Horoscop  14 Mai 2019 May14

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 14 Mai 2019

Horoscop 14 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele au parte de surprize nesperate.Horoscop 14 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. O să ne gândim serios la viitor pentru că ne dorim stabilitate şi la serviciu şi în relaţiile de familie, de cuplu. Vibraţia zilei este 5.


HOROSCOP 14 MAI BERBEC – O să daţi refresh înfăţişării, ca să vă simţiţi şi mai bine în pielea voastră, sau poate v-aţi îndrăgostit şi vreţi să faceţi o schimbare totală. Vine cineva cu o ofertă de colaborare şi o să fie împachetată frumos încât să vă convină, să vă angajaţi pentru o vreme în proiectul respectiv şi dacă lucrurile merg bine o să continuaţi.
HOROSCOP 14 MAI 2019 TAUR – O să vă puteţi înţelege mult mai bine cu partenerul de cuplu dacă o să petreceţi o oră două şi în afara casei, la plimbare, la film şi chiar la shopping. O să vă reuşească demersurile care ţin de acte, de şcoală, examene, interviuri şi o să vă croiţi un alt rost, poate incepeti ceva care să va aducă satisfacţii profesionale şi materiale.


HOROSCOP 14 MAI GEMENI – Poate apare o ocazie să vă luaţi o maşină, ori altceva pentru casa, la un preţ accesibil, mai ieftin decât cel obişnuit. Iniţiativele nu vă lipsesc şi o să atrageţi nişte oameni cu care să colaboraţi în bune condiţii şi să vă asiguraţi banii de care-aveti nevoie în perioada asta
HOROSCOP 14 MAI RAC – Se pare ca o să insiste nişte prieteni să vă-ntâlniţi în timpul liber să puneţi umărul la un proiect care v-ar aduce beneficii sufleteşti. Promite să fie o perioadă de afirmare în plan profesional şi poate alegeţi o activitate, un proiect care să v-aducă în atenţia şefilor, să câştigaţi şi mai mulţi bani.


HOROSCOP 14 MAI LEU – O să vă scoată cineva la o cafea, ori la o cină romantică să vă faceţi planuri cu bătaie lungă, poate vă căsătoriţi. O să vă faceţi auzite, cunoscute părerile într-un cadru public, o să vă asiguraţi că aveţi şi adepţi şi poate-o să treceţi la treabă, să puneţi în operă ce-aţi conceput.
HOROSCOP 14 MAI FECIOARĂ – E posibil să luaţi nişte bani pe care să-i păstraţi pentru o excursie, pentru vacanţă şi poate dacă plătiţi acum e mai ieftin. O invitaţie în afara ţării pe undeva să vă bucuraţi de peisaje, de prezenţa unor oameni cu care chiar aveţi multe în comun şi o să vă pregătiţi de o escapadă turistică.


HOROSCOP 14 MAI BALANŢA – Va scoate cineva la un spectacol, la o plimbare ca să vedeţi în ce ape se mai scalda relaţia voastră. Se pare că vă puteţi reface viaţa de cuplu, s-aveţi pe cineva care e de calibrul vostru şi să ţină pasul cu voi în tot ce faceţi, să fiţi o echipă.
HOROSCOP 14 MAI SCORPION – E posibil să-ntâlniţi pe cineva care să vă placă şi să faceţi cumva să vă vedeţi şi-n continuare până să vă lămuriţi dacă sunteţi făcuţi unul pentru celălalt. Un parteneriat de afaceri nu v-ar strica şi o să aveţi grijă să se deruleze totul în condiţii de siguranţă să puteţi câştiga bani şi să vă bucuraţi de prestigiu.


HOROSCOP 14 MAI SĂGETĂTOR – Cineva dintr-o relaţie care nu se încheiase definitiv va suna, vine, va invita la masă ca să vedeţi dacă mai e ceva de făcut ca să rămâneţi împreună. O să aveţi prilejul să le cereţi şefilor ce aveţi nevoie ca să duceţi la alt nivel calitatea muncii şi să urmeze şi o avansare, măcar spre toamna, dacă nu în perioada asta.
HOROSCOP 14 MAI CAPRICORN – Poate faceţi nişte reparaţii pe acasă, vă pregătiţi de mutare, eliberaţi o locuinţă şi vă mutaţi în alta. Poate o să vreţi să va-ntemeiati o familie pentru că, în sfârşit, vrea şi partenerul s-aveţi copii că n-o fi fost de acord, nu era pregătit acum ceva vreme.


HOROSCOP 14 MAI VĂRSĂTOR – O să puteţi legaliza un act, poate e ceva care se rezolva la notar şi o să vă şi coste taxele de timbru. O fi intervenit ceva care i-a schimbat programul fiinţei iubite şi se va da totul peste cap, dar să nu lăsaţi să vă scape totul de sub control c-or s-apara certuri.
HOROSCOP 14 MAI PEŞTI – Se poate să luaţi un supliment salarial şi să aveţi cu ce să daţi o fugă la munte, la mare, în weekend-ul ăsta, în celălalt. Preocupările de grup or să fie deconectante, or să vă tot vină idei de afaceri, tot e an bun de cariera pentru voi şi o să vă urcaţi vertiginos în ierarhie.