Horoscop  14 Decembrie 2019 Dec14

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 14 Decembrie 2019

Horoscop 14 decembrie 2019, cu Neti Sandu. Gemenii au șanse mari să înceapă o relație.Horoscop 14 decembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Veşti de tot felul azi. O să fim pe recepţie dacă are cineva nevoie de noi, dacă ne cheamă la întâlnire, la o conversaţie, o negociere chiar, aşa, la cafea şi o să luăm probabil şi decizii.Vibraţia zilei este 5 şi o să facem față tuturor provocărilor.


HOROSCOP 14 DECEMBRIE BERBEC – Îi puteţi face o vizită cuiva care v-a aştepta de luna trecută şi poate fixaţi ceva şi pentru vacanţă de Anul Nou. Omul pe care-l aşteptaţi e de la drum şi o să vă daţi întâlnire undeva în oraş, c-aveţi nevoie şi de prieteni în jur, ca să creeze o atmosferă şi să vă ţină isonul, cumva.
HOROSCOP 14 DECEMBRIE TAUR – V-ar prinde bine să daţi dovadă de diplomaţie în relaţia cu partenerul de cuplu – să nu iasă scântei. E cineva care va face curte şi se poate să nici nu observaţi pentru că voi sunteţi interesaţi de… altcineva – rămâne de văzut cu cine o să vă armonizaţi în cele din urmă.


HOROSCOP 14 DECEMBRIE GEMENI – Dacă n-aţi găsit fiinţă ideală, să nu disperaţi c-o să apară în orice moment şi o să vă şi căsătoriţi. Întâlnire cu cineva care vrea să ştie în ce ape se scaldă relaţia voastră, pentru c-ar interveni, v-ar smulge de acolo ca să vă facă fericiţi – şi poate nu e cazul.
HOROSCOP 14 DECEMBRIE RAC – Se poate s-aveţi o sărbătoare în familie şi să vă înconjuraţi de rude şi de prieteni, că o avanpremieră la noaptea de Crăciun. Apar noutăţi care vă pot schimba destinaţia de vacanţă şi o să vă bucuraţi de prezenţa unor oameni care vi se potrivesc, că gen de sensibilitate.


HOROSCOP 14 DECEMBRIE LEU – O stare de spirit foarte bună la auzul unor veşti, o să vă faceţi planuri şi de viitor apropiat, de sărbători, pe cine să mai includeţi pe lista de invitaţi. Se poate să vă duceţi la o petrecere cu fast, poate fi şi o decernare de premii şi să vă număraţi şi voi printre laureaţi, c-or să vă fie recunoscute meritele.
HOROSCOP 14 DECEMBRIE FECIOARĂ – O să vă mobilizaţi mai uşor decât de obicei să vă duceţi într-o vizită, să revedeţi şi nişte locuri încărcate de amintiri. Vă scoate cineva la plimbare, poate va invita la masă, probabil e şi ceva țde sărbătorit şi o să vă-ntrețineti până târziu, pentru c-o să fie o atmosferă deosebită.


HOROSCOP 14 DECEMBRIE BALANŢĂ – Poate le preparaţi ceva special prietenilor pe care-i chemaţi pe la voi dacă n-aveţi chef să ieşiţi din casă. O să le-mpliniți dorinţele celor dragi, în special copiilor, o să vi se mulţumească pentru ce-aţi făcut pentru ei şi o să veniţi cu sugestii pentru zilele libere – să vedeţi unde vă duceţi.
HOROSCOP 14 DECEMBRIE SCORPION – Se poate să vă duceţi în plimbare la cineva care se simte singur, traversează o perioadă mai dificilă, poate e bolnavă persoană. Se pare c-aveţi un curaj de care nu vă credeaţi în stare, să lansaţi o invitaţie la cafea, şi să vi se şi răspundă, să vedeţi dac-aveți şanse într-o relaţie, sau nu.


HOROSCOP 14 DECEMBRIE SĂGETĂTOR – O discuţie între patru ochi cu fiinţa iubită ar putea salva relaţia, dac-au fost ceva discuţii şi să vă reinventaţi. O să vă facă plăcere să vă aflaţi în compania unor oameni care ştiu să se distreze, în genul vostru, şi o să profitaţi la maximum de timpul liber, să daţi deoparte tot stresul.
HOROSCOP 14 DECEMBRIE CAPRICORN – Cineva de care v-oţi fi despărţit va căuta şi o să vă descurcaţi cu răspunsul – că poate şi voi vreţi să fiţi din nou împreună. La voi rămâne speranţa c-o să fiţi fericiţi şi că vă puteţi întemeia o familie, pentru că aţi atins acel prag de maturitate emoţională.


HOROSCOP 14 DECEMBRIE VĂRSĂTOR – Voi daţi dovadă de şi mai multă generozitate în relaţia cu partenerul de cuplu şi o să faceţi pasul spre căsătorie cât de curând. V-aţi propus să daţi refresh unei relaţii sentimentale care se cam răcise şi o să vă asiguraţi c-aveţi şi voi cu cine să petreceţi sărbătorile, dar şi pentru că vă râcâie pe dinăuntru.
HOROSCOP 14 DECEMBRIE PEŞTI – Pare să fie un eveniment important care va scoate din casă, poate va şi costă, dacă e o nuntă, ori altceva, o gală de binefacere. Dacă plecaţi în plimbare puteţi trece şi pe la prietenii care v-aşteaptă cu masă, poate va invita la un restaurant şi o să vă faceţi planuri de sărbători.