Horoscop 14 Noiembrie 2016 Nov14

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 14 Noiembrie 2016

Horoscop 14 noiembrie 2016. Scorpionii o sa faca rost de bani, Gemenii refac relatii cu persoana iubita.Horoscop zilnic, prezentat de Neti Sandu. Luna Plina, cu mari surprize.Incep sa iasa niste lucruri la iveala si e bine sa fim pe receptie sa folosim “reverul”, daca e nevoie, sa ne aparam sau sa trecem la atac, daca o sa ne trezim cu cine stie ce acuze. Vibratia zilei este 5 si e de dorit sa avem curaj ca sa ne cistigam drepturile.

Horoscop 2016 BERBEC – Se poate sa va pregatiti de o plecare, poate va trimite seful in deplasare sa rezolvati unele chestiuni pe care numai voi le puteti deslusi. E posibil sa luati bani si sa-i dati pe lucrurile care nu mai suporta aminare si totusi sa jonglati frumos cu ce va ramine in buzunar sa va descurcati fara probleme.
Horoscop 2016 TAUR – Noutati care sa va trezeasca buna dispozitie, sa va dea sperante ca o sa va descurcati cu banii, poate pentru ca aveti ocazia sa semnati un contract. Incep sa vina ofertele de lucru, de colaborare, vin si bani, atat de la serviciu, cat si din particular si-o s-aveti resurse pentru acest sfirsit de an.

Horoscop 2016 GEMENI – Poate ca erati pe punctul de a va separa de fiinta iubita, dar se va repara totul si o sa puteti fi fericiti. O sa va puteti cumpara o locuinta sau s-o dati spre inchiriere,ori sa va luati un spatiu in care sa va faceti birou,atelier,garaj,ceva de genul asta pare sa se rezolve.
Horoscop 2016 RAC – O sa faceti cunostinta cu cineva care va poate deveni partener de afaceri si sa lucrati in buna intelegere, sa faceti echipa. Puteti lua macar o parte din banii care vi se cuvin, daca nu chiar pe toti si o sa alegeti cu cine sa lucrati in continuare si la cine sa renuntati dac-o fi si-o fi.

Horoscop 2016 LEU – Pare sa se fi schimbat ceva in relatia de cuplu si fiecare o sa aiba grija de-aici incolo, sa-i acorde atentia cuvenita celuilalt. Se-aduna si la voi banii din mai multe directii si o sa-i tineti pe loc ca sa va schimbati masina sau poate faceti o rezervare pentru sarbatori sa plecati pe undeva.
Horoscop 2016 FECIOARA – Vi se pot plati niste ore suplimentare si-o s-aveti cu ce sa va luati ceva nou pentru casa,ori poate umpleti camara pentru iarna cu detoate. O sa fiti ,ca de obicei, receptivi la solicitarile sefilor, sa nu va eschivati de la nimic din ce-o sa vi se ceara ca sa ramineti inscrisi pe o lista de promovare.

Horoscop 2016 BALANTA – O sa cheltuiti niste bani ca sa le faceti mici surprize alor vostri, dar se poate sa primiti si voi un cadou, o invitatie la masa, in oras. Apar niste oportunitati de afaceri si o sa munciti mai mult dar o sa se vada si la bani, totul e sa va ramana timp si pentru familie, pe cat posibil.
Horoscop 2016 SCORPION – O sa faceti rost de mai multi bani, poate pentru ca intrati intr-o forma de colaborare si-o sa va asigurati un venit constant. Aveti o energie debordanta si o sa le dati de capat situatiilor complicate, v-apucati si de acele proiecte care asteapta demult sa le vina randul, sa v-apucati de ele.

Horoscop 2016 SAGETATOR – E cineva care vrea sa petreceti mai mult timp impreuna si o sa fiti expeditivi cu treburile profesionale si casnice, sa va ramina timp si de relas. Poate incepeti ceva nou la serviciu, mai sunt ceva lucrari si pe-acasa de facut, poate fi un final de an incarcat, dar si cu satisfactii de tot felul.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Poate o sa va gasiti de lucru, ceva pe gustul vostru si sa dati randament bun la slujba, sa castigati bani frumosi. E bine sa fiti si mai cumpatati cu banii din cont, sa nu zboare pe lucruri pe care n-ar fi cazul sa le luati acum, c-aveti alte prioritati-si-acelea pot sa mai astepte.

Horoscop 2016 VARSATOR – Poate-o s-aveti mai mult spor in casa,va intra bani, sau scoateti din cont sa reamenajati interiorul locuintei. O sa primiti ajutor din partea unor oameni care vor sa va alaturati unui proiect care o sa atraga atentia opiniei publice si sa capatati vizibilitate sau si mai multa atentie.
Horoscop 2016 PESTI – O sa dedicati cateva ore-in plus-preocuparilor deconectante si-o sa-i antrenati si pe copii sa se dezmorteasca, sa faca miscare. Poate lansati la apa un proiect care sa va deschida o noua perspectiva in cariera si sa activati intr-un cadru diferit, sa schimbati, pracatic, macazul.
Horoscop Azi 14 Noiembrie 2016