Horoscop 13 Septembrie 2016 Sep13

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 13 Septembrie 2016

Horoscop 13 septembrie 2016. Fecioarele isi convoaca familia la discutii, iar Scorpionii primesc un ajutor nesperat.O sa ne luptam pentru drepturile noastre, vom depasi obstacolele, care sigur vor exista, dar suntem bine motivati si n-o sa ne descurajeze nimic si nimeni.Vibratia zilei este patru si o s-avem grija de familie, sa le asiguram alor nostri tot ce le trebuie.

Horoscop 2016 BERBEC – Ati putea lua o decizie referitoare la cresterea copiilor si veti face eforturi sa le asigurati tot ce au nevoie. Ati putea incasa o suma de bani si sa achitati o urgenta, o fi vreo taxa, un impozit, o asigurare, vreo factura pentru reparatia masinii sau pentru altceva.
Horoscop 2016 TAUR – Poate va ganditi sa “stingeti” un imprumut ca sa faceti altul, vreti sa va luati alta masina sau o casa. Puteti incepe o colaborare, un proiect particular si sa va puneti in valoare niste calitati, un talent care sa v-ajute sa ridicati stacheta la alt nivel – profesional.

Horoscop 2016 GEMENI – Invitatie la un eveniment monden, bun prilej sa va faceti prieteni noi, sa va consolidati vechile relatii. Sunteti pe punctul de a face o schimbare radicala, sa va mutati la alt serviciu sau in alta casa, ori poate ajungeti in strainatate, pe undeva.
Horoscop 2016 RAC – Sunt sanse sa faceti cunostinta cu cineva de care sa va simtiti atrasi sufleteste, intr-un anturaj vesel, undeva si sa iasa ceva, o relatie frumoasa. O sa incercati o negociere inainte de a semna un contract, chiar si de colaborare si o sa luptati pentru fiecare drept al vostru, dar sigur ca veti face si unele concesii.

Horoscop 2016 LEU – Sunteti dispusi sa mai lasati de la voi in relatia cu partenerul de cuplu, dar sa vedeti si din partea lui un semn de bunavointa. O sa legalizati un act, dupa ce ati tot incercat de cateva luni incoace si o sa vedeti spre ce scoala va-ndreptati sau poate pe copii o sa-i indrumati spre ce e mai bine pentru ei.
Horoscop 2016 FECIOARA – Poate tineti o scurta sedinta in familie sa stabiliti cine ce face ca sa mearga totul pe banda rulanta acasa. Se pot rezolva niste chestiuni de ordin profesional si sa treceti intr-o alta etapa, sa va puneti in valoare si altfel – e un bun moment de reafirmare.

Horoscop 2016 BALANTA – Ideal ar fi sa faceti un control medical, sa vedeti cum stati, pe unde ati putea interveni ca sa nu ia amploare vreo afectiune. Apar provocari la tot pasul si o sa aveti de castigat daca o sa vedeti in perspectiva lucrurile, sa alegeti ce e cel mai avantajos pentru voi de-aici incolo.
Horoscop 2016 SCORPION – Cineva care v-a promis mai demult ca v-ajuta o s-o faca abia acum, pentru ca s-a mai eliberat si pentru voi nu e tarziu. Ati putea incropi un parteneriat de afaceri ca sa va sporiti veniturile, sa va oferiti o sansa in plus de a face fata cheltuielilor suplimentare din perioada asta.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Cei care v-au promis ca v-ajuta la treaba or s-o faca in masura timpului disponibil si o sa va fie de mare folos. Incep sa se rezolve acele acte care v-au dat de furca si fara de care nu va puteti angaja, sa puteti primi bani sau sa va puneti semnatura pe un contract.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Poate o sa aflati unde si cu cine o sa va petreceti week-endul, cineva o sa va invite la munte sau altundeva, sa va deconectati. Se pare ca o sa cheltuiti mai multi bani decat v-ati propus si ca sa va echilibrati mai renuntati la alte lucruri sau scoateti bani de la rezerve.

Horoscop 2016 VARSATOR – O iesire diseara cu cineva de care va era dor si o sa stati la povesti sau poate va duceti la un film, o piesa de teatru. Semnati un contract si v-apucati de treaba, poate primiti mai multi bani decat pana acum si o sa fie un progres din punct de vedere profesional.
Horoscop 2016 PESTI – Se poate sa faceti niste achizitii pentru casa si sa scoateti o suma importanta din cont, daca tot aveti ceva bani pusi deoparte. Va dati ok-ul pentru un job si poate sarbatoriti momentul, oricum pare sa fie o zi mai speciala si o sa asistati poate la niste declaratii de apreciere din partea anturajului.
Horoscop Azi 13 Septembrie 2016