Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 13 Iunie 2021

Horoscop 13 iunie, cu Neti Sandu. Vărsătorii se împacă cu persoana iubită.Horoscop 13 iunie, cu Neti Sandu. Cu o vorbă bună, un gest de apreciere o să putem repara o relaţie de prietenie, de dragoste, o căsnicie, şi să ne vedem mai departe de viaţa noastrăVibraţia zilei este 4 şi poate păstram cu sfinţenie masa de duminică în familie.


HOROSCOP 13 IUNIE 2021 BERBEC – E cineva care vă propune o afacere, vă vinde o casă, ori o fi o mașină și-i întrebați și pe ai voștri ce părere au. Poate găsiţi o modalitate de a face sport, să vă dezmorţiţi, ca să combateţi sedentarismul, mai ales dac-aţi lucrat, ori aţi învăţat numai de-acasă.
HOROSCOP 13 IUNIE 2021 TAUR – O preocupare de grup, fie și un sport de echipă v-ar remonta ca să dați randament și mai bun la slujbă. Voi poate-ați prefera să rămâneţi acasă, că v-o fi ajuns oboseala, dar familia vrea să ieşiţi un pic la plimbare şi poate ajungeţi să vedeţi marea pe anul ăsta, sau muntele.


HOROSCOP 13 IUNIE 2021 GEMENI – Se pare că o să cheltuiţi nişte bani, dar sunt oameni dragi cărora vreţi să le faceţi mici surprize. O să recuperaţi un timp pierdut şi să vă vedeţi, în sfârşit, cu cei care nu v-au putut face nicio vizită, o perioadă bună de timp şi acum o să vă-ntâlniţi la voi, sau la ei.
HOROSCOP 13 IUNIE 2021 RAC – E posibil să nu mai aveţi răbdare şi să comandaţi online diverse lucruri pentru casă, aparatură, mobilier. La voi surprizele se ţin lanţ – pot fi şi oameni pe care nu i-aţi mai văzut demult şi o să-i revedeţi, dar pot fi şi lucruri pe care vi le-aţi dorit şi-abia acum le primiţi.


HOROSCOP 13 IUNIE 2021 LEU – O să vă reintegrați într-un grup cu care poate călătoreați, sau aveți diferite preocupări deconectante, plimbări, sport. E o răscolire interioară şi poate faceţi tot posibilul să vă armonizaţi cu cineva care nu s-a putut face înţeles şi să aveţi totuşi, o relaţie sentimentală, că există atracţie.
HOROSCOP 13 IUNIE 2021 FECIOARĂ – Sunt niște oameni care vor să faceți echipă ca să vă uniți forțele pentru o activitate – posibil în folosul altora. Se-ntâmplă ceva, o aniversare, un eveniment social care să vă scoată-n lume şi să vă mai faceţi şi alte relaţii care să vă pună-ntr-o lumină favorabilă.


HOROSCOP 13 IUNIE 2021 BALANŢĂ – Vă invită cineva la gură de aer fresh, poate dați fuga la malul mării…, pentru o plimbare pe faleză dacă nu rămâneți mai mult. O să treceţi în revistă nişte evenimente, poate ajungeţi şi-ntr-o vizită, e rost de socializare că vă izolaserăţi, şi nu e genul vostru.
HOROSCOP 13 IUNIE 2021 SCORPION – Poate vă suiți în mașină și nu vă mai opriți până la cel mai apropiat munte sau mare ca să uitați de rate ori de facturi. E undă verde la călătorii, mai ales dacă e un obiectiv turistic pe care n-aţi reuşit să-l bifaţi la momentul respectiv, şi acum n-o să mai rataţi ocazia.


HOROSCOP 13 IUNIE 2021 SĂGETĂTOR – O să cheltuiți niște bani că știți c-o să-i puneți la loc, și ai voștri merită tot ce e mai bun pe lume. Se poate repara frumos, o relaţie sentimentală şi să vă refaceţi o căsnicie, să puneţi capăt unui conflict care a durat, nu glumă, o fi avut loc o separare.
HOROSCOP 13 IUNIE 2021 CAPRICORN – Vă puteți conversa și la telefon, în rețelele de socializare, dar și la cafea cu niște prieteni de afaceri. O să faceţi tot posibilul să vă vedeţi cu familia şi să daţi drumul unor pregătiri, fie ca să vă lansaţi pe o piaţă a produselor, fie ca să luaţi parte la un eveniment.


HOROSCOP 13 IUNIE 2021 VĂRSĂTOR – E posibil să revină cineva care n-a putut trăi fără voi și o să vă roage să vă gândiți la o nouă șansă de a fi împreună. Se pare c-o să interacţionaţi cu nişte oameni care vor să puneţi umărul la o colaborare şi o să vă convină şi vouă c-o s-aveţi vizibilitate.
HOROSCOP 13 IUNIE 2021 PEŞTI – Se poate să aveți întâlnire față-n față cu cineva care vă declara că vă iubește, dar păreți neîncrezători – poate vă schimbați părerea. S-ar putea să v-apucaţi iarăşi, de o îndeletnicire care v-a adus aprecieri din partea unor oameni care contează pentru voi şi o să primiţi probabil, şi bani.