Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 13 Noiembrie 2020

Horoscop 13 noiembrie 2020, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii sunt ceruți în căsătorie.Horoscop 13 noiembrie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi a surprizelor. Apar lucruri, situaţii, la care nu ne-am fi aşteptat, oamenii au tot felul de gesturi de omenie la tot pasul.Vibraţia zilei este 8 şi o să ne chivernisim banii ca să nu golim contul curent.


HOROSCOP 13 NOIEMBRIE 2020 BERBEC – Poate vă duceţi la un spectacol, îi faceţi o surpriză partenerului de cuplu care va aprecia. O să fiţi tranşanţi într-o chestiune de viaţă personală şi n-o să mai lăsaţi să planeze suspiciuni în privinţa voastră, o să spuneţi exact ce simţiţi, ca să nu se mai interpreteze.
HOROSCOP 13 NOIEMBRIE 2020 TAUR – Se poate să vă invite cineva la plimbare şi să descoperiţi , c-aveţi sufiucient de multe lucruri în comun, să puteţi deveni un cuplu. O să vă bucuraţi de sosirea cuiva care a lipsit o vreme şi speranţele pe care vi le-aţi pus în această persoană nu vor fi deşarte, o să puteţi fi împreună.


HOROSCOP 13 NOIEMBRIE 2020 GEMENI – E cineva care v-a tot făcut şi vouă curte, de la distanţă şi-acum se-apropie, ca să se vadă chimia – există, nu există. Se poate să fiţi invitaţi la un eveniment – festiv şi să încropiţi, aşa, din mers o afacere, stând la cafea şi să şi treceţi la treabă de luni încolo.
HOROSCOP 13 NOIEMBRIE 2020 RAC – O s-aveţi prilejul să reglaţi comunicarea cu anturajul, c-or fi fost probabil nişte disensiuni şi o să fie bine de data aşa. Întrevedere cu cineva care v-a tot dat de-nţeles că puteţi forma un cuplu şi-acum poate s-a decis, a ieşit dintr-o fost relaţie şi e o persoană liberă, vă puteţi încerca şansele.


HOROSCOP 13 NOIEMBRIE 2020 LEU – Se poate să plecaţi în vizită la cineva din străinătate şi se poate să rămâneţi mai mult pe-acolo dacă e o relaţie care promite. Poate-o să găsiţi o modalitate să vă revanşaţi faţă de partenerul du cuplu c-oti fi uitat să-i luaţi, sau să-i daţi ceva pe care i l-aţi promis şi n-aţi avut timp, ori bani să vă achitaţi.
HOROSCOP 13 NOIEMBRIE 2020 FECIOARĂ – O s-aveţi prilejul să vă spuneţi un punct de vedere pe o scenă, într-o sală de conferinţă, de spectacol, în public, şi să fie un succes. O să vă daţi întâlnire cu prietenii, poate vă nimeriţi pe la o nuntă, la un botez şi o să reluaţi şi o parte dintre preocupările co,mune care vă fac plăcere.


HOROSCOP 13 NOIEMBRIE 2020 BALANŢĂ – Apar noutăţi la capitolul – prieteni – lărgiţi cercul, vă-mprieteniți cu oameni de calibrul vostru şi o să vă placă să ieşiţi mai des în lume. Păreţi mai cheltuitori decât de obicei, dar se poate să vă şi treziţi cu nişte bani, să le faceţi cinste prietenilor, să vă bucuraţi împreună de succesele din ultima perioadă.
HOROSCOP 13 NOIEMBRIE 2020 SCORPION – Apare cineva care vă ia prin surprindere cu veştile, cu declaraţiile de dragoste, poate lansează o cerere în căsătorie. O să vă caute cineva care vrea să fiţi împreună, să plecaţi pe undeva, să vă duceţi într-o vizită şi să-i felicitaţi pe nişte prieteni, rude pentru un succes recent.


HOROSCOP 13 NOIEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR – Poate vă daţi întâlnire cu prietenii ca să practicaţi un sport, vă duceţi în târg, ori la un concert să vă bucuraţi de timpul liber. Se-ntâmplă ceva în sufletul vostru şi o să cereţi iertare cuiva pentru un lucru neintenţionat pe care l-aţi făcut, sau poate altcineva o să vă ceară vouă iertare.
HOROSCOP 13 NOIEMBRIE 2020 CAPRICORN – Se poate să vă alăturaţi şi voi unui grup şi să contribuiţi la starea de bine a unor oameni şi va fi şi spre beneficiul vostru. Voi o să faceţi cumva să vă achitaţi de toate obligaţiile morale şi să-ncepeți o relaţie că la carte, şi o să vă meargă bine, sufleteşte.


HOROSCOP 13 NOIEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR – E cineva care-şi doreşte mai demult să ieşiţi la cafea, la plimbare şi face posibilă o ieşire ca să se vadă dacă puteţi forma un cuplu. Se pare c-aveţi mai multe întâlniri şi n-o să vreţi să amânaţi niciuna, pentru că sunteţi dornici de socializare şi or să mai fie şi nişte interese la mijloc – poate şi de afaceri.
HOROSCOP 13 NOIEMBRIE 2020 PEŞTI – Poate vă faceţi timp să intraţi şi pe la magazine să vă luaţi câte ceva şi pentru voi, nu numai pentru ceilalţi, să vă faceţi şi vouă cadouri. Rudele, prietenii de prin ţară v-aşteaptă să le faceţi o vizită şi o să vă rupeţi două-trei ore, să ajungeţi acolo şi să vă şi-ntoarceti până la noiapte – v-ar prinde bine o ieşire.