Horoscop 13 Septembrie 2021 Sep12

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 13 Septembrie 2021

Horoscop 13 septembrie 2021. Cei născuți în această zodie au noroc în plan financiar astăzi.Horoscop 13 septembrie 2021, prezentat de Neti Sandu. O să putem semna contracte, să ne bucurăm de rezultatele muncii noastre, să primim aprecieri, chiar dacă după un car de ani.


BERBEC – Voi vă bucuraţi de sosirea cuiva, e un musafir important şi se poate să luaţi o decizie referitoare la viaţa de familie. Voi se poate să luaţi salariul sau nişte bani în avans şi o să puteţi pleca într-o excursie la sfârşit de săptămână să vă recreaţi.
TAUR – E momentul să va-ngrijiti mai mult şi de voi şi de ai voştri, să fiţi cu analizele la zi, pe cât posibil. Se poate să negociaţi un contract, să dezvoltaţi un proiect, să vă asiguraţi banii pentru casa, maşina, şcoala voastră, a copiilor, pentru tot ce trebuie.


GEMENI – O discuţie cu cărţile pe față ar detensiona atmosfera din relaţia de cuplu şi ar spori încrederea în celălalt. O reuşită în planul comunicării, poate intraţi într-o formulă de lucru în care să vă puneţi în valoare toate calităţile şi să urcaţi la alt nivel profesional.
RAC – Se poate să lucraţi la ceva în particular şi să aveţi cu ce să luaţi lucrurile obligatorii pentru casa şi familie şi pentru voi, bineînţeles. O să semnaţi nişte acte, ca să vi se recunoască nişte drepturi, să luaţi o diplomă, să vă transferaţi în alt sediu, sau în alt departament, să nu mai bateţi pasul pe loc.


LEU – Se poate să găsiţi o soluţie şi mai bună decât creditul bancar, întrebaţi în dreapta şi-n stânga şi o să aflaţi – proiect cu fonduri europene – ceva de genul ăsta. Se pare c-o să vă impuneţi punctul de vedere în cazul unui proiect şi o să vi se recunoască autoritatea, poate vi se acordă postura de şefi.
FECIOARĂ – Relaţia de cuplu promite să fie şi mai bună, e momentul să vă întemeiaţi o familie, c-or să vină şi copiii. Se poate să începeţi căutările ca să vă luaţi o casă, ori să-i aduceţi unele îmbunătăţiri celei în care locuiţi, să vă simţiţi şi mai confortabil acasă.


BALANŢA – Se poate să vă-ntâlniţi diseară la o suetă cu prietenii c-aveţi de luat nişte decizii şi nu vreţi să vă hazardaţi, ci să mergeţi la sigur. Succesul e pe urmele voastre, o s-aveţi bani şi porţia voastră de glorie şi o să scăpaţi de frustrări o să umpleţi nişte goluri.
SCORPION – Noutăţi în sfera sentimentală, apare sau reapare omul de care sunteţi ataşaţi sufleteşte şi o să vă faceţi planuri de căsătorie – e anul vostru. Vă puteţi alătura unui grup ca să faceţi fie o muncă în folosul unor oameni aflaţi în impas, fie o activitate recreativă în care să-i implicaţi şi pe copii.


SĂGETĂTOR – Poate va trebui să-i daţi un răspuns unei persoane care şi-a pus toate speranţele în relaţia cu voi, să formaţi un cuplu. Vă intra bani şi poate acoperiţi o datorie mai mare, o rată, o factură pe care n-aţi plătit-o de vreo două luni încoace şi o să vă eliberaţi de o mare povară.
CAPRICORN – Se poate să primiţi mai multe oferte de colaborare şi să vă şi hotărâţi asupra uneia, ca să vă sporiţi veniturile. Aţi putea primi un accept de la bancă şi să luaţi un credit ori să amânaţi o rată, ca să vă fie mai uşor cu cheltuielile luna asta.


VĂRSĂTOR – O să recurgeţi, probabil, la un împrumut bancar ca să vă luaţi o maşină, să vă puteţi deplasa în siguranţă, dacă cea pe care-o aveţi a obosit. Vă reuşesc demersurile în care v-ajuta şi o echipă pentru c-aveţi interese comune, vă completaţi frumos şi o s-aveţi succes.
PEŞTI – Aţi putea ieşi mai des la socializare, va mai împrieteniţi şi cu alţi oameni şi-o să păstraţi legătura. Se poate să bateţi palma pentru o nouă afacere şi o s-aveţi mult de lucru, dar o să merite, c-o să faceţi rost şi de bani şi de alte contracte, de perspectiva.