Horoscop 14 Martie 2017 Mar14

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 14 Martie 2017

Horoscop 14 martie 2017. Gemenii primesc un dar iar Sagetatorii ar putea rezolva o problema de suflet.O sa ne trezim cu o veste buna, o suma de bani, un cadou, o reusita, nesperata, ceva pentru care am muncit, nu gluma, si-abia acum se-mplineste.Vibratia zilei este 5 si o sa avem mai mult curaj sa incepem lucruri noi.

Horoscop 2017 BERBEC – E posibil sa primiti un rest de bani si sa aveti de buzunar, sa iesiti cu prietenii dupa orele de program.
Horoscop 2017 TAUR – Poate duceti masina in servis daca va pregatiti de concediu, poate plecati pe undeva de Paste sau mai devreme.

Horoscop 2017 GEMENI – Se poate sa primiti ceva in dar si sa realizati cat de mult va iubesc cei din jur – poate sarbatoriti ceva.
Horoscop 2017 RAC – O sa trebuiasca sa dati un raspuns referitor la o colaborare si e posibil sa bateti palma sa lucrati impreuna.

Horoscop 2017 LEU – O reusita la nivel de grup, poate va gasiti ceva de lucru in continuare, prelungiti un contract, munciti in paralel, eventual.
Horoscop 2017 FECIOARA – E cineva care-si face drum catre inima voastra si o sa-i spuneti ce credeti despre o posibila relatie – poate sunteti de acord.

Horoscop 2017 BALANTA – Se poate sa primiti o suma de bani, poate si un cadou, e ceva care va e necesar si o sa pice la tanc.
Horoscop 2017 SCORPION – O sa va exprimati punctul de vedere in privinta responsabilitatilor din familie, sa se-mparta obligatiile in mod egal, pe cat posibil.

Horoscop 2017 SAGETATOR – E o problema de suflet care erodeaza pe dinauntru si-ati face bine sa vorbiti despre ea, s-o externalizati.
Horoscop 2017 CAPRICORN – O sa faceti cunostinta cu niste oameni care vor fi alaturi de voi intr-o conjunctura profesionala – si-o sa faceti echipa.

Horoscop 2017 VARSATOR – O noua dragoste la orizont si daca aveti emotii, rezerve, poate o sa fiti ceva mai circumspecti, sa n-aveti surprize.
Horoscop 2017 PESTI – Invitatie in oras, va duceti la plimbare si poate aveti de lamurit o poveste de dragoste, sa puteti merge mai departe cu relatia.


Horoscop Azi 14 Martie 2017