Horoscop 14 Octombrie 2021 Oct13

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 14 Octombrie 2021

Horoscop 14 octombrie 2021. Nativii care primesc noi oferte în carieră.Horoscop 14 octombrie 2021, prezentat de Neti Sandu. Poate n-or să ne iasă toate lucrurile de la prima încercare, dar vom răzbi până la urmă c-avem încredere în forţele noastre.


(BERBEC) – O să vă recuperaţi banii pe care-i aşteptaţi cine ştie de când şi o să luaţi lucrurile care v-au lipsit cel mai mult, şi o să va-ngrijiti şi de sănătate. şi de look.
(TAUR) – Vine cineva cu o ofertă de lucru şi pare să vă convingă cu multă uşurinţă c-aveţi nevoie de bani şi nu vreţi să vă scape printre degete un astfel de prilej.


(GEMENI) – Se poate să plecaţi şi cu treabă şi ca să vă şi recuperaţi pe undeva, prin ţară, şi-or să apară şi nişte bani la care nu v-aţi fi aşteptat.
(RAC) – E posibil să alocaţi o sumă de bani unor cursuri speciale, poate fi un hobby care să merite să plătiţi cât o fi pentru că e tot ce v-ar destinde.


(LEU) – Se poate să apelaţi la un impresar, un agent imobiliar , la o firmă autorizată să vă găsească fie un job, fie o casă, ori altceva de care-aveti mare nevoie.
(FECOARA) – Regimul actelor e activ şi or să meargă pe bandă rulantă hârtiile fără de care nu v-aţi putut mişca şi progresele or să fie vizibile pe mai multe planuri.


(BALANŢA) – O să faceţi rost de mai mulţi bani dacă vă mai luaţi ceva de lucru – în afara orelor de program şi o să vă puteţi plimba în week-end, să plecaţi în excursii.
(SCORPION) – Poate-ati făcut comandă pentru nişte lucruri utile în gospodărie, vă puneţi casa la punct şi poate aţi profitat de nişte reduceri, gratuităţi chiar.


(SĂGETĂTOR) – Există o predipozitie către deplasări şi cu treabă şi ca să vă distraţi şi o să profitaţi de fiecare ocazie care se va ivi să călătoriţi.
(CAPRICORN) – Apare o ofertă de afaceri şi ar fi bine s-o analizaţi pe toate fetele să nu vă treziţi cu surprize după ce bateţi palma – căutaţi hibele înainte.


(VĂRSĂTOR) – O iniţiativă demnă de toată laudă şi o să primiţi şi sprijin din partea unor oameni care vă apreciază şi-o să vă fie mai uşor, scurtaţi timp şi efort.
(PEŞTI) – Se iveşte ocazia să experimentaţi ceva nou în carieră şi să vă bucuraţi de prestigiu, să atingeţi şi un alt nivel financiar în curând.