Horoscop  14 Aprilie 2019 Apr14

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 14 Aprilie 2019

Horoscop 14 aprilie 2019. Zodia care își reface viața sentimentală.O putem lua de la capăt cu o prietenie, o căsnicie, să reparăm ce s-a deteriorat din cine ştie câte motive şi să ne facem viaţa mai frumoasă, dacă pot depinde de noi.Vibraţia zilei este 6 şi să ne conectăm la armonia din jur ca să ne fie şi mai bine.


BERBEC – O să ieşiţi în oraş, să mai vedeţi şi alţi oameni, că v-aţi săturat de stat în casă, mai schimbaţi mediul, peisajul. Vi se împlineşte o dorinţă, apare cineva, vă invita într-o excursie, sau la o cină în doi, e rost de plimbare şi de o atmosferă festivă, cu oameni dragi de jur împrejur.
TAUR – Vă puteţi reface viaţa sentimentală şi o să ajungeţi şi la căsătorie, până la sfârşitul anului – e an bun de mariaj. Vă implicaţi în pregătirile unui eveniment şi o să vă bucuraţi de suport din partea unor apropiaţi şi se-anunţa succes, cu noi perspective în carieră.


GEMENI – Un semn de dragoste din partea cuiva care nu poate trăi fără voi şi vrea să v-o spună, să afle şi ce simţiţi. O să vă faceţi program de vizite, plimbări, aţi revenit la grupul cu care aveţi preocupări comune, pot fi nişte mondenităţi care or să vă acapareze.
RAC – Poate le faceţi o vizita unor rude cu care n-aţi apucat să vă vedeţi de paşte şi vă faceţi drum până la ele şi vă-ntoarceţi până la noapte. E o petrecere, se-adună familia şi prietenii la un loc. poate e o nuntă ori vă bucuraţi de succesul unuia dintre voi, care şi-o fi găsit serviciu, te pomeni.


LEU – O revedere cu un grup de prieteni, poate sărbătoriţi ceva, o fi vreo inaugurare, că şi-a luat cineva casă. Se poate să vă invite cineva la masă, poate face o rezervare la restaurant şi e posibil să luaţi o decizie referitoare la afacerile de care-o să vă ocupaţi cât de curând.
FECIOARĂ – O să aveţi o discuţie între patru ochi cu fiinţa iubită să ştiţi dacă vă construiţi o casă împreună, o luaţi de-a gata. Se poate să-şi facă apariţia cineva pe care nu l-aţi mai văzut de o groază de timp şi o să reluaţi o relaţie, pe care timpul şi distanţă au întrerupt-o.


BALANŢĂ – E posibil să-ntâlniţi pe cineva la care să descoperiţi multe lucruri care vă plac şi să începeţi o relaţie care să vă completeze frumos. Se-anunţa ceva mondenităţi cu oameni pe lungimea voastră de undă şi poate vă faceţi timp de-acum încolo să vă vedeţi mai des, vă descărcaţi tensiunile acumulate.
SCORPION – Vă invita cineva la o plimbare, la cafea, sunt semne bune în sfera sentimentală şi o să simţiţi vibraţia care pluteşte în aer. Apare un foarte bun prilej să reparaţi o relaţie şi să vă reamintiţi cât de bine e să fii alături de cineva pe care-l iubeşti, şi să pretutiti fiecare clipă.


SĂGETĂTOR – Prietenii vă invită la o petrecere şi-o să vă facă plăcere să mai socializaţi după o perioadă cu multă muncă şi stres. O să daţi curs invitaţiei la o reuniune cu oameni de la care puteţi împrumuta o idee, să faceţi şi afaceri, sau să desfăşuraţi activităţi care să vă deconecteze.
CAPRICORN – E cineva care va atrage atenţia în mod deosebit şi poate va fi reciproc interesul pentru a forma un cuplu – rămâne de văzut. Se pare c-o să luaţi parte la un eveniment festiv, poate fi şi o competiţie, poate copiii voştri concurează pentru un titlu, sau or fi doar întreceri sportive în aer liber.


VĂRSĂTOR – Se poate să vă duceţi la o sindrofie şi să scoateţi ceva bani din buzunar, să le luaţi un cadou sărbătoriţilor. Sunteţi invitaţi la o ceremonie şi o să fie impresionant poate şi voi sunteţi pe punctul de a vă căsători, şi emoţiile cresc, vă pregătiţi sufleteşte.
PEŞTI – Se poate să vă iasa-n cale cineva de la care să nu va mai luaţi gândul şi vă apropiaţi din ce în ce de această persoană, să fiţi împreună. Se poate să primiţi o invitaţie la masa, ori la un party, pare să fie o ocazie specială şi or să vă placă atmosferă, anturajul, o să vă simţiţi privilegiaţi, că sunteţi trataţi cu toată atenţia.