiune de agrement.Poate ştiţi, deja, ce răspuns să-i daţi unui angajator care aşteaptă un semn de viaţă de la voi, unul afirmativ pare să fie.


Horoscop 14 octombrie 2023 – BALANŢA – Noutăţi, care mai de care. Vine cineva la care nu v-aţi fi aşteptat, o să primiţi şi cadouri, dacă e ziua voastră de naştere, surprizele se ţin lanţ.Se poate să luaţi o decizie referitoare la viaţa de cuplu şi să fiţi fericiţi de aici încolo.
Horoscop 14 octombrie 2023 – SCORPION – Poate vă luaţi inima-n dinţi să faceţi un pas spre împăcare cu fiinţa pe care o iubiţi, chiar dacă o fi greşit, şi o să scăpaţi de o piatră de pe inimă.O să ieşiţi pe undeva să să luaţi puţin aer curat, să revedeţi nişte prieteni şi să vă-ntoarceţi revigoraţi.


Horoscop 14 octombrie 2023 – SĂGETĂTOR – Or să vă caute prietenii să vă ia cu ei în plimbare şi să aveţi activităţi comune, poate vă duceţi într-un city break, la vreun meci, la un concert.Se anunţă o zi încărcată de evenimente, n-o s-aveţi timp să vă plictisiţi, că n-o să rămâneţi acasă – voi întotdeauna aveţi chef de plimbare.
Horoscop 14 octombrie 2023 – CAPRICORN – O să luaţi parte la o ceremonie, poate se căsătoresc nişte prieteni, rude, sau poate se împart premii şi luaţi voi ceva, oricum o să vă bucuraţi de vizibilitate.Poate daţi o raită pe la magazine, se poate să faceţi o razie şi online şi să vă compuneţi o garderobă nouă, să vă schimbaţi look-ul.


Horoscop 14 octombrie 2023 – VĂRSĂTOR – Aţi putea da o fugă în cealaltă parte a ţării şi să petreceţi o zi, două în compania prietenilor că aveţi nevoie de o pauză, să vă rupeţi de muncă de zi cu zi.O veste bună de la cineva plecat şi o să vă faceţi o idee despre ce se va-ntâmpla cu relaţia voastră.
Horoscop 14 octombrie 2023 – PEŞTI – O să daţi sfoară-n ţară că vă e dor de prieteni şi dacă nu catadicsesc ei să vină în vizită la voi, poate fixaţi voi o zi în care să vă deplasaţi acasă la ei.O să revină cineva care nu v-a uitat şi care vrea să faceţi echipă la bine şi la greu, să fiţi un cuplu.