Horoscop 14 Octombrie 2016 Oct14

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 14 Octombrie 2016

Horoscop 14 octombrie 2016. Capricornii sunt plini de energie si au chef de sport, iar Taurii isi fac timp pentru plimbari.Castiguri azi. O sa depinda doar de noi sa ne facem viata mai frumoasa si sa le pregatim tot felul de surprize celor pe care-i iubim.Putem sa-i scoatem la plimbare, la masa, la cafea, sa practicam diverse activitati sportive, ca sa ne dezmortim mintea si sufletul. Vibratia zilei este cinci si ne putem face surprize placute unii altora.

Horoscop 2016 BERBEC – Noutati, oameni care vor sa calatoriti cu ei, sa mergeti pe la evenimentele mondene si o sa primiti si unele mici atentii care vor fi cu totul neasteptate.
Horoscop 2016 TAUR – Pot fi ceva probleme pe-acasa care sa va dea de furca, dar va ramane timp si pentru plimbare, iesit cu prietenii, ca sa va dezmortiti zilele-astea.

Horoscop 2016 GEMENI – O s-aveti prilejul sa cunoasteti noi prieteni in grupul cu care va duceti pe la evenimente si e posibil sa se-ntample o dragoste la prima vedere in orice moment.
Horoscop 2016 RAC – E o destindere in plan familial, comunicarea cu ceilalti membrii merge snur, dar o sa fie multa treaba pe-acasa si-ar fi bine sa cereti ajutorul celorlalti.

Horoscop 2016 LEU – O sa va deplasati cu lejeritate spre orice zona de agrement v-ati propus, sfera calatorii e frumos activata si o sa-aveti si o companie pe masura voastra.
Horoscop 2016 FECIOARA – Va invita cineva la o cafea, pe care o puteti vorbi si mai departe de casa, poate intr-o capitala in care se duc de obicei indragostitii, ce ziceti?

Horoscop 2016 BALANTA – O sa rezolvati niste aspecte care tin de viata de cuplu si o sa fie armonie, stabilitate in relatie, sa va bucurati de frumusetea traiului in doi.
Horoscop 2016 SCORPION – Se pare c-o sa le dati de capat unor probleme de sanatate si sa va apucati de proiecte noi care sa v-asigure banii atat de necesari pentru cheltuielile lunare.

Horoscop 2016 SAGETATOR – O s-o zbughiti spre o destinatie turistica, sa schimbati aerul, peisajul, sa faceti miscare, sa va-ntoarceti de-acolo duminica refacuti fizic, psihic.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Sunteti plini de energie si o sa va dati intalnire cu grupul de prieteni sa practicati un sport, sa luati parte la diverse activitati care sa va puna in valoare calitatile.

Horoscop 2016 VARSATOR – O sa faceti rost de bani ca sa iesiti cu ai vostri sa mancati ceva in oras, sa vedeti un film, poate-ajungeti la o piesa de teatru, la un concert, pe la mondenitati.
Horoscop 2016 PESTI – Va cauta cineva care vrea sa va petrecti un timp impreuna si se pare c-o sa descoperiti c-aveti suficiente lucruri in comun incat vreti sa formati un cuplu.
Horoscop Azi 14 Octombrie 2016