Horoscop 14 Aprilie 2024 Apr13

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 14 Aprilie 2024

Horoscop 14 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care ar putea să se căsătorească.Horoscop 14 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. E un vibe pozitiv în atmosferă și o să ne putem plimba, să ieșim la întâlniri, să ne bucurăm de timpul comun cu al celor pe care îi iubim.Vibrația zilei este 5 și simțim gustul aventurii… turistice.


Horoscop 14 aprilie 2024 – Berbec – O să vă apropiați de niște oameni care v-au cam ținut la distanță și o să redescoperiți punctele comune ca să puteți construi o relație solidă.
Horoscop 14 aprilie 2024 – Taur – Se pare că o să alegeți o variantă de relaxare ca să porniți de mâine cu forțe proaspete, că aveți mult de lucru și aveți de gând să începeți și proiecte noi.


Horoscop 14 aprilie 2024 – Gemeni – Vă pot intra niște bani și să vă descurcați cu cheltuielile unei deplasări și o să-i luați și pe ai voștri să plecați într-o vizită la cineva care locuiește în alt oraș.
Horoscop 14 aprilie 2024 – Rac – O să dați curs unei invitații la o nuntă, sau la un botez, e o întrunire festivă undeva prin oraș și așa le faceți o bucurie acelor oameni să vă duceți să-i felicitați.


Horoscop 14 aprilie 2024 – Leu – Poate v-ați programat de mai multă vreme o escapadă turistică, fie și de o zi, că le-ați promis unor prieteni că treceți pe la ei, și asta probabil, cu un prilej anume.
Horoscop 14 aprilie 2024 – Fecioară – Se poate să vină cineva în vizită și să prindeți din zbor, din conversație, o idee de afacere care v-ar spori veniturile. Poate intrați într-un parteneriat.


Horoscop 14 aprilie 2024 – Balanță – O să primiți invitații de la diverse persoane și o să faceți o voi o selecție că nu puteți fi peste tot în același timp și să vă duceți la cei care sunt mai aproape de… suflet.
Horoscop 14 aprilie 2024 – Scorpion – Poate o să aveți o discuție între patru ochi cu cineva care speră să formați un cuplu și chiar să vă căsătoriți și e de văzut care e ultimul cuvânt al acestei persoane.


Horoscop 14 aprilie 2024 – Săgetător – O să strângeți rândurile cu familia, vă întâlniți la un prânz comun că aveți niște obiective de atins și fiecare trebuie să contribuie cu câte ceva.
Horoscop 14 aprilie 2024 – Capricorn – V-ați putea repezi într-o localitate vecină să ziceți cuiva „La mulți ani!” și să vă întoarceți până la noapte, că e cineva la care țineți și să vă prindă bine revederea.


Horoscop 14 aprilie 2024 – Vărsător – Poate o să luați parte la o competiție, o fi un concurs, poate și al copiilor și să fie animație și să se lase și cu un premiu, cu aplauze.
Horoscop 14 aprilie 2024 – Pești – Se poate să vă invite cineva la masă și să vă simțiți bine, să povestiți de-ale voastre, că aveți noutăți de împărtășit, se pare.