Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 13 Mai 2021

Horoscop 13 mai, cu Neti Sandu. Balanțele încep lucruri noi.O zi de eforturi. E bine să fim pe fază, c-or să apară niște piedici, obstacole și o să le depășim – dar e nevoie de prezență de spirit, nu glumă.Vibrația zilei este 3 și să spunem ce ne convine și ce nu. Să vedem pe rând ce se întâmplă în fiecare zodie.


Horoscop 13 mai BERBEC – Vi se promit niște bani și o să vă refaceți proviziile, după sărbători și achitați facturile mari.
Horoscop 13 mai TAUR – O să faceți o evaluare a banilor pe care vreți să-i rulați – ca să știți în ce barem să vă-ncadrați.


Horoscop 13 mai GEMENI – E posibil să aveți o colaborare în străinătate și să vă și deplasați, în măsură în care va fi posibil, dar nu e obligatoriu.
Horoscop 13 mai RAC – Poate vă faceți timp să mergeți la medic pentru niște investigații medicale, și să vă asigurați că sănătatea e sub control.


Horoscop 13 mai LEU – O să vă puteți promova munca și să căpătați aprecieri, poate ocupați o funcție, vi se acordă un titlu.
Horoscop 13 mai FECIOARĂ – O să vă treziți cu niște acte semnate, poate luați și examene, sau vă angajați undeva.


Horoscop 13 mai BALANȚĂ – Vă bate gândul să-ncepeți lucruri noi, fie la serviciu, fie în particular și or să apară și câștigurile, o să vedeți.
Horoscop 13 mai SCORPION – E momentul să vă dați acordul pentru o colaborare și să rămână, totuși, timp și pentru familie.


Horoscop 13 mai SĂGETĂTOR – O să relaționați cu mai multe dintre cunoștințele voastre, și poate veți relua o preocupare comună, ca să descărcați tensiunile.
Horoscop 13 mai CAPRICORN – Poate familia are mai multă nevoie de voi în perioada asta și o să vă faceți timp să puneți umărul la ce e de făcut.


Horoscop 13 mai VĂRSĂTOR – Se poate să aibă loc un eveniment festiv și să-ncepeți pregătirile, poate-o să vină pe lume un copil sau are loc botezul.
Horoscop 13 mai PEȘTI – Relația cu partenerul de cuplu trebuie în continuare păstrată într-un echilibru, că tinde să se-ncline prea mult într-o parte.